
Food Network
Food Network od do
Halloweenské války VI (5)
Démonická svatba. V tomto finále Halloweenských válek poslední dva týmy bojují naposled o získání nejdémoničtější svatby a výhry 50 000 dolarů. Bitsie Tulloch, herečka ze seriálu Grimm, se připojí porotě jako zvláštní host.
Sekáček XXIX (3)
Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.
Profesionální pekaři proti amatérům II (1)
Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
Sekáček XVI (1)
Sekáčkové šílenství. Aby se vyhnuli sekáčkovému šílenství porotvů, musejí soutěžící připravit v prvním kole slaninový popcorn. V kole s hlavním jídlem se jeden kuchař zraní a ztratí tak cenný čas při přípravě jehněte. V koši na dezert je květinový sirup a kaše.
Sekáček XXIX (3)
Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.
Profesionální pekaři proti amatérům II (1)
Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.
Malá bistra u silnic XXIV (4)
Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.
Malá bistra u silnic XXIV (5)
Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
Sekáček XVII (3)
Zbytky! V této soutěži jsou koše plné obvykle vyhazovaných zbytků jídla. V prvním kole si musejí kuchaři poradit se stonky od bylinek a zbytky z vyfiletované ryby. Pak soutěžící otevřou koše, aby našli očka od brambor, jak na ně zírají.
Guyovy hry s potravinami IV (9)
Bez vozíku. Kuchaři vaří středomořská jídla za použití těch nejméně pravděpodobných ingrediencí z prostřední uličky obchodu. Poté musejí shromáždit věci na salát a sendviče bez nákupního vozíku.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (10)
První dětský flám. Ina připravuje večeři na oslavu příjezdu syna její kamarádky. V menu jsou delikátní dětská jídla jako plněný popcorn s nápoji, kořeněné krůtí masové koule, jahodové smažené lupínky s rebarborou a sladkosti ke krbu.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (1)
Dobrodružství začíná. Ina si užívá výlet do Kalifornie s pozvánkou na vaření pečeného kozího sýra v Sinskey’s Vineyard. Následuje neformální večeře v Napa stylu s Jeffreyho grilovanými vepřovými kotletami podávanými se zelenými fazolkami a s gremolátou.
Anna Olson: Čerstvé ingredience II (9)
Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.
Kuchyně II (4)
Víkendový Den matek. Kuchyně slaví víkendový Den matek stylově – nejprve velkou pozdní snídaní, kdy Katie uvaří pro maminku chlebový pudink. Pak Jeff dělá pro svou matku hovězí braciole.
Osadnice VII (3)
Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.
Osadnice VII (4)
Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Opravdové vaření X (5)
Vykrajování je zábava. Sunny Anderson pozve přátele na jídla ze zimní tykve a na dýňové, kořeněné koláče. Její hovězí chili s máslovou dýní nabízí množství chutí a její chipsy z tortilly s dýní a sypané skořicí jsou krásně křupavé.
Opravdové vaření X (6)
Taco k večeři, taco k obědu. Sunny Anderson připraví náplň do tacos, která ke vhodná pro jakékoliv jídlo, doma nebo na cesty. Celá rodina miluje chuť jejích tacos s mletým kuřecím masem a krémovou salsou, a její sladké tyčinky jsou pokušením, jemuž se nedá odolat.
Kuchyně VII (8)
Žít pro podzim. Katherine Alford z Food Network se zastaví, aby se podělila o podzimní tipy. Hosté nabídnou oblíbené kuchyňské náčiní, nové využití pro zahnuté rolky a naučí nás, jak uplést podzimní věneček. A navíc chutné způsoby, jak připravit dýňová semínka.
Anna Olson: Pečení III (9)
Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.
Osadnice VII (5)
S jídly za 16 minut kolem světa. Nejprve se zastavíme v Indii na polévku mulligatawny s přáteli. Následuje thajské maso s papričkou. Na večeři pak italská kuřecí piccata a nudle s máslem, citrónem a petrželí.
Osadnice VII (6)
B-Man. Ree Drummond chystá rychlou italskou sekanou, nepečené makaróny se čtyřmi druhy sýrů, a servíruje s jednoduchým zeleným salátem. Nakonec Ree uvaří lahodné sušenky a připraví zmrzlinové poháry pro chvíle matky se synem.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Sekáček XXIV (11)
Sváteční vaření. Hvězdy kanálu Cooking Channel, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking a Jim Stacy se v kuchyni Sekáčku věnují svátečnímu vaření, kde výhrou je 10 000 dolarů na jejich oblíbenou charitu.
Kuchyně IV (6)
Snadné a zábavné. Kuchyně oficiálně vstupuje do období svátků a nabídne tipy na úsporu času a skvělé recepty na toto období večírků. Katie využije zbytky ze Dne díkůvzdání a připraví delikátní krůtí polévku gumbo.
Opravdové vaření X (7)
Zábava s rodinou. Sunny Anderson připraví menu inspirované opětovným spojením Andersonovic rodiny. Grilovaná a křupavá, přesto jemná kuřecí křidýlka jsou plná chuti klasického BBQ koření a pak je zde salát s těstovinami a hráškem, jednoduchý, ale velmi chutný a čerstvý.
Opravdové vaření X (8)
Cukr, dýňové koření a vše krásné. Sunny zapracuje směs dýňového koření do speciálního dovolenkového jídla, jež obsahuje na spirálky krájenou šunku s casserole salátem se zelenými fazolkami. Dvojitý chlebový pudink s čokoládou se šlehaným krémem a bourbonem zakončí jídlo velkým třeskem.
Sekáček XVII (4)
Kuchaři hrdinové. Tito čtyři neobvyklí kuchaři slouží ve svých komunitách a nabízejí svůj kulinářský talent. V prvním kole musejí zkombinovat slepičí polévku a omáčku na grilování. Ve druhém kole pak vytvořit jídlo z mušlí a dvou neobvyklých ingrediencí.
Halloweenský šampionát v pečení (1)
Sladkost, nebo trest. V první halloweenské výzvě v pečení soutěží pekaři o nejstrašidelnější košíčky a ve druhé výzvě potom o dezerty podle klasických kostýmů.
Se Sibou u stolu III (3)
Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.
Se Sibou u stolu III (4)
Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (13)
Asijské inspirace: Vietnam. Vietnam nabízí jako destinace chutná jídla v báječné akademii Jenny a Rezy. V menu marinovaný hovězí filet s papájovým salátem, nudlový koláč s krevetami a mušlemi a sladkým chili, a také salát z kokosového ořechu a mrkve.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (14)
Asijské inspirace: Japonsko. Japonsko je pro báječnou akademii Jenny a Rezy chutnou destinací. V menu sezamové kuře s nudlemi soba, tuňákem a lososovým tataki, a také salát z mořských řas
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Sekáček XVI (2)
Smažit a smažit znovu. Šéfkuchaři dostanou kotlíky s vařícím a bublajícím olejem, aby mohli vytvořit křupavé a delikátní přílohy pro svá jídla. Zbaví nařízení vytvořit smažený dezert dva finalisty nervozity?
Se Sibou u stolu III (3)
Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.
Se Sibou u stolu III (4)
Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (13)
Asijské inspirace: Vietnam. Vietnam nabízí jako destinace chutná jídla v báječné akademii Jenny a Rezy. V menu marinovaný hovězí filet s papájovým salátem, nudlový koláč s krevetami a mušlemi a sladkým chili, a také salát z kokosového ořechu a mrkve.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (14)
Asijské inspirace: Japonsko. Japonsko je pro báječnou akademii Jenny a Rezy chutnou destinací. V menu sezamové kuře s nudlemi soba, tuňákem a lososovým tataki, a také salát z mořských řas
Malá bistra u silnic XXIV (6)
Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.
Malá bistra u silnic XXIV (7)
Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.
Jídla na otevřeném ohni (10)
Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.
Jídla na otevřeném ohni II (1)
Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.
