
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Malá bistra u silnic XIII (12)
Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (7)
Úžasné Středomoří: Řecko. Šest kuchtíků akademie se připojí k Jenny a Rezovi při přípravě jídel inspirovaných Řeckem. V menu papoutsakia, tiropita a osvěžující mátové courgette, fazolový a piniový salát.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (8)
Úžasné Středomoří: Španělsko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby se nechali inspirovat bohatstvím, plností a aromatickými chutěmi Španělska. V menu dušený králík s chorizem a mandlemi, smažený hejk s kaší z bílých fazolí a kapari salsou, a k tomu tzv. brambory chudých.
Sekáček XXVIII (13)
Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.
Sekáček v Jižní Africe (1)
V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (7)
Úžasné Středomoří: Řecko. Šest kuchtíků akademie se připojí k Jenny a Rezovi při přípravě jídel inspirovaných Řeckem. V menu papoutsakia, tiropita a osvěžující mátové courgette, fazolový a piniový salát.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (8)
Úžasné Středomoří: Španělsko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby se nechali inspirovat bohatstvím, plností a aromatickými chutěmi Španělska. V menu dušený králík s chorizem a mandlemi, smažený hejk s kaší z bílých fazolí a kapari salsou, a k tomu tzv. brambory chudých.
Sekáček XXVIII (13)
Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.
Sekáček v Jižní Africe (1)
V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.
Guyovy hry s potravinami VI (12)
Kamarádi z Malých bister u silnic. Kamarádi z Guyova pořadu Malá bistra u silnic přicházejí také si zasoutěžit.
Bosá komtesa X (4)
Dámy, které obědvají. Ina připravuje oběd pro původní majitelku obchodu Bosá komtesa, včetně mrkvového salátu s ananasem, smetanovým kuřecím salátem a tvarohovým koláčem z čokoládového espressa.
Bosá komtesa X (5)
Výročí. Ina tvoří výroční večeři pro Jeffreyho, se všemi jeho oblíbenými jídly, včetně coq au vin, šťouchaných brambor s česnekem nebo svatebního dortu s čokoládovým máslovým krémem.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (22)
Inspirováno bylinkami. Večer o samotě s Michaelem dává Anně šanci připravit delikátní, bylinkami inspirované jídlo. Nachystá rajčatový dort s bazalkou a mořské plody na bílém víně v pergamenových balíčcích. Jako dezert osobité tvarohové koláče s creme brulée.
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Osadnice IV (15)
Investiční společná večeře. Reein investiční klub se schází poprvé po 10 letech. Její menu inspirované Mexikem zahrnuje i ostružinové margarity na zahájení večírku.
Osadnice V (1)
Staří přátelé, noví přátelé. Ree připravuje večeři na uvítanou doma pro pár přátel, kteří se vracejí do města. Nachystá opečenou hovězí svíčkovou s pepřem a úchvatným drceným česnekem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Opravdové vaření X (5)
Vykrajování je zábava. Sunny Anderson pozve přátele na jídla ze zimní tykve a na dýňové, kořeněné koláče. Její hovězí chili s máslovou dýní nabízí množství chutí a její chipsy z tortilly s dýní a sypané skořicí jsou krásně křupavé.
Opravdové vaření X (6)
Taco k večeři, taco k obědu. Sunny Anderson připraví náplň do tacos, která ke vhodná pro jakékoliv jídlo, doma nebo na cesty. Celá rodina miluje chuť jejích tacos s mletým kuřecím masem a krémovou salsou, a její sladké tyčinky jsou pokušením, jemuž se nedá odolat.
Kuchyně VI (8)
Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.
Anna Olson: Pečení II (3)
Dort bez mouky. V této epizodě se představí klasické i moderní dorty připravené z jiných přísad než z mouky, a to včetně dortu se sirupem z krvavého pomeranče, francouzského čokoládového dortu a vanilkových košíčků.
Osadnice V (2)
Pickup piknik. Ree pořádá piknik pro rodinu a kovboje, kteří pracují s jarními telaty. Skvělé jídlo zahrnuje opečená pikantní kuřecí stehna a klasické kovbojské fazole se slaninou.
Osadnice V (3)
Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Malá bistra u silnic XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Sekáček XXIII (11)
Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.
Kuchyně III (6)
Čas na rajčata. Geoffrey svou lásku k rajčatům promítne do sendviče s hovězím, salátem a rajčetem, s opečenou slaninou a avokádem. Jeff uvaří zelená rajčata do sendviče s parmezánem na oběd. A také farmář Lee Jones se podělí o své odborné tipy s rajčaty.
Opravdové vaření X (7)
Zábava s rodinou. Sunny Anderson připraví menu inspirované opětovným spojením Andersonovic rodiny. Grilovaná a křupavá, přesto jemná kuřecí křidýlka jsou plná chuti klasického BBQ koření a pak je zde salát s těstovinami a hráškem, jednoduchý, ale velmi chutný a čerstvý.
Opravdové vaření X (8)
Cukr, dýňové koření a vše krásné. Sunny zapracuje směs dýňového koření do speciálního dovolenkového jídla, jež obsahuje na spirálky krájenou šunku s casserole salátem se zelenými fazolkami. Dvojitý chlebový pudink s čokoládou se šlehaným krémem a bourbonem zakončí jídlo velkým třeskem.
Sekáček XVI (3)
Opět gyros. Další intenzivní soutěžv kuchyni Sekáčku začíná přípravou masa gyros a srdce palmy, jež kuchaři najdou v prvním koši! Ve druhém kole zbývající tři kuchaři musejí spárovat steaky a koblihy.
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Sledování restaurací III (7)
Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.
Strávníci v utajení III (4)
Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.
Strávníci v utajení III (5)
Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XXII (8)
Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.
Malá bistra u silnic XXII (9)
Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.
Sekáček XIV (2)
Šampióni Sekáčku: Část 2. Soupeří se o jedno ze tří zbývajících míst v Šampiónech Sekáčku a o 50 000 dolarů velkého finále, a čtyři navrátilci otevírají první koš, kde najdou mořské plody a tradiční vánoční dárek.
Sledování restaurací III (7)
Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.
Strávníci v utajení III (4)
Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.
Strávníci v utajení III (5)
Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XXII (5)
Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.
Malá bistra u silnic XXII (6)
Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
