Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (5/10)
V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta navštívíme městečko Spilinga v pohoří Monte Poro, kde se z vepřového masa a kalábrijských papriček "tri pizzi" vyrábí roztíratelný salám ’nduja. Místní rodačka nám ukáže, jak se vyrábí pravé domácí maccarruni na pletacích jehlicích. Ve známém letovisku Tropea ochutnáme zmrzlinu z prohlášené místní červené cibule.
Režie:M. Herz
skryté titulky
Reklama
Uvidíte v TV
Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (5/10)
Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (5/10)
Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (6/10)
Doporučujeme
Reklama