• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Sledování restaurací III (6)

        Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Sledování restaurací III (6)

        Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Guyovy hry s potravinami VI (11)

        Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.

      • Na cestách s G. Garvinem II (1)

        Atlanta. G. Garvin míří ke svým kořenům, do Atlanty, kde vyzkouší krevety a ovesnou kaši v Local Three, jejíž unikátní kuchyně dává pozdním snídaním nový smysl. Pak jede naplnit svou touhu po sladkém do Piece of Cake, kde si dá zákusek s názvem červený samet.

      • Na cestách s G. Garvinem II (2)

        To nejlepší z Georgie. G. Garvin zamíří na nejlepší místa ve státě Georgia. Nejprve se zastaví v Yeah! Burger na legendární bizoní burger. A pak v Decatur v Brick Store Pub na fritovanou rybu s hranolky a úžasnou řadu rukodělných piv.

      • Jídla na otevřeném ohni (10)

        Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.

      • Sekáček XIV (9)

        Hvězdný Sekáček: Food Network vs. Cooking Channel. V první soutěži turnaje celebrit se setkají fanoušci Food Network a Cooking Channel se svými oblíbenými hvězdami v akci v kuchyni Sekáčku. První kolo je vzrušující a jeden z kuchařů vytvoří kreativní předkrm před tím, než dojde čas.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (6)

        Knihovnické inaugurační nápoje. Ina ve stodole postavila slavnou knihovnu a nyní je čas poděkovat týmu, který vytvořil design a postavil ji. Ina připraví fíkové a fenyklové caponata, antipasto talíř, toskánskou cizrnovou kaši a mušle se šafránovou majonézou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (7)

        Dokonalý den v East Hampton. Takhle si Ina představuje dokonalý den: zatímco Jeffrey běhá po pláži, ona připraví malinové vdolečky na snídani. Pak si zajede do South Fork Kitchen, kde bude vařit se šéfkuchařem Joem Isidorim.

      • Osadnice VIII (8)

        Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.

      • Osadnice VIII (9)

        Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalape?o a dva lité koláče.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Anna Olson: Pečení II (15)

        Piškotové řezy. Lehké a vzdušné jsou piškotové řezy a ztělesňují velkou vyváženost techniky a kreativity. Anna nám předvede, že možnosti jsou bez hranic, a upeče piškotový dort Genoise se zeleným čajem, Dobošův dort a klasický dort Černý les.

      • Sekáček XXI (12)

        Ultimátní šampioni: Celebrity. Hvězdy opět září. Čtyři šampioni Sekáčku ze světa zábavy a sportu soutěží o poslední místo ve velkém finále ultimátního turnaje o 50 000 dolarů.

      • Jídla na otevřeném ohni (5)

        Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.

      • Jídla na otevřeném ohni (6)

        Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Bosá komtesa VIII (2)

        Noc před večeří. Tentokrát se bude epizoda motat kolem jídel z lednice, která se dají připravit při nabitém programu a rušných obdobích roku, např. svátcích. V menu najdeme delikátní vepřovou pečeni s fenyklovou nádivkou, gratinovaný květák, zeleninu a dýňové sušenky parfait se zázvorem.

      • Bosá komtesa VIII (3)

        Poprvé, podruhé, potřetí. Ininy kuchařské dovednosti procházejí těžkou zkouškou, když vyhrály v East Hampton při benefiční výroční akci South Fork. Cenou je jídlo, které Ina sama udělala. Připraví lehká, přenosná jídla z místních ingrediencí pro dva ctitele.

      • Osadnice V (2)

        Pickup piknik. Ree pořádá piknik pro rodinu a kovboje, kteří pracují s jarními telaty. Skvělé jídlo zahrnuje opečená pikantní kuřecí stehna a klasické kovbojské fazole se slaninou.

      • Osadnice V (3)

        Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Anna Olson: Pečení III (3)

        Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.

      • Anna Olson: Pečení III (4)

        Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (7)

        Úžasné Středomoří: Řecko. Šest kuchtíků akademie se připojí k Jenny a Rezovi při přípravě jídel inspirovaných Řeckem. V menu papoutsakia, tiropita a osvěžující mátové courgette, fazolový a piniový salát.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (8)

        Úžasné Středomoří: Španělsko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby se nechali inspirovat bohatstvím, plností a aromatickými chutěmi Španělska. V menu dušený králík s chorizem a mandlemi, smažený hejk s kaší z bílých fazolí a kapari salsou, a k tomu tzv. brambory chudých.

      • Sekáček XXVIII (13)

        Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.

      • Sekáček v Jižní Africe (1)

        V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (7)

        Úžasné Středomoří: Řecko. Šest kuchtíků akademie se připojí k Jenny a Rezovi při přípravě jídel inspirovaných Řeckem. V menu papoutsakia, tiropita a osvěžující mátové courgette, fazolový a piniový salát.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (8)

        Úžasné Středomoří: Španělsko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby se nechali inspirovat bohatstvím, plností a aromatickými chutěmi Španělska. V menu dušený králík s chorizem a mandlemi, smažený hejk s kaší z bílých fazolí a kapari salsou, a k tomu tzv. brambory chudých.

      • Sekáček XXVIII (13)

        Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.