Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (9/10)
V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta navštívíme Národní park Sila, kde nám v michelinské restauraci mladý šéfkuchař Emanuele Lecce připraví ryzce s lanýži. Místní produkty, jako jsou houby, či brambory, přetvoří v téměř molekulární recepty kuchařský objev roku Antonio Biafora. K horské atmosféře přírodní rezervace patří i tradiční vánoční koláč pitta ’mpigliata.
Režie:M. Herz
skryté titulky
Reklama
Uvidíte v TV
Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (10/10)
Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (9/10)
Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii (10/10)
Doporučujeme
Reklama