Kluci v akci

Šéfkuchař Pavel Schejbal se zásadním způsobem zasloužil o mezinárodní renomé české gastronomie. Vařil mimo jiné na výstavách Expo v Bruselu, Montrealu nebo Ósace. Dlouhodobě vedl kuchyni v pražské nemocnici Na Homolce, kde se denně připravovalo neuvěřitelných 1400 porcí. Pavel Schejbal nám v pokračování oblíbeného kuchařského pořadu Kluci v akci ukáže, jak ho přátelé na Slovensku naučili připravovat vynikající živáňskou pečeni. K té si dáme jednoduchý salát z cibule, žampionů a pórku a vše zapijeme domácí medovinou. Podíváme se i do moderní kuchyně Na Homolce a naučíme se specialitu československých šéfkuchařů, vepřové žebírko se zelím, plněným jablkem a bramborovými roládami.

ČR, 2010, skryté titulky

Uvidíte v TV