Buchty po ránu
Koláč s dírou uvnitř neboli bábovka. Známe snad stovky variant. Tvarohová, špaldová, mrkvová, maková, ořechová, čokoládová, bezlepková, banánová, mramorová, hrníčková, kynutá, pečená ve smaltované formě, ve skle, silikonu, kamenině, hliníku, teflonu nebo v litině? Diskuze se také vedou nad způsobem jejich přípravy, pak samotného pečení, vymazávání, a také nad tím, jak bábovku vyklopit z formy na talíř, tak, aby pokud možno, zůstala vcelku. Josef a Tereza mají jasný plán – vše vysvětlí, sečtou možné chyby a přešlapy, které by mohly ohrozit výsledek, a přidají tři skvělé recepty. Předvedou bábovku kynutou, třenou mramorovou a lité mini bábovky.
Režie:D. Slabý
skryté titulky
Reklama
Uvidíte v TV
Doporučujeme
Reklama