Kluci v akci

Filozofií vzdělávacího projektu Kulinářské umění je nevyučovat konkrétní receptury, nýbrž zaměřit se na teoretický a praktický trénink gastronomických kulinářských technik. Ten studentům umožňuje pochopit jejich podstatu, použít je v praxi a hlavně vytvářet si poté svůj originální gastronomický rukopis a také si tvořit recepty vlastní. Nestorem celé idey je šéfkuchař Jiří Roith. Projekt mimo jiné zaštiťuje gastronomickou soutěž KU Young Chef. Soutěž vloni odstartovala nultým ročníkem a přinesla první výherce. S dvěma z nich – Vojtou Petrželou a Patrikem Lexou si uvaříme a posoudíme, kam se mladí talentovaní kuchaři za necelý rok posunuli. Tento díl totiž navazuje na dva předchozí, které můžete kdykoliv zhlédnout online na webových stránkách České televize.

skryté titulky

Uvidíte v TV