Kluci v akci
31. 3.14:00 → 14:30
Jehněčí maso je velikonoční klasika. Nejlepším a nejdražším kouskem z jehněčího masa je hřebínek, který si zaslouží mimořádnou péči. Jemná chuť jehněčího masa vynikne díky svěží, lehce nakyslé chuti mrkvového pyré. Glazovaný hrášek a barevná baby karotka pak na talíři vykouzlí rozkvetlou jarní zahrádku. Druhý recept, který Honza s Ondrou připravili, je inspirovaný italskou kuchyní. Supreme z jarního kuřátka, tedy kuřecí prso s kostí a kůží, je plněné sušenými rajčaty a čerstvou bazalkou. Jako přílohu zvolili naši kuchaři klasické italské risotto s chřestem, zjemněné máslem a parmazánem.
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QL_1/QFqB6W.jpeg?fl=res,420,237,2,000000,1|crs,420,237)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QP_BB/0PuB5f.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_QL_1/QFqB6W.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)
![Kluci v akci](https://d11-a.sdn.cz/d_11/c_img_gV_0/RlbBg3.jpeg?fl=res,288,170,2,000000,1|crs,288,170)