Kluci v akci
4. 12.18:25 → 18:55
Ondřejův kolega a kamarád Jan Rimpler působí v Brně jako kulinářský pedagog a majitel školy vaření. Se svými recepty sestavenými z regionálních surovin přijíždí do vinných valtických sklepů, aby nám předal tipy, jak připravit steak z vyzrálého hovězího masa s restovanými brambory a omáčkou z pečených rajčat a oceněného piva 11°Extra hořká z minipivovaru Mazák v Dolních Bojanovicích. Zdravou a zároveň vydatnou sladkostí bude pohanková kaše s karamelizovanými hruškami, kokosem, ořechy a čekankovým sirupem. Lahodné mléko na přípravu kaše přiveze paní Lenka Klíčová z Mlékárny Klíč. Zajímavým překv...
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QL_1/QFqB6W.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QP_BB/0PuB5f.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QL_1/QFqB6W.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gV_0/RlbBg3.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)