• Food Network

    • Food Network od do

      • Halloweenský šampionát v pečení (4)

        Večírek v prokletém domě. Poslední čtyři pekaři se pustí do bitvy ve strašidelném domě, aby získali titul Mistr halloweenského vaření a cenu 25 000 dolarů.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Sekáček XVI (5)

        Velká ryba, malý koš. Soutěžící skočí do akce, aby připravili čtyři impresivní předkrmy. Dva finalisté pak připraví dezert, na nějž musejí použít sladké pečivo a vepřový výrobek, jež se budou na talíři skvěle vyjímat.

      • Malá bistra u silnic XXVI (15)

        Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.

      • Malá bistra u silnic XXVI (16)

        Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Jídla na otevřeném ohni II (6)

        Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (7)

        Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.

      • Sekáček XVII (7)

        Krabice na pozdní snídani. V této soutěži Sekáčku jsou koše plné ingrediencí, jež jinak najdete v menu sofistikované pozdní snídaně. Jak si kuchaři poradí v kole pro hlavní jídlo s extravagantní kombinací mořských plodů a palačinek?

      • Guyovy hry s potravinami IV (13)

        Kuchaři na dlouhé i krátké cestě. Čtyři kuchaři soutěží v napínavé bitvě při tvorbě dokonalého horkého sendviče za použití směsi chipsů, brambůrek a tyčinek ze vzorníku na trhu. Dále musejí kuchaři beze strachu připravit meznárodní jídlo z pěti a méně ingrediencí.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (8)

        Plán hry. Dnes se Ina podělí o své tipy a zjednodušení, která na výsledném jídle ale nebudou znát. V menu jsou chipsy z tortilly, pomalu opékaný filet hovězího s majonézovo-parmezánovou majonézou, opékaná růžičková kapusta s balzamikem a šťouchané brambory s lanýži.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (9)

        Narozeninové překvapení. Inina kamarádka Dwyer Derrig se vrací z města a dostane se jí skvělého narozeninového překvapení: ledničky plné Inou doma připraveného italského salátu s mořskými plody a německých čokoládových košíčků.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (13)

        Chutné pečení. Anna se podělí o staré rodinné recepty: babiččin bramborový chléb s čedarem, slaninu s kukuřicí, zelené fazolky, sýrový dort z parmezánového těsta a štrúdl s ořechy.

      • Kuchyně II (8)

        Staré zvyky. Epizoda začíná videem diváka, který sestříhal pomocnou linku Kuchyně. Geoffrey vše rozhrábne díky úchvatné alternativě grilovací omáčky, pálivé chimichurri.

      • Osadnice VII (11)

        Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.

      • Osadnice VII (12)

        Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Opravdové vaření X (13)

        Kari v kufrech. Sunny Anderson vezme své chuťové pohárky na dovolenou na ostrově, bez nutnosti letenky! Její kari jehněčí oháňka s brambory je doplněna aromatickými kořením a dvakrát smažené a drcené zelené banány jsou dokonalou, zlatavou a křupavou přílohou.

      • Opravdové vaření X (1)

        Rychlé a snadné. Sunny Anderson připraví rychlé, ale delikátní kuře k večeři. Její grilované kuře s grepem je hotové během pár minut, a k tomu jako příloha pečená cuketa a grilované klínky sladkých brambor s javorovým máslem.

      • Kuchyně VII (12)

        Časová osa dne krocanů. Krocaní časová osa je zpět s novými tipy a pomocí, jak připravit a užít si Den díkůvzdání. Mezi recepty najdeme plněné houby Marthy Stewart, velmi chutné mexické pekanové oříšky s čokoládou a sladké brambory s brusinkami.

      • Anna Olson: Pečení III (17)

        Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.

      • Osadnice VII (13)

        Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.

      • Osadnice VIII (1)

        Jídla za 16 minut: Na celý den. Ree Drummond připravuje jídla za 16 minut, od snídaně po večeři. V menu najdeme francouzský croissant s krémem z javorového sirupu, grilovaná kuřata, wrap s jahodovým salátem, steaky se sýrem pawhuska a zákusek s jahodovo-burákovým máslem.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Sekáček XXV (2)

        Koše od diváků. Fanoušci vybrali v této speciální divácké soutěži ingredience do košů. Kuchaři opatrně ochutnávají podivné produkty v konzervách a musí vytvořit předkrm z cukrového a slizkého překvapení nebo využít neobvyklé koření na dezert.

      • Kuchyně IV (11)

        Nic do odpadu. V Kuchyni je to dnes o tipech, jak ušetřit. Tým prodiskutuje různé způsoby, jak využít zbytky ze zeleniny a jak využít naplno potenciál spíže. Také se podělí o tipy, jak ušetřit, ve Zpovědích Kuchyně.

      • Opravdové vaření IX (1)

        Když se nikomu nechce z kuchyně! Sunny Anderson dělá tak dobrá a voňavá jídla, že všichni zůstávají v kuchyni až doby podávání jídla na stůl. Ke cornwallské slepici na česneku a kaši ze sladkých brambor se dokonale hodí láhev vína Verdejo.

      • Opravdové vaření IX (2)

        Pozdní snídaně. Sunny miluje vydatnou pozdní snídani a dnes si připravila svou oblíbenou: grilovaný rozmarýnový steak s míchanými vejci se sýrem a snadnými skořicovými buchtami. Sklenice Prosecca dodává tomuto příležitostnému jídlu jiskru.

      • Sekáček XVII (8)

        Milujeme zbytky! Dnes jsou v koších všechny zbytky a některé kuchaře nepotěší novinky. V posledním kole jeden kuchař poráží druhého díky stroji na zmrzlinu, takže soupeř bude muset vymyslet jiný plán.

      • Halloweenský šampionát v pečení II (1)

        Monstra, monstra, monstra. Sedm pekařů vytvoří strašidelné kousky hrůzných pochoutek. Pak zaútočí zombie ve chvíli, kdy pekaři mají připravit dezert, který alespoň trochu zasytí po kousnutích hladovou porotu.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Sekáček XVI (6)

        Invaze mládí. Porotci mají hrůzu z toho, co dospívající kuchaři vytvoří z tuňáka a cereálií v prvním kole. Poslední dva teenageři musejí vytvořit dezert, jenž je kombinací malého zákusku a asijského koření.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Jídla na otevřeném ohni II (8)

        Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.