Etiketa
2. 1.05:45 → 05:592004
Pro slavnostní příležitosti volíme bílé ubrusy, pod ně prostíráme tzv. molton - plstěnou podložku, která tlumí zvuky a brání smekání nádobí. Ubrus by měl na každé straně přesahovat o 20 až 30 cm hranu stolu. Viditelné sklady přežehlíme. Doprostřed dáme odlišně barevný naperon - ozdobný větší ubrousek, kterým zdobíme stůl. Poté rozmístíme podkladové, neboli klubové talíře. Ty leží na stole po celou dobu hodování. Na ně klademe ubrousky, aby o sebe talíře nevrzaly. Podkladové talíře nesmí nikdy zůstat prázdné. Vždy na nich leží jiný, čistý talíř nebo talíř s nějakým chodem. Příbory by neměly ved...
Režie: R. Špaček
![Etiketa](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gZ_0/Re0Fw.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)