Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Pikantní zeleninové karbanátky a zimní lečo coby příloha jsou recepty stejně jednoduché, jako rychlé. Jak skladovat dýně, abychom z nich mohli vařit po celý rok až do příští sklizně? Podíváme se do dýňového království na Vysočině, kde budeme obdivovat barevnou přehlídku všech možných odrůd. Řekneme si, na co se která z nich hodí, a ukážeme si jednoduchý trik, jak dýně uchovat co nejdéle tak, jak to dělaly naše babičky. Zavítáme k pěstitelům, kterým rostou na záhonech brukve celou zimu, a dozvíme se, jak je v zimě využít v kuchyni. A dostaneme pár zajímavých tipů, jak si podomácku vyrobit zeleninové lahůdky, které obohatí naši spíž o další skvělé chutě.
Režie:V. Karas, N. Císařovská
skryté titulky
Reklama
Uvidíte v TV
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Doporučujeme
Reklama