Kluci v akci

Recept na slovenskou vánoční zelňačku – kapustnicu jsme dostali od bratislavského rodáka Ronalda Štefky. Přestože má rodinu v Praze, na Slovensko se stále vrací za příbuznými a pravidelně každé Vánoce vaří tuto polévku s kysaným zelím, plnou masa a dobrých klobásek, obohacenou sušenými houbami a švestkami. Polévka je výtečná a ještě výtečněji chutná druhý den. Hlavní pokrm – domácí sekanou podlitou bílým vínem upečou kuchaři se sommeliérem Tomášem Brůhou. K sekané se bude podávat bramborová kaše přelévaná smaženou cibulkou. Na výborné ananasové řezy, do nichž se zamiloval celý štáb pořadu tak, že na pekáči nezbyl ani drobeček, zaslala recept věrná divačka Elenka Čambalová z Bratislavy.

skryté titulky

Uvidíte v TV