• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (13)

        Asijské inspirace: Vietnam. Vietnam nabízí jako destinace chutná jídla v báječné akademii Jenny a Rezy. V menu marinovaný hovězí filet s papájovým salátem, nudlový koláč s krevetami a mušlemi a sladkým chili, a také salát z kokosového ořechu a mrkve.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (14)

        Asijské inspirace: Japonsko. Japonsko je pro báječnou akademii Jenny a Rezy chutnou destinací. V menu sezamové kuře s nudlemi soba, tuňákem a lososovým tataki, a také salát z mořských řas

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (1)

        Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (13)

        Asijské inspirace: Vietnam. Vietnam nabízí jako destinace chutná jídla v báječné akademii Jenny a Rezy. V menu marinovaný hovězí filet s papájovým salátem, nudlový koláč s krevetami a mušlemi a sladkým chili, a také salát z kokosového ořechu a mrkve.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (14)

        Asijské inspirace: Japonsko. Japonsko je pro báječnou akademii Jenny a Rezy chutnou destinací. V menu sezamové kuře s nudlemi soba, tuňákem a lososovým tataki, a také salát z mořských řas

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (1)

        Ovocný dort na úvod. Profesionální a amatérští pekaři se střetnou při přípravě ovocného dortu. Pak Lorraine Pascale, Sunny Anderson a Zac Young rozhodnou, kteří pekaři nejlépe zkombinovali různé hořčice se sladkou pochoutkou.

      • Guyovy hry s potravinami VII (6)

        Hvězdy pořadu: Město chuti čeká na porotce! Guy Fieri prohodí hvězdné strany a porotci Richard Blais, G. Garvin, Beau MacMillan a Aarti Sequeira musejí soutěžit v kuchyni! Vyhrávající porotce zjistí, jaká je ve skutečnosti výzva s názvem Zběsilé nakupování!

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (4)

        Kulinářské dobrodružství. Ina pořádá zemětřesení s klasikou, kdy sanfranciského humra použije do humrového salátu s citrónovou majonézou. Ve hvězdičkami od Michelinu oceněné Auberge du Soleil se Ina naučí, jak se podepsat na Tarte Au Chocolat.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (5)

        Večeře v NAPA. Pro neformální večeři Ina připraví izraelský kuskus a tuňákový salát, s malinovými tyčinkami s polevou jako dezertem. Další den má večeři s Michaelem Chiarello, který připraví své neuvěřitelné kuře a la Vendemmia.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (11)

        Hostina Al Fresco. Víkend je dlouhý a Anna jej ještě zpomalí terinou s červenou řepou a kozím sýrem, bylinkami a zeleninou plněné plátky okouna na bílém víně, salátem s kukuřicí a borůvkami a francouzským ledovým pudinkem.

      • Kuchyně II (6)

        Jednoduchá jídla víkendové noci. Hosté Kuchyně se podělí o rychlá jídla pro snadné víkendové večeře. Jeff přetvoří výstavní kousek rostbífu na luxusní grilované maso s nachos.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Osadnice VII (8)

        Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Opravdové vaření X (9)

        Hovězí s vepřovým. Sunny Anderson podává hovězí a vepřové na stůl mírumilovně - a delikátně! -, a to v troubě pečená žebra na medu podávaná s krémovými bramborami a salátem s prosciutto. Vše dotvoří rychlé sušenky s čedarem a slaninou.

      • Opravdové vaření X (10)

        Tradice v jiné úpravě. Sunny Anderson přivítá hosty úchvatným tuňákovým casserole obohaceným o houbové cremini, sladký hrášek a krémovou omáčku z čedaru. Jako dezert limetkový a liči parfait s želatinou, kterou sníte, ani se nenadějete.

      • Kuchyně VII (10)

        Chutě podzimu. V Kuchyni se zkoumají chutě podzimu na oslavu tohoto období. Mezi recepty najdeme klasické mexické chili rellenos, podzimní smažené knedlíčky wonton, podzimní polévky a omáčku z cavatelli a vodky. Hosté také vyzkoušejí náčiní k pečení.

      • Anna Olson: Pečení III (13)

        Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Sekáček XXIV (13)

        Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.

      • Kuchyně IV (9)

        Zdravé a čerstvé na úvod. Kuchyně vstupuje do nového roku čerstvým začátkem. Hosté si popovídají o nových trendech v oblasti jídla nebo o oblíbených receptech na lehká jídla. Jeff uvaří chutné vegetariánské lasagně a tým se podělí o pár tipů.

      • Opravdové vaření X (11)

        Plnění rybami. Sunny Anderson naplní hrnec rybami a fenyklem a přidá filé z tresky vařené s rajčaty a bílým vínem jako polévku. Na dezert je zde rychlý a krémový ovocný salát od Sunny, chutné jídlo s mixovaným ovocem a krémovou zálivkou.

      • Opravdové vaření X (12)

        Oslava ke znovu sjednocení rodiny. Sunny Anderson ví, že nic tak spolehlivě nedá rodinu dohromady jako její grilované plátky vepřového podle babičky. Sunny je podává se salátem coleslaw s hrozinkami a jablky a opečenými fazolemi, které se vždy hodí.

      • Sekáček XVII (6)

        Spočítejte si kuřata. Kuchaři najdou v prvním koši dvě kuřecí překvapení: kuřecí játra a kuřecí prsty. Trend pokračuje i ve druhém kole, kde kuchaři musejí vytvořit delikátní hlavní chod z kuřecích stehen a krekrů s kuřecí příchutí.

      • Halloweenský šampionát v pečení (3)

        Oblast vřískotu. Pekaři se snaží ještě více prodat své pekařské dovednosti při přípravě hřbitovního dýňového dezertu, pro který byste umřeli.

      • Sledování restaurací III (10)

        To místo je strašidelné! Juan otevřel Roasted Peppers v Mamaronecku se svým obchodním partnerem a spolu kuchařem Darrelle, ale moc se jim nedaří. Dokáže Willie zachránit restauraci a udržet jejich sen?

      • Strávníci v utajení XI (5)

        Nešťastné svátky. Nirav, majitel Smokin’ Barrel, kontaktuje Charlese Stilese, aby prošetřil pokles prodejů v každém svátečním období. Strávníci v utajení objeví podezřelého podomního obchodníka.

      • Strávníci v utajení XI (6)

        Zlý chlápek z komiksu. Vlane, majitel Action Burger, kontaktuje Strávníky v utajení, aby prošetřili chybějící komiksy v jeho restauraci s tematikou komiksů. Charles Stiles sem pošle Jamieho, který zjistí, že jeden zaměstnanec zneužívá své síly pro stranu zla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Sekáček XVI (4)

        Extrémní Halloween. Halloween znamená velmi děsivá překvapení v koších pro kuchaře. V prvním kole se setkají s problémovým krevním proteinem a konzervou chipsů, které zaujmou více než oko.

      • Sledování restaurací III (10)

        To místo je strašidelné! Juan otevřel Roasted Peppers v Mamaronecku se svým obchodním partnerem a spolu kuchařem Darrelle, ale moc se jim nedaří. Dokáže Willie zachránit restauraci a udržet jejich sen?

      • Strávníci v utajení XI (5)

        Nešťastné svátky. Nirav, majitel Smokin’ Barrel, kontaktuje Charlese Stilese, aby prošetřil pokles prodejů v každém svátečním období. Strávníci v utajení objeví podezřelého podomního obchodníka.

      • Strávníci v utajení XI (6)

        Zlý chlápek z komiksu. Vlane, majitel Action Burger, kontaktuje Strávníky v utajení, aby prošetřili chybějící komiksy v jeho restauraci s tematikou komiksů. Charles Stiles sem pošle Jamieho, který zjistí, že jeden zaměstnanec zneužívá své síly pro stranu zla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Jídla na otevřeném ohni II (4)

        Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.

      • Jídla na otevřeném ohni II (5)

        Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.