Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Mezi největší hvězdy tradiční české a moravské kuchyně patří zabíjačkové dobroty. Naši pradědečkové a prababičky je vymysleli proto, aby dokázali spotřebovat a uchovat vše, co získali porážkou doma vykrmeného pašíka. Připomeneme si, jaká plemena vepřů jsou u nás momentálně populární, a k čemu se nejlépe hodí jejich maso. Naši moderátoři si pod vedením odborníka z řeznického muzea vyrobí domácí tlačenku, jelítka a jitrničky. A jako pikantní příloha k masům i uzeninám se hodí skvělá domácí hořčice, kterou si zvládneme připravit sami a bez konzervantů.
Režie:V. Karas
2020 ČR Skryté titulky
Uvidíte v TV
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Doporučujeme
Reklama
