Perník nejen pardubický
22. 12.11:55 → 12:45
I prosté věci se mohou stát těmi nejcennějšími. Z medu, mouky, cukru, mandlí, ořechů a koření vzniká skutečný zázrak kulinářského umění – perník. Rakouský dokument
![Perník nejen pardubický](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gZ_x/x6fEp.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)
![Perník nejen pardubický](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QO_7/xpcML.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Perník nejen pardubický](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gZ_x/x6fEp.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Perník nejen pardubický](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QO_7/9v4MM.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
I prosté věci se mohou stát těmi nejcennějšími. Z medu, mouky, cukru, mandlí, ořechů a koření vzniká skutečný zázrak kulinářského umění – perník. Rakouský dokument