S gurmánem na cestách II: Sydney

Město je známé příjemným podnebím, jenže Tonymu zpočátku počasí nepřeje. Nejprve zaletí na venkovskou farmu, kde zjistí, že klokani se tu sice střílet nesmějí, ale zato zde produkují vynikající jehněčí a hovězí maso. Přístup k jídlu se v Austrálii v posledních letech velmi zlepšil. Některé restaurace si pěstují vlastní zeleninu a bylinky. V kombinaci s kvalitním, většinou grilovaným masem, lákají čím dál více zákazníků. Jinde si zase můžete vybrat z nádrží se spoustou mořských zázraků, které po chvilce zamíří na váš talíř. Tony též zavítá na strhující zápas v australském ragby mezi sydneyskými rivaly Kohouty a Králíky, a poté si zaplave v obřím akváriu se žraloky. Na závěr navštívíme nejstarší řeznictví, kde prodávají takové lahůdky, které se už moc často nevidí ani ve Francii.

USA, skryté titulky