• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Malá bistra u silnic XV (2)

        Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (15)

        Asijské inspirace: Malajsie. Šest kuchtíků akademie zkoumá kuchyni, jež mísí to nejlepší z indické, čínské a malajské. V menu krevetí laksa, sladké brambory a fazolový lemak a solenou a pepřenou chobotnicí.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (16)

        Dobré a kořeněné: Indie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření obsahující chutě Indie. V menu kuře s kardamomem v kokosovém mléku, kořeněný jehněčí kebab a chladivá raita.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (15)

        Asijské inspirace: Malajsie. Šest kuchtíků akademie zkoumá kuchyni, jež mísí to nejlepší z indické, čínské a malajské. V menu krevetí laksa, sladké brambory a fazolový lemak a solenou a pepřenou chobotnicí.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (16)

        Dobré a kořeněné: Indie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření obsahující chutě Indie. V menu kuře s kardamomem v kokosovém mléku, kořeněný jehněčí kebab a chladivá raita.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (2)

        Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.

      • Guyovy hry s potravinami VII (9)

        Turnaj šampionů: 1. část. Věci začnou být nebezpečné, když se čtyři vracející se šampioni pokoušejí o inovativní předkrm, kdy podrobnosti diktují kostky. Připraví skvělý oběd z položek z výprodeje a promění ingredience pro perníkové sušenky na večeři s vepřovým.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)

        Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)

        Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (16)

        Snídaně na zadním dvorku. Je nádherný den a Anna vaří pozdní snídani na zadním dvorku: ovocné a oříškové müsli, vejce benedikt se slaninou a šalotkou, vafle s rajčatovým krémem, smoothies pro letní sluníčko a vláčný hrozinkový chleba.

      • Kuchyně II (11)

        Hamburgerová show. Geoffrey připraví dokonalý hovězí hamburger s názvem, jenž hned tak nezapomenete. Hosté se rozhodnou, že obyčejné hranolky se k hořčici nehodí, a tak uvaří přílohy z jiného světa.

      • Osadnice VIII (4)

        Pánský brloh. Pánové a jejich kamarádi opravují pánský brloh na ranči, zatímco Ree Drummond je při přestavbě krmí. Na oběd jsou panini s kuřaty a farmářskou slaninou, a k večeři steakové prsty se šťávou s nadrobno nasekaným salátem a sušenkami brownies.

      • Osadnice VIII (5)

        Přehlídka mazlíčků. Ree Drummond a Charlie, baset Drummondových, jsou pozváni na přehlídku mazlíčků a piknik s náhodnými jídly. Ree připraví opečená kuřecí stehna s citrónem, mexický makarónový salát, vodní meloun pico de gallo a ovesné sušenky s hnědým cukrem.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Opravdové vaření IX (5)

        Uspokojující klasiky. Sunny Anderson dnes nabídne sekanou ze dvou druhů masa zalité tlustou vrstvou ostrého kečupu. Jako příloha opečená fialová kaše a snadné fazolky s cibulí se dají kolem masa. K pití pak ovocné víno Zinfandel.

      • Opravdové vaření IX (6)

        Treska je král. V menu je treska a Sunny Anderson má recept, jenž se nedá odmítnout: kokosová treska pečená v sametové kokosovo-limetkové omáčce, podávaná s jemným květákem v krémové kari omáčce a se šafránovou basmati rýží.

      • Kuchyně VIII (2)

        Večírek se svátečními sušenkami! Na tomto večírku se svátečními sušenkami se zastaví i Santa a jeho sob! Podívejte se na čokoládové dortíky Katie Lee s mátou, cukrové mini dortíky Sunny Anderson a pralinkové sušenky Jeffa Mauro.

      • Anna Olson: Pečení (3)

        Sněhový dezert. Vzdušné a lehké sněhové dezerty kombinují bohatost máslových dortů s lehkostí piškotové buchty. Anna začne základním sněhovým dezertem, poté přidá čerstvý citrón a připraví i miniaturní sněhové dezerty.

      • Anna Olson: Pečení (4)

        Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.

      • Osadnice VIII (6)

        Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.

      • Osadnice VIII (7)

        Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Malá bistra u silnic XIII (5)

        Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.

      • Malá bistra u silnic XIII (6)

        Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.

      • Sekáček XXV (5)

        Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.

      • Kuchyně V (1)

        Sladkosti pro miláčky. Slaví se Valentýn a hosté připravují romantická jídla jako Geoffreyho mousse z tmavé čokolády, jemný filet mignon s houbami a omáčkou z červeného vína od Katie nebo od Marcely dvojité chutné přílohy.

      • Anna Olson: Pečení (1)

        Briošky. Anna začne s klasickými francouzskými brioškami, jemně sladkými, máslovými a podobnými chlebu. A jako dekadentní vynikající dezert brioškový dort s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Anna Olson: Pečení (2)

        Kandovaná pomerančová kůra. Kandovaná pomerančová kůra je delikátní a všestranně použitelná, a Anna ji připraví s čokoládovou polevou. Pak ji použije na klasický ovocný dort a také na dort Southern Lane.

      • Sekáček XVII (11)

        Italská soutěž. Kuchaře potěší delikátní výběr italských ingrediencí pro předkrm, včetně těstovin, ale málo času vede k velkým problémům. Chutný trend pokračuje v kole pro hlavní chod včetně telecích kotlet a sušeného kaviáru bottarga, jen jeden kuchař udělá chybu. Dezerty budou s fíky a poslední dvě jídla rozhodnou u poroty.

      • Halloweenský šampionát v pečení II (4)

        Duchové přicházejí. Čtyři pekaři jsou vystrašeni, když pečou dezert v podobě hrobky, a poté se účastní výzvy inspirované úchvatným uměním mexického Dne mrtvých.

      • Sledování restaurací III (11)

        Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.

      • Strávníci v utajení XI (7)

        Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.

      • Strávníci v utajení XI (8)

        V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Malá bistra u silnic XXV (11)

        Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.

      • Sekáček XVI (9)

        Rodinná msta Sekáčku. Nejprve v Sekáčku dva páry bratrů soutěží, který rodinný šéfkuchař zvítězí. Rodinnou hrdost a právo na vychloubání se ohrozí dvěma zbývajícím kuchařům nutnost připravit dezert řeckého pudinku a japonského cukroví.

      • Sledování restaurací III (11)

        Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.

      • Strávníci v utajení XI (7)

        Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.

      • Strávníci v utajení XI (8)

        V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.