Jamie vaří super rychlovky (35)
Světoznámý britský kuchař Jamie Oliver ukazuje, jak superrychle a zároveň velmi jednoduše uvařit úžasnou hostinu pro čtyři. Nejdříve připraví boloňské špagety. Použije krabí maso. Do základu na omáčku dá jarní cibulku, mrkev, chilli papričku, bazalku, česnek, ančovičky, stonky a semínka fenyklu. Vše rozmixuje. Základ omáčky dá na pánev a uvaří špagety. Do omáčky přidá bílé víno, citronovou kůru, rajčatový protlak a světlé i tmavé krabí maso. Na závěr citronovou šťávu a čerstvou bazalku. Další v pořadí je salát z fenyklu, ledového salátu, čerstvé máty, citronové šťávy a parmazánu. Následujícím chodem je mexický sendvič s kuřetem a salát. Nejdříve Jamie osmaží na pánvi plátky slaniny, pak okoření kuřecí prsa a na tuku ze slaniny je opeče. Francouzskou bagetu ohřeje v troubě a připraví salát z ředkviček, fenyklu, řeřichy a sýru feta…
2012 VB