• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Sledování restaurací III (9)

        Kuchyňská mafie. Sestry Kim a Trisha, majitelky Dock’s Clam Bar and Pasta House, čelí zničujícími neúspěchu po hurikánu Sandy. Willie je jejich poslední nadějí na záchranu podnikání, jež jediné znají.

      • Strávníci v utajení XI (1)

        Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.

      • Strávníci v utajení XI (2)

        Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Sledování restaurací III (9)

        Kuchyňská mafie. Sestry Kim a Trisha, majitelky Dock’s Clam Bar and Pasta House, čelí zničujícími neúspěchu po hurikánu Sandy. Willie je jejich poslední nadějí na záchranu podnikání, jež jediné znají.

      • Strávníci v utajení XI (1)

        Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.

      • Strávníci v utajení XI (2)

        Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Malá bistra u silnic XXVI (11)

        Multikulturní vaření. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší tradice mnoha různých kultur včetně mexického bistra v Houstonu a židovského pojízdného bistra v Orlandu na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXVI (12)

        Krocan, brambory a psi. Guy vyzkouší pořádnou směs chutí z celé země, včetně na brambory zaměřené restaurace podávající syté brazilské speciality a vynikající bistro nabízející skvělé bramboráky latke a krocaní pastrami.

      • Guyovy hry s potravinami VII (3)

        Hvězdy pořadu v nákupních uličkách. Guy Fieri nemá zábrany vyzvat hvězdné šéfkuchaře Madisona Cowana, Elizabeth Falkner, Aarona McCarga, jr., a Michaela Psilakise, aby připravili skvělou večeři za současného použití jídel v plechovce a jídel zmražených.

      • Na cestách s G. Garvinem II (9)

        Jižní Kalifornie. V jižní Kalifornii se G. setká se šéfkuchařem Davidem Lefevrem z MB Post, aby si vyzvedl čerstvé věci z farmy na smíšený zeleninový a listový salát, a pak připravil své značkové slaninové sušenky se sýrem čedar, a v Serving Spoon si připomněl živou jižanskou tradici.

      • Na cestách s G. Garvinem II (10)

        Las Vegas. Ve Vegas se G. zastaví v Hash House A Go Go, kde šéfkuchař nabízí křupavé, ručně klepané vepřové panenky pro obra, smažené a polité grilovací omáčkou. Na ranči Sandy Valley Ranch se G. na jeden den stane kovbojem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (4)

        Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.

      • Sekáček XIV (13)

        Hvězdný Sekáček: Finále! Čtyři kuchaři se vracejí do hvězdného kola, kde soutěží o 50 000 dolarů na charitativní účely podle své volby. Dvě z překvapení v prvním koši jsou zcela slaná zelenina a zcela čerstvé mořské plody.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)

        Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.

      • Osadnice IX (3)

        Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.

      • Osadnice IX (4)

        Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Anna Olson: Pečení III (3)

        Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.

      • Sekáček XXII (3)

        Bláznění kolem masových kuliček. V této speciální soutěži jsou chutným tématem a kamarádem špagety a strouhanka. Kuchaři musejí připravit masové kuličky v každém kole. V prvním kole je záhadnou ingrediencí creme brulée.

      • Jídla na otevřeném ohni II (3)

        Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.

      • Jídla na otevřeném ohni II (4)

        Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Sekáček XIX (9)

        Turnaj hvězd Sekáčku: Sportovní hvězdy! Čtyři atleti, Brandi Chastain, Jackie Joyner-Kersee, Greg Louganis a Charles Oakley přinesou svou divokost a vášeň do kuchyně Sekáčku v první části pětidílné soutěže hvězd o 50 000 dolarů.

      • Bosá komtesa VIII (10)

        Cena za fotky. Miguel dokumentuje na film Ininu zahradu a její změny v průběhu ročních období. Jako odměnu za fotky mu Ina připraví chutný oběd. Citrónové fusili s rukolou a panacottu s jahodami balsamico.

      • Bosá komtesa X (1)

        Hrnce a plány. Ina má přítelkyni, která jí pomáhá vytvořit krásnou bylinkovou zahradu. Výměnou za květináče a zahradní plány připraví Ina oběd a pár chutných zákusků na odpoledne.

      • Osadnice V (10)

        Úklid velkého domu. Ree připravuje k večeři pod širým nebem křupavé smažené kuře, vynikající bramborový salát, pestrý zelný salát a citrónové koláčky k zakousnutí u ohně.

      • Osadnice V (11)

        Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Anna Olson: Pečení III (11)

        Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.

      • Anna Olson: Pečení III (12)

        Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (11)

        Asijské inspirace: Čína. Jenny a Reza představí šest kuchaříků akademie při přípravě jídel z Číny. V menu jehněčí žebírka s horkou a kořeněnou omáčkou, ostro-sladká čínská kuřata a rychlé a snadné smažené zeleninové nudle.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (12)

        Asijské inspirace: Thajsko. Jenny a Reza představí šesti kuchařům akademie thajská jídla. V menu kuřecí kari penang, vepřové a krevetí koule s masovým vývarem s citrónovou trávou a osvěžující salát z ananasu s fazolovými klíčky.

      • Sekáček XXIX (2)

        Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.

      • Sekáček v Jižní Africe (3)

        Jak vytvoří čtyři kuchaři specialitu Sekáčku z položek v záhadném koši? Jak budou reagovat na kulinářskou kritiku porotců, až před nimi budou stát, v pořadu, kde každá minuta se stává sekundou?

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (11)

        Asijské inspirace: Čína. Jenny a Reza představí šest kuchaříků akademie při přípravě jídel z Číny. V menu jehněčí žebírka s horkou a kořeněnou omáčkou, ostro-sladká čínská kuřata a rychlé a snadné smažené zeleninové nudle.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (12)

        Asijské inspirace: Thajsko. Jenny a Reza představí šesti kuchařům akademie thajská jídla. V menu kuřecí kari penang, vepřové a krevetí koule s masovým vývarem s citrónovou trávou a osvěžující salát z ananasu s fazolovými klíčky.

      • Sekáček XXIX (2)

        Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.