Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Kysané zelí – levná vitamínová bomba a osvědčený všelék našich babiček. Nový magazín o dovednostech našich předků. Režie: V. Karas, T. Szilvási a J. Berka Naši předkové neměli drahé citrusové plody, ale vitamíny v zimě potřebovali stejně, jako my. Kysané zelí má navíc blahodárné účinky pro naše zažívání a trávení. Každá správná hospodyňka si proto na zimu našlapala pořádný škopek této pochoutky. Naši moderátoři si vyhrnou rukávy i nohavice a pustí se do práce. Tereza si naloží zelí tradičně a podomácku. Petr se vypraví do malé provozovny, kde oprášili recept po babičce a drží se poctivých, vyzkoušených postupů. A dozvíme se, proč pomocí kysaného všeléku léčit pochroumané žaludky našich psích miláčků.

Režie:V. Karas, T. Szilvási, J. Berka

skryté titulky

Uvidíte v TV