Objevování chutí s Gordonem Ramsaym

Šéfkuchař Gordon Ramsay se vydává do jihoamerického deštného pralesa, aby prozkoumal kulinářské kořeny Guyany. Země na severu Jižní Ameriky je plná divokých řek a hustých deštných pralesů, tudíž skrývá nejedno dobrodružství. Její obyvatelstvo se vyznačuje vzrušující směsí karibské, indické a evropské kultury. Dobré rady předá britskému šéfkuchaři tamní odborník Delven Adams, který se snaží představovat guyanskou kuchyni světu. Několik let se živil kuchařinou u těžařů ropy v odlehlé džungli, ale pak se vrátil do rodného Georgetownu a otevřel si restauraci, v níž připravuje guyanské pokrmy. Získávání nových zkušeností ale nebude pro Gordona Ramsayho jednoduché. Po slanění z vrtulníku do džungle musí lovit holýma rukama kajmany, bambusovým prutem piraně a vyrobit si vlastní šíp k lovu nepolapitelné ryby arowany. Se zásobami z džungle nakonec společně Delvinem Adamsem uvaří hostinu pro tamní indiánský kmen.

VB, skryté titulky