Bizarní jídla VIII (3)

Šéfkuchař Andrew Zimmern testuje legendární bizarní jídla, typická pro slavné destinace, na vlastní špičce jazyka. Během svých chuťových dobrodružství zjišťuje, jak tyto pokrmy vznikají, jak se připravují a jak se správně jí. Neohroženě se oddává kulinářským potěšením v hlavním městě Ugandy. Jihoamerická metropole Montevideo je mekkou všech masožravců. Andrew tady ochutnává pomalu připravovanou pečeni asado, tence nakrájený steakový sandwich chivito a mátový čaj Yerba. V ekvádorském Guayaquilu se zaměřuje na kuchyni, která je stejně tropická jako frenetická. Ochutnává všechno od sladkých červených mangrových krabů až po knedlíky plněné křupavými kousky vepřového. Jídla, na která Andrew narazí, jsou skutečně stejně bizarní jako chutná! Už se vám sbíhají sliny? Pak si nenechte ujít ani jedinou epizodu kulinářského cestopisného seriálu, v němž si Andrew neohroženě dává do nosu v thajském Phuketu, japonské Kanazawě, na Bermudách nebo třeba v kalifornském Hollywoodu.

USA, 2016

Uvidíte v TV

Videoarchiv