
Food Network
Food Network od do
Halloweenské války VI (1)
Čarodějnice proti warlockům. Šest týmů bojuje o vytvoření úžasných exhibicí s halloweenskou tematikou, jež by zachytily epickou bitvu mezi čarodějnicemi a warlocky. Jeden tým je vyřazen pomocí zvláštního hosta Elviry, paní temnot.
Se Sibou u stolu III (1)
Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.
Se Sibou u stolu III (2)
Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (11)
Asijské inspirace: Čína. Jenny a Reza představí šest kuchaříků akademie při přípravě jídel z Číny. V menu jehněčí žebírka s horkou a kořeněnou omáčkou, ostro-sladká čínská kuřata a rychlé a snadné smažené zeleninové nudle.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (12)
Asijské inspirace: Thajsko. Jenny a Reza představí šesti kuchařům akademie thajská jídla. V menu kuřecí kari penang, vepřové a krevetí koule s masovým vývarem s citrónovou trávou a osvěžující salát z ananasu s fazolovými klíčky.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Malá bistra u silnic XXIII (13)
Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.
Sekáček XIV (10)
Hvězdný Sekáček: Mega šéfkuchaři. Ve druhém kole hvězdného turnaje o 50 000 dolarů prověří soutěžící jeden druhého v kuchyni Sekáčku. Porotci jsou zvědaví, zda si v prvním kole kuchaři poradí s mořským vlkem a smetanovou sodou.
Se Sibou u stolu III (1)
Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.
Se Sibou u stolu III (2)
Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (11)
Asijské inspirace: Čína. Jenny a Reza představí šest kuchaříků akademie při přípravě jídel z Číny. V menu jehněčí žebírka s horkou a kořeněnou omáčkou, ostro-sladká čínská kuřata a rychlé a snadné smažené zeleninové nudle.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (12)
Asijské inspirace: Thajsko. Jenny a Reza představí šesti kuchařům akademie thajská jídla. V menu kuřecí kari penang, vepřové a krevetí koule s masovým vývarem s citrónovou trávou a osvěžující salát z ananasu s fazolovými klíčky.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Jídla na otevřeném ohni V (12)
Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.
Jídla na otevřeném ohni (1)
Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.
Sekáček XVI (11)
Zlomte krabovi nohu! Některé z ingrediencí v prvním koši je obtížné identifikovat, a ještě obtížnější je začlenit do pořádného předkrmu. Ve druhém kole otevřou kuchaři koš a najdou gargantuovské mořské překvapení.
Guyovy hry s potravinami IV (5)
Hudba a sekaná. Začne jít do tuhého, když čtyři kuchaři, včetně učitele hry na ukulele, musí připravit sekanou bez jakékoliv z obvyklých ingrediencí. Následně je zde otázka, jak vytvořit předkrm z ne zrovna chutných položek na stole se vzorky?
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (2)
Výcviková večeře. Tahle výcviková večeře je určena pro místní hasiče. Po výcviku a zkušební evakuaci budovy jim Ina připraví delikátní večeři sestávající z polévky s hovězím a krupkami, pořádného hasičského hovězího sendviče sloopy joe Scotta Elleyho a karamelových zmrzlinových pohárů s pekanovými oříšky.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (3)
Vaření s přáteli. Dnes vyhrává soutěživost, když Ina a její kamarádi Eli Zabar a David Ziff plánují vařit z toho, co se doma najde. Každý připraví chod se středomořským tématem. Ale nejprve snídaně a plán se prodiskutuje nad delikátními palačinkami s lesním ovocem.
Anna Olson: Čerstvé ingredience II (5)
Večeře před divadlem. Anna Olson připravuje jednoduché jídlo, než vyrazí v noci do divadla.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.
Osadnice VI (5)
Sladká donáška. Na ranči to dnes bude o dezertech, kdy se Ree v tento epický den podělí o recepty na dezerty na svém blogu a pak připraví nějaké sladkosti v řadě sladkých donášek.
Osadnice VI (6)
Texasko-mexické jídlo pro kovboje. Po celodenní práci všech Drummondových s dobytkem je čeká pohraniční hostina v texasko-mexickém stylu. Mají chuť na chutné a vydatné jídlo, a tak je potěší delikátní kuřecí a hovězí fajitas.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Opravdové vaření IX (11)
Dvě a salsa. Sunny Anderson pozve speciálního hosta, aby se k ní připojil při přípravě zábavného a chutného jídla, sestávajícího z kuřecích prsou na kari s kokosem, a k tomu mangová a broskvová salsa. Jako příloha fazole s černým okem a rýžový pilaf s aromatickým kořením.
Opravdové vaření IX (12)
Snadné a chutné. Sunny Anderson rozpálí gril, aby připravila rychlá a snadná, ale chutná jídla. Grilovaná vepřová žebírka byla před přípravou v marinádě, takže jsou krásně jemná. Jako příloha omáčka a grilovaný fenykl s grilovanou papričkou jalape?o.
Kuchyně VII (4)
Rychlovky. Náš tým z Kuchyně nám předvede přípravu rychlých jídel a podělí se o dvě jídla uvařená na plechu. Mezi recepty najdeme kuře s tymiánem a zeleninou, salát se svíčkovými řezy, carnitas s Coca-Colou, snadnou čokoládovou omáčku a dokonalý gin s tonikem.
Anna Olson: Pečení III (1)
Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.
Osadnice VI (7)
Skvělá jídla za 16 minut. Nemít čas, to pro Ree není problém, a tak připraví tři super rychlá jídla za 16 minut. K obědu je zde kuřecí salát s taco, a také pár skvělých nápadů na změny dresinku!
Osadnice VI (11)
Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Sekáček XXIV (7)
Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?
Kuchyně IV (2)
Samá polévka. Polévka v kotli vře, když hostitelé vaří talíř za talířem diváky oblíbených polévek. Odpoví také na otázky diváků ohledně přípravy polévky a ukáží, jak získat co nejbohatší chuť v každém hrnci nebo jak vylepšit polévky z obchodu.
Opravdové vaření IX (13)
Ryby s ovesnou kaší. Sunny Anderson připraví tradiční jižanské jídlo, ryby s ovesnou kaší, pro své oblíbené lidi. Sumčí nugety jsou obalované v kukuřičné krustě a texturu skvěle doplňuje smetanový sýrový krém. A jako dezert koláč s borůvkami a jablky.
Opravdové vaření IX (1)
Když se nikomu nechce z kuchyně! Sunny Anderson dělá tak dobrá a voňavá jídla, že všichni zůstávají v kuchyni až doby podávání jídla na stůl. Ke cornwallské slepici na česneku a kaši ze sladkých brambor se dokonale hodí láhev vína Verdejo.
Sekáček XVI (12)
Sekáčkový Den díkůvzdání. Při tomto díkůvzdání nemá v Sekáčku fotbal co dělat! Čtyři kuchaři bojují divoce o možnost vytvořit nejlepší jídlo svátečního období ze záhadných košů. Poslední dva kuchaři napnou všechny své síly při kole s dezerty a napětí v posledním kole roste.
Halloweenské války VI (2)
Prokletý motel. Pět zbývajících týmů spolu bojuje při vytváření delikátních halloweenských expozic, nejhrůzostrašnějších, jaké prokletý motel u cesty kdy viděl. Jeden tým bude vyřazen s pomocí zvláštního hosta a hororové ikony, Sida Haiga.
Extrémní dortové války (1)
Simpsonovi. Výkonní producenti seriálu Simpsonovi pořádají velký flám na oslavu svého úspěchu. Jeden z našich tvůrců dortů vytvoří svou vítěznou kreaci před a během události a odejde bohatší o 10 000 dolarů.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (1)
Palermo. Paul navštíví historické sicilské město Palermo a odhalí jeho bohatou pouliční kulturu. Zjistí, jaké speciality prodávají arabskými zeměmi ovlivněné trhy s jídlem a poučí se o tajemství výroby dokonalých, křupavých a krémových cannoli.
Malá bistra u silnic XXIV (1)
Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Sekáček XIV (11)
Hvězdný Sekáček: Porotci. Co se stane, když se role otočí a čtyři přátelé a kolegové soutěží v kuchyni Sekáčku? V prvním kole soutěžící porotci musejí prolomit kód prvního koše po rozlousknutí mušlí?
Extrémní dortové války (1)
Simpsonovi. Výkonní producenti seriálu Simpsonovi pořádají velký flám na oslavu svého úspěchu. Jeden z našich tvůrců dortů vytvoří svou vítěznou kreaci před a během události a odejde bohatší o 10 000 dolarů.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (1)
Palermo. Paul navštíví historické sicilské město Palermo a odhalí jeho bohatou pouliční kulturu. Zjistí, jaké speciality prodávají arabskými zeměmi ovlivněné trhy s jídlem a poučí se o tajemství výroby dokonalých, křupavých a krémových cannoli.
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXIII (12)
Ostrovní a italská jídla. Guy míří za směsí ostrovních a italských jídel. V Massachusets navštíví bistro nabízející banánový sendvič a křídla s banány. V Colorado Springs najde sousedské italské bistro podávající arancini a delikátní telecí.
Jídla na otevřeném ohni (2)
Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
