S gurmánem na cestách II: Emilia-Romagna

Italským regionem rozléhajícím se mezi Lombardií a Toskánskem provede Tonyho americký šéfkuchař Michael White, který se zde učil svému řemeslu. Nahlédneme do zákulisí výroby světoznámé šunky culatello, která zraje nejméně dva roky. Nevynecháme ani těstoviny, např. gnocchi s klobásou a krémovou omáčkou squacquerone. Zvládneme i mamutí steaky a prosciutto. Tony si zajezdí na známém okruhu Formule 1 "Enzo e Dino Ferrari Autodromo". V Modeně ochutnáme pravý balsamikový ocet, jehož výroba se dědí z otce na syna. V Tre Monti zavítáme na vinici, kde se přibližují stoprocentně organickému vinaření. A na závěr navštívíme restauraci San Domenico, v níž provozují styl „vysoké kuchyně“, který se dříve vyskytoval jen v nejmajetnějších kruzích. Zde poznáme jednu z největších gastronomických specialit – Canard a la presse.

USA, skryté titulky