Dobrodruh (11/12)
8. 12.00:15 → 00:40Česká republika2015
Cesta až do nebes! V dobrodružné docureality vyrazil fotograf a cestovatel Adam Lelek tentokrát do Peru. V Andách ochutná místní specialitu – grilované morče, pozná, jak náročné je těžit sůl 3000 metrů nad mořem, navštíví obyvatele rákosových ostrovů a pronikne do legendárního inckého města Machu Picchu Z hlavního města Peru Limy se cestovatel a fotograf Adam Lelek vydal autobusem do města Cuzco. Na cestě v Andách ochutná tradiční grilované morče. Ve výšce 3300 metrů vyzkouší s místními obyvateli tradiční těžbu soli. Výhled na vrcholky And je z tohoto místa naprosto úchvatný. Zajímavý je také ...
![Dobrodruh (11/12)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gU_w/TDvB5W.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)
![Dobrodruh (11/12)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gV_0/8v3B4f.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Dobrodruh (11/12)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gU_w/TDvB5W.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Dobrodruh (11/12)](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gT_5/8EGB1W.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
+17