Kuchařská pohotovost

První díl, který na začátku září 2010 otevřel náš cyklus, byl opravdu speciální. Tým Kuchařské pohotovosti o prázdninách všechny potěšil svou přítomností v pořadu Dobré ráno a na oplátku se mu dostalo pozvání od průvodců brněnského ranního vysílání Moniky a Honzy. Ti měli originální zadání, které zatím nikdo z diváků neměl, a to připravit bohatou snídani pro – jak se sami nazvali – věčně hladové moderátory. Když náš tým zjistil, jak náročná je práce moderátora ranního vysílání, jaké to je vstávat před čtvrtou hodinou ranní a co všechno obnáší živé vysílání, ani vteřinu nemeškal a pustil se do přípravy. A že snídaně byla opravdu bohatá, o tom svědčí i výčet celého menu. Takže Monika a Honza si pochutnali na snídaňové klasice jakou je šunka s vejci, ovšem v dokonalém provedení našeho týmu. K tomu navíc byla i pečená slanina. Kolekci teplých snídaní pak doplnila Babiččina omeleta s domácí marmeládou a šlehačkou. Snídaně ze studené kuchyně zastoupily plněné croissanty v několika variacích – první se šunkou a sterilovanou okurkou, druhý sýrový s eidamem, hermelínem a termizovaným sýrem, třetí plněný rajčaty a mozzarelou a poslední s lososem a limetkou. Nechyběla ani snídaně ryze sladká, která měla podobu francouzských toastů s vanilkovou omáčkou, brusinkovým džemem, javorovým sirupem, bílým jogurtem a jahodami.

2010, skryté titulky

Uvidíte v TV