Tom Kerridge: Pořádné hospodské jídlo (3)

Tom Kerridge je ve Spojeném království jediným mistrem kuchařem, jehož hostinec vyznamenal Michelin dvěma hvězdičkami. A tento šéf nám teď ukáže, jak se správně vaří pokrmy inspirované klasiky anglické hospodské kuchyně. V několika uplynulých letech ušel ’pub food’ dlouhou cestu a udělal velký pokrok; dnes už mnoho vynikajících britských hospůdek podává prvotřídní jídla, na která jsou majitelé a kuchaři právem pyšní. A Tom nám ve svém televizním pořadu poradí, jak si můžeme tato jídla snadno uvařit i doma. Porce nejsou malé, jídla jsou sytá, připravují se velice láskyplně a pozorně, představují ideální pohoštění také v případech, že se sejde celá rodina nebo širší kruh přátel. Nepleťme si to s pojmem fast food, protože tady jde o jídla vařená s láskou a přesně tou dávkou starostlivosti, kterou si zaslouží. Tom vaření nijak nekomplikuje, vytváří „pouze” vynikající, nepřekonatelné chutě – přičemž každému rád předvede, jak to dělá. Šéf Tom, držitel dvou cenných hvězdiček od Michelina, se s námi u plotny podělí o několik užitečných a opravdu mistrovských nápadů a tipů, díky kterým ani my nebudeme vařit jenom chutně, ale přímo fantasticky!

2013

Uvidíte v TV