Kluci v akci

Cílem soutěže KU Young Chef je navázat na vzdělávací program Kulinářské umění, do kterého je k dnešnímu dni zapojeno 60 škol z celé ČR, 358 učitelů a 4 143 žáků, a začít talentovaným absolventům gastronomických a hotelových škol vytvářet příležitosti, které jim umožní nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii. 14. září 2019 se v Praze odehrálo finále. Druhý ročník opět potvrdil, že soutěž pro mladé talentované studenty, která jim bude vytvářet příležitosti, a ve které se budou učit od zkušených šéfkuchařů, je cesta správným směrem, která dává smysl. Celkovým vítězem 2. ročníku soutěže se stala Kateřina Hubáčková ze SŠP z Uherského Hradiště. Druhé místo uhájil Hoan Truong Cong ze Střední školy gastronomie a služeb v Nové Pace. Filip Horák z Hotelové školy Poděbrady obstál na třetím místě. A co nám kuchařská talentovaná omladina uvaří? Hoan Truong Cong připraví předkrm - červenou řepu s kozím sýrem, pomerančem a koprovým olejem. Katka Hubáčková představí hlavní chod, tedy telecí svíčkovou s restovanými houbami a pastyňákovým pyré. Filip Horák na závěr menu uvaří švestkový knedlík s blumou.

skryté titulky

Uvidíte v TV