Nejlepší pokrmy od Toma Kerridge (2)

Kuchař dvojnásobně vyznamenaný hvězdičkami od Michelina, Tom Kerridge, nám poradí, jak dojdeme k nejdokonalejší variantě nejoblíbenějších pokrmů mezinárodní kuchyně a jak můžeme obyčejná všední jídla, kupříkladu lasagne, pečená masa nebo rýžový pudink, přetvořit v originální pochoutky, jaké jsme dosud ještě nikdy neochutnali. Také notoricky známé recepty, jako je slaný koláč se šunkou a houbami, kyjevský kotlet, hamburger, rajská polévka nebo melasový dort dokáže Tom absolutně po svém ozvláštnit: není vyloučeno, že do nich dá takové ingredience nebo koření, které vás nikdy ani nenapadlo vyzkoušet. Tom se drží zásady, že rozdíl mezi dobrým a vynikajícím jídlem tkví ve způsobu ochucování. A má v zásobě spoustu tipů, jak se dá vytěžit z ingrediencí, které tvoří základ tohoto kvalitativního rozdílu, co nejvíce.

2014

Uvidíte v TV