• Food Network

    • Food Network od do

      • Halloweenský šampionát v pečení II (1)

        Monstra, monstra, monstra. Sedm pekařů vytvoří strašidelné kousky hrůzných pochoutek. Pak zaútočí zombie ve chvíli, kdy pekaři mají připravit dezert, který alespoň trochu zasytí po kousnutích hladovou porotu.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Sekáček XVI (6)

        Invaze mládí. Porotci mají hrůzu z toho, co dospívající kuchaři vytvoří z tuňáka a cereálií v prvním kole. Poslední dva teenageři musejí vytvořit dezert, jenž je kombinací malého zákusku a asijského koření.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Jídla na otevřeném ohni II (8)

        Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Sekáček XVII (8)

        Milujeme zbytky! Dnes jsou v koších všechny zbytky a některé kuchaře nepotěší novinky. V posledním kole jeden kuchař poráží druhého díky stroji na zmrzlinu, takže soupeř bude muset vymyslet jiný plán.

      • Guyovy hry s potravinami IV (14)

        James Beard nominuje čtyři kuchaře. Čtyři kuchaři, nominovaní Jamesem Beardem, využijí své mimořádné dovednosti, aby vytvořili hors d’oeuvre za využití instantních nudlí rámen. Pak tito špičkoví kuchaři musejí připravit pětihvězdičkové mořské plody za neuvěřitelně nízký rozpočet.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)

        Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (1)

        Starý New York. Dnes se poučíme z vynikajících jídel New Yorku. Po uzeném lososovi a bagelu v legendárním židovském obchodu se zaměříme na úchvatnou kavárnu s pražírnou, a pak dvojitě grilované newyorské kousky s kořením.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (14)

        Hostina při západu slunce. Anna využije dlouhých letních dnů, aby připravila neformální večeři na zadním dvorku. Nachystá grilovaného lososa s balsamicem a cibulovým glazováním, švýcarský mangold s piniovými oříšky a opečeným česnekem, a jako dezert mražený jogurt s broskvemi a pizelle.

      • Kuchyně II (9)

        Den otců s Rachael Ray. Den otců oslavíme chutným steakem a burritem s vejci. Rachael Ray se k nám připojí se zvláštní vsuvkou nazvanou Kuchyňské nářadí.

      • Osadnice VII (13)

        Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.

      • Osadnice VIII (1)

        Jídla za 16 minut: Na celý den. Ree Drummond připravuje jídla za 16 minut, od snídaně po večeři. V menu najdeme francouzský croissant s krémem z javorového sirupu, grilovaná kuřata, wrap s jahodovým salátem, steaky se sýrem pawhuska a zákusek s jahodovo-burákovým máslem.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Opravdové vaření IX (1)

        Když se nikomu nechce z kuchyně! Sunny Anderson dělá tak dobrá a voňavá jídla, že všichni zůstávají v kuchyni až doby podávání jídla na stůl. Ke cornwallské slepici na česneku a kaši ze sladkých brambor se dokonale hodí láhev vína Verdejo.

      • Opravdové vaření IX (2)

        Pozdní snídaně. Sunny miluje vydatnou pozdní snídani a dnes si připravila svou oblíbenou: grilovaný rozmarýnový steak s míchanými vejci se sýrem a snadnými skořicovými buchtami. Sklenice Prosecca dodává tomuto příležitostnému jídlu jiskru.

      • Kuchyně VII (13)

        Pocta krocanovi. Do Díkůvzdání zbývá méně než týden, a tak se v Kuchyni vše točí kolem krocanů. Mezi recepty najdeme rančerského krocana, fritovaného krocana, kaštanovou nádivku a martini s espressem. A navíc řemeslné dovednosti s krocaní tematikou, jež ohromí dav.

      • Anna Olson: Pečení III (19)

        Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!

      • Osadnice VIII (2)

        Jídla s sebou doma. Ree vaří jídla, co se dají vzít s sebou, pro své dívky, a vytvoří překvapení v podobě večeře s oblíbeným čínským jídlem, krémovým sýrem wonton, kuře na pomerančích, hovězí s brokolicí a smažené chow mein.

      • Osadnice VIII (3)

        Zásnubní večeře. Ree Drummond a její švagrová chystají velký zásnubní raut pro její přítelkyni. V menu jsou neodolatelné předkrmy a vysoký roštěnec. A ve sklenicích šampaňské na přípitek budoucím manželům.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Malá bistra u silnic XIII (2)

        Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.

      • Sekáček XXV (3)

        Druhá šance mládeže. Čtyři mladí kuchaři se vracejí do kuchyně a myslí na vítězství a odvetu. Musejí prokázat kreativitu při práci s kraby, využít neobvyklou ingredienci a připravit sladké kreace ze sušenek a toastu s arašídovým máslem.

      • Kuchyně IV (12)

        Zahřívací kolo před herním dnem. Tým Kuchyně vás připraví na váš velký herní flám. Nabídnou tipy na večírek a skvělé nápady na využití pomalého vaření, a také jídla na dva hrací dny, jež ohromí davy.

      • Opravdové vaření IX (3)

        S krevetami nešetřete. Sunny nabídne čerstvou chuť krevetího masa, která vás postaví na nohy. Rychle restované krevety v rajské omáčce s česnekem jsou lehké, ale vydatné, a k tomu se hodí dušené artyčoky. Vše skvěle doplní sklenice vína Chardonnay.

      • Opravdové vaření IX (4)

        Mnoho povyku kolem náplní a vepřového. Sunny dnes chystá vepřovou panenku s kořením z dýně a banánovou náplní, chutné a přitom snadné jídlo na všední večery. Octová zálivka s restovanými rajčaty a koriandrem dodá trochu kyselosti, stejně jako sklenice Pinot Noir.

      • Sekáček XVII (9)

        Játra a znalosti. Kuchaři mají k dispozici telecí játra a farmářský dresink v prvním kole, a porotci sledují, zda vytvoří čtyři předkrmy za 20 minut. V kole pro hlavní chod je zajímavou kombinací malý pták a citrusové koření. Horká omáčka pak bude součástí dezertu finalistů.

      • Halloweenský šampionát v pečení II (2)

        Choutky z hrobu. Na zahřátí dostane šest zbývajících pekařů jako téma slovo mumie a musejí pak připravit dezert mumie pomocí předpřipraveného těsta na koláč. Pak musejí udělat strašlivý dort plněný bonbony, podle jedné halloweenské ikony.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (15)

        Asijské inspirace: Malajsie. Šest kuchtíků akademie zkoumá kuchyni, jež mísí to nejlepší z indické, čínské a malajské. V menu krevetí laksa, sladké brambory a fazolový lemak a solenou a pepřenou chobotnicí.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (16)

        Dobré a kořeněné: Indie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření obsahující chutě Indie. V menu kuře s kardamomem v kokosovém mléku, kořeněný jehněčí kebab a chladivá raita.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Sekáček XVI (7)

        Mochi jako dezert. V prvním kole musejí soutěžící velmi rychle připravit jídla ze šneků escargot a těsta na sušenky. A budou moci porotci sníst dva dezerty z mochi a manga?

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (15)

        Asijské inspirace: Malajsie. Šest kuchtíků akademie zkoumá kuchyni, jež mísí to nejlepší z indické, čínské a malajské. V menu krevetí laksa, sladké brambory a fazolový lemak a solenou a pepřenou chobotnicí.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (16)

        Dobré a kořeněné: Indie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření obsahující chutě Indie. V menu kuře s kardamomem v kokosovém mléku, kořeněný jehněčí kebab a chladivá raita.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.