• Food Network

    • Food Network od do

      • Halloweenské války VI (4)

        Příběhy z krypty. Poslední tři týmy bojují o vytvoření úchvatných expozic, které zobrazují horory, odehrávající se v kryptách po setmění. Greg Plotkin, režisér Paranormal Activity: Jiný rozměr, se připojí k porotcům.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Sekáček XIV (13)

        Hvězdný Sekáček: Finále! Čtyři kuchaři se vracejí do hvězdného kola, kde soutěží o 50 000 dolarů na charitativní účely podle své volby. Dvě z překvapení v prvním koši jsou zcela slaná zelenina a zcela čerstvé mořské plody.

      • Malá bistra u silnic XXVI (13)

        Burgery, hovězí a barbecue. Guy si dá hovězí a barbecue na Floridě a v Kalifornii, a to v autentickém vietnamském bistru podávajícím fenomenální pho a v bistru, kde udí a grilují a masa dávají i do lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXVI (14)

        Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Jídla na otevřeném ohni (6)

        Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.

      • Jídla na otevřeném ohni (7)

        Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.

      • Sekáček XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři kuchaři, kteří mají zkušenosti se vzkvétajícím obchodem pojízdných bister, soutěží v kuchyni Sekáčku. První koš nabídne výrazně ochucená masa pro předkrm.

      • Guyovy hry s potravinami IV (8)

        Samá šunka. Kuchaři začnou s grilovaným jídlem, jež by nepřesáhlo nízký rozpočet. Jak omezí Guyův nákupní seznam přípravu večeře ze šunky na rande? Poslední dva zkusí vytvořit to nejlepší z položek v pouhé jediné uličce.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (8)

        Pozdní snídaně ve velkém. Ina píše článek o pozdních snídaních. Místní florista Michael Grimm vytvoří květinovou výstavu, kde budou palačinky bliny s borůvkovým džemem, meruňkové máslo, opečené müsli s lískovými oříšky a mísa s ovocem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (9)

        Dnes je škola. Dnes je pro Inu školní den, kdy bude jak učitelkou, tak žákyní. Nejprve třída vaření s banánovým dortem na zmrazení a borůvkové vdolečky na pečení. Poté Ina položí mezinárodnímu kulinářskému institutu tři otázky ohledně vaření.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (8)

        Piknik na pěším výletu. Anna Olson a její manžel Michael se vydají na pěší výlet po oblastním parku Shothills. K jídlu na svém romantickém putování mají sladko-slanou směs oříšků a rozinek, varianty fajity, citronádu s mátou, košíčky s česnekovým coleslawem a sušenky z hnědého másla.

      • Kuchyně II (3)

        Cinco De Mayo s Bobbym Flayem. Kuchyně slaví svátek Cinco de Mayo chutnými tyčinkami churro a tacos od šéfredaktorky časopisu Food Network, Maile Carpenter.

      • Osadnice VII (1)

        My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.

      • Osadnice VII (2)

        Noc filmů podle Shakespeara. Dcera Ree Drummond pořádá filmový večírek, a tak Ree narychlo připraví Římem inspirované menu k filmu Julius Caesar. Prvotřídní pizza lasagne, salát Julius Caesar a neapolská zmrzlina jsou k příběhu o římských intrikách dokonalé.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Opravdové vaření X (3)

        Vidět rudě. Sunny Anderson připraví jídla, po nichž budete vidět rudě. Hanger steak na červeném víně a granátových jablcích, k tomu cibulky cipollini a čerstvý ředkvičkový salát. A jako dezert s rudým zakončením pudink s horkými jahodami.

      • Opravdové vaření X (4)

        Díky bohu už je sobota. Sunny Anderson slaví sobotu snídaňovým menu v jejím stylu. Její poctivý snídaňový sendvič se podává s voňavou kořeněnou klobáskou a hromadu sobotních speciálních miniaturních bramboráčků.

      • Kuchyně VII (7)

        Podzimní základy. Podzim je ve vzduchu a hosté se podělí o tipy na další večírky u aut na parkovištích stadiónů. Účinkují Jeffova sekaná, špagety s máselnou kaší, pečené mixované špagety pomazané šalotkovým máslem, moules-frites a koktejl krev a písek.

      • Anna Olson: Pečení III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Osadnice VII (3)

        Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.

      • Osadnice VII (4)

        Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Sekáček XXIV (10)

        Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.

      • Kuchyně IV (5)

        Oslava Dne díkůvzdání. Kuchyně slaví Den díkůvzdání epizodou plnou otázek diváků. Kuchaři vědí vše, co potřebujete znát o vaření dokonalé krůty a krůtích jídel obecně.

      • Opravdové vaření X (5)

        Vykrajování je zábava. Sunny Anderson pozve přátele na jídla ze zimní tykve a na dýňové, kořeněné koláče. Její hovězí chili s máslovou dýní nabízí množství chutí a její chipsy z tortilly s dýní a sypané skořicí jsou krásně křupavé.

      • Opravdové vaření X (6)

        Taco k večeři, taco k obědu. Sunny Anderson připraví náplň do tacos, která ke vhodná pro jakékoliv jídlo, doma nebo na cesty. Celá rodina miluje chuť jejích tacos s mletým kuřecím masem a krémovou salsou, a její sladké tyčinky jsou pokušením, jemuž se nedá odolat.

      • Sekáček XVII (3)

        Zbytky! V této soutěži jsou koše plné obvykle vyhazovaných zbytků jídla. V prvním kole si musejí kuchaři poradit se stonky od bylinek a zbytky z vyfiletované ryby. Pak soutěžící otevřou koše, aby našli očka od brambor, jak na ně zírají.

      • Halloweenské války VI (5)

        Démonická svatba. V tomto finále Halloweenských válek poslední dva týmy bojují naposled o získání nejdémoničtější svatby a výhry 50 000 dolarů. Bitsie Tulloch, herečka ze seriálu Grimm, se připojí porotě jako zvláštní host.

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (1)

        Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Sekáček XVI (1)

        Sekáčkové šílenství. Aby se vyhnuli sekáčkovému šílenství porotvů, musejí soutěžící připravit v prvním kole slaninový popcorn. V kole s hlavním jídlem se jeden kuchař zraní a ztratí tak cenný čas při přípravě jehněte. V koši na dezert je květinový sirup a kaše.

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (1)

        Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni (8)

        Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.

      • Jídla na otevřeném ohni (9)

        Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.