• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (7)

        Úžasné Středomoří: Řecko. Šest kuchtíků akademie se připojí k Jenny a Rezovi při přípravě jídel inspirovaných Řeckem. V menu papoutsakia, tiropita a osvěžující mátové courgette, fazolový a piniový salát.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (8)

        Úžasné Středomoří: Španělsko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby se nechali inspirovat bohatstvím, plností a aromatickými chutěmi Španělska. V menu dušený králík s chorizem a mandlemi, smažený hejk s kaší z bílých fazolí a kapari salsou, a k tomu tzv. brambory chudých.

      • Sekáček XXVIII (13)

        Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.

      • Sekáček v Jižní Africe (1)

        V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.

      • Se Sibou u stolu III (7)

        Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.

      • Se Sibou u stolu III (8)

        Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (7)

        Úžasné Středomoří: Řecko. Šest kuchtíků akademie se připojí k Jenny a Rezovi při přípravě jídel inspirovaných Řeckem. V menu papoutsakia, tiropita a osvěžující mátové courgette, fazolový a piniový salát.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (8)

        Úžasné Středomoří: Španělsko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby se nechali inspirovat bohatstvím, plností a aromatickými chutěmi Španělska. V menu dušený králík s chorizem a mandlemi, smažený hejk s kaší z bílých fazolí a kapari salsou, a k tomu tzv. brambory chudých.

      • Sekáček XXVIII (13)

        Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.

      • Sekáček v Jižní Africe (1)

        V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.

      • Guyovy hry s potravinami VI (12)

        Kamarádi z Malých bister u silnic. Kamarádi z Guyova pořadu Malá bistra u silnic přicházejí také si zasoutěžit.

      • Bosá komtesa X (4)

        Dámy, které obědvají. Ina připravuje oběd pro původní majitelku obchodu Bosá komtesa, včetně mrkvového salátu s ananasem, smetanovým kuřecím salátem a tvarohovým koláčem z čokoládového espressa.

      • Bosá komtesa X (5)

        Výročí. Ina tvoří výroční večeři pro Jeffreyho, se všemi jeho oblíbenými jídly, včetně coq au vin, šťouchaných brambor s česnekem nebo svatebního dortu s čokoládovým máslovým krémem.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience (22)

        Inspirováno bylinkami. Večer o samotě s Michaelem dává Anně šanci připravit delikátní, bylinkami inspirované jídlo. Nachystá rajčatový dort s bazalkou a mořské plody na bílém víně v pergamenových balíčcích. Jako dezert osobité tvarohové koláče s creme brulée.

      • Kuchyně XI (4)

        Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.

      • Osadnice IV (15)

        Investiční společná večeře. Reein investiční klub se schází poprvé po 10 letech. Její menu inspirované Mexikem zahrnuje i ostružinové margarity na zahájení večírku.

      • Osadnice V (1)

        Staří přátelé, noví přátelé. Ree připravuje večeři na uvítanou doma pro pár přátel, kteří se vracejí do města. Nachystá opečenou hovězí svíčkovou s pepřem a úchvatným drceným česnekem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Opravdové vaření X (5)

        Vykrajování je zábava. Sunny Anderson pozve přátele na jídla ze zimní tykve a na dýňové, kořeněné koláče. Její hovězí chili s máslovou dýní nabízí množství chutí a její chipsy z tortilly s dýní a sypané skořicí jsou krásně křupavé.

      • Opravdové vaření X (6)

        Taco k večeři, taco k obědu. Sunny Anderson připraví náplň do tacos, která ke vhodná pro jakékoliv jídlo, doma nebo na cesty. Celá rodina miluje chuť jejích tacos s mletým kuřecím masem a krémovou salsou, a její sladké tyčinky jsou pokušením, jemuž se nedá odolat.

      • Kuchyně VI (8)

        Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.

      • Anna Olson: Pečení II (3)

        Dort bez mouky. V této epizodě se představí klasické i moderní dorty připravené z jiných přísad než z mouky, a to včetně dortu se sirupem z krvavého pomeranče, francouzského čokoládového dortu a vanilkových košíčků.

      • Osadnice V (2)

        Pickup piknik. Ree pořádá piknik pro rodinu a kovboje, kteří pracují s jarními telaty. Skvělé jídlo zahrnuje opečená pikantní kuřecí stehna a klasické kovbojské fazole se slaninou.

      • Osadnice V (3)

        Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Sekáček XXIII (11)

        Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.

      • Kuchyně III (6)

        Čas na rajčata. Geoffrey svou lásku k rajčatům promítne do sendviče s hovězím, salátem a rajčetem, s opečenou slaninou a avokádem. Jeff uvaří zelená rajčata do sendviče s parmezánem na oběd. A také farmář Lee Jones se podělí o své odborné tipy s rajčaty.

      • Opravdové vaření X (7)

        Zábava s rodinou. Sunny Anderson připraví menu inspirované opětovným spojením Andersonovic rodiny. Grilovaná a křupavá, přesto jemná kuřecí křidýlka jsou plná chuti klasického BBQ koření a pak je zde salát s těstovinami a hráškem, jednoduchý, ale velmi chutný a čerstvý.

      • Opravdové vaření X (8)

        Cukr, dýňové koření a vše krásné. Sunny zapracuje směs dýňového koření do speciálního dovolenkového jídla, jež obsahuje na spirálky krájenou šunku s casserole salátem se zelenými fazolkami. Dvojitý chlebový pudink s čokoládou se šlehaným krémem a bourbonem zakončí jídlo velkým třeskem.

      • Sekáček XVI (3)

        Opět gyros. Další intenzivní soutěžv kuchyni Sekáčku začíná přípravou masa gyros a srdce palmy, jež kuchaři najdou v prvním koši! Ve druhém kole zbývající tři kuchaři musejí spárovat steaky a koblihy.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (5)

        Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.

      • Sledování restaurací III (7)

        Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Malá bistra u silnic XXII (9)

        Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.

      • Sekáček XIV (2)

        Šampióni Sekáčku: Část 2. Soupeří se o jedno ze tří zbývajících míst v Šampiónech Sekáčku a o 50 000 dolarů velkého finále, a čtyři navrátilci otevírají první koš, kde najdou mořské plody a tradiční vánoční dárek.

      • Sledování restaurací III (7)

        Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.