Ano, šéfe!

Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů… V pardubickém parku hned u jezírka se „potápí“ další restaurace. Restaurace Rybárna je zdálky kouzelné místo. Široká přízemní budova v téměř japonském stylu leží na břehu Matičního jezera uprostřed parku v centru města. Ideální místo pro příjemnou večeři, oslavu v širším kruhu, nebo na zálety – zvlášť když kuchyně je poměrně ucházející. V čem je tedy problém? Stejně jako mnohým jiným restauratérům, i panu Karlu Ševečkovi s krizí povážlivě ubyli hosté. Podnik, který mu dříve zajišťoval docela slušné živobytí, má najednou co dělat, aby sám sebe uživil. Většinu tržeb dělá pivo podávané na venkovní sezení přes okénko, na ojedinělé rybí menu chodí málokdo. V zanedbané budově je Rybárna pouze v pronájmu, a byť se nájem zvyšuje, do objektu žádné peníze netečou. A nenatékají ani do kapsy majitele restaurace pana Karla. Ten se to několikrát zkusil změnit nejrůznějšími akcemi, takže v Rybárně si hosté v minulosti mohli dát třeba velblouda nebo cvrčky.

skryté titulky

Uvidíte v TV