Kluci v akci
16. 6.14:30 → 14:55
Uzení je jedna z nejstarších metod uchování masa. A popularitu neztratilo dodnes. Tradiční chuť uzeného masa známe všichni, ale vyzkoušeli jste už uzený hovězí jazyk? Ondra Slanina s Pavlem Marešem nám v tomto díle představí tři recepty, ve kterých hraje právě jazyk hlavní roli. A zpracujeme ho celý! Naučíme se, jak vykouzlit krémové velouté z uzeného vývaru a zeleniny a jako hlavní chod bude hovězí jazyk s kedlubnovým zelím. A nakonec zjistíme, jak se dá připravit velmi netradiční tatarák z uzeného jazyka!
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QL_1/QFqB6W.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QP_BB/0PuB5f.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QL_1/QFqB6W.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gV_0/RlbBg3.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)