Čtyři roční období s šéfkuchařem (3)
16. 7.11:40 → 12:10Česká republika2020
PublicistickýVařme sezonálně, používejme ty druhy zeleniny a ovoce, které právě zrají. Základem zdravé a pestré kuchyně je vaření bohaté na změny, při kterém se odvážně a kreativně přizpůsobujeme střídání ročních dob. Šéf Jiří Halamka nás naučí, jak si připravíme rozmanitou stravu tím způsobem, že vždycky sáhneme po čerstvých surovinách, kterými nás podaruje naše zahrádka a zelenající se příroda v našem okolí.
![Čtyři roční období s šéfkuchařem (3)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QN_3/8rRKl.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)
![Čtyři roční období s šéfkuchařem (3)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QO_BC/KFhGr.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Čtyři roční období s šéfkuchařem (3)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QN_3/8rRKl.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Čtyři roční období s šéfkuchařem (3)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QP_BE/izSHD.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
+9