
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Malá bistra u silnic XV (2)
Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.
Malá bistra u silnic XV (3)
Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (15)
Asijské inspirace: Malajsie. Šest kuchtíků akademie zkoumá kuchyni, jež mísí to nejlepší z indické, čínské a malajské. V menu krevetí laksa, sladké brambory a fazolový lemak a solenou a pepřenou chobotnicí.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (16)
Dobré a kořeněné: Indie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření obsahující chutě Indie. V menu kuře s kardamomem v kokosovém mléku, kořeněný jehněčí kebab a chladivá raita.
Sekáček XXIX (4)
Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.
Profesionální pekaři proti amatérům II (2)
Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (15)
Asijské inspirace: Malajsie. Šest kuchtíků akademie zkoumá kuchyni, jež mísí to nejlepší z indické, čínské a malajské. V menu krevetí laksa, sladké brambory a fazolový lemak a solenou a pepřenou chobotnicí.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (16)
Dobré a kořeněné: Indie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření obsahující chutě Indie. V menu kuře s kardamomem v kokosovém mléku, kořeněný jehněčí kebab a chladivá raita.
Sekáček XXIX (4)
Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.
Profesionální pekaři proti amatérům II (2)
Vrstvené sušenky s’mores. Pekaři musejí použít fazole u táborové klasiky, vrstvených sušenek s’mores, a Lorraine Pascale, Damiano Carrara a Damaris Phillips posoudí, jak se soutěžící vyrovnali ve svých jídlech s cuketou.
Guyovy hry s potravinami VII (9)
Turnaj šampionů: 1. část. Věci začnou být nebezpečné, když se čtyři vracející se šampioni pokoušejí o inovativní předkrm, kdy podrobnosti diktují kostky. Připraví skvělý oběd z položek z výprodeje a promění ingredience pro perníkové sušenky na večeři s vepřovým.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (4)
Všechno jinak. Ina je v Brooklynu, aby se podívala po nějaké klasice. Nejprve v obchodu s delikatesami, kde nabízejí sekaná játra, a pak připraví klobásu v restauraci Prime Meats. Opět doma Ina zkusí francouzské fazole flažolet.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Anna Olson: Čerstvé ingredience II (16)
Snídaně na zadním dvorku. Je nádherný den a Anna vaří pozdní snídani na zadním dvorku: ovocné a oříškové müsli, vejce benedikt se slaninou a šalotkou, vafle s rajčatovým krémem, smoothies pro letní sluníčko a vláčný hrozinkový chleba.
Kuchyně II (11)
Hamburgerová show. Geoffrey připraví dokonalý hovězí hamburger s názvem, jenž hned tak nezapomenete. Hosté se rozhodnou, že obyčejné hranolky se k hořčici nehodí, a tak uvaří přílohy z jiného světa.
Osadnice VIII (4)
Pánský brloh. Pánové a jejich kamarádi opravují pánský brloh na ranči, zatímco Ree Drummond je při přestavbě krmí. Na oběd jsou panini s kuřaty a farmářskou slaninou, a k večeři steakové prsty se šťávou s nadrobno nasekaným salátem a sušenkami brownies.
Osadnice VIII (5)
Přehlídka mazlíčků. Ree Drummond a Charlie, baset Drummondových, jsou pozváni na přehlídku mazlíčků a piknik s náhodnými jídly. Ree připraví opečená kuřecí stehna s citrónem, mexický makarónový salát, vodní meloun pico de gallo a ovesné sušenky s hnědým cukrem.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Opravdové vaření IX (5)
Uspokojující klasiky. Sunny Anderson dnes nabídne sekanou ze dvou druhů masa zalité tlustou vrstvou ostrého kečupu. Jako příloha opečená fialová kaše a snadné fazolky s cibulí se dají kolem masa. K pití pak ovocné víno Zinfandel.
Opravdové vaření IX (6)
Treska je král. V menu je treska a Sunny Anderson má recept, jenž se nedá odmítnout: kokosová treska pečená v sametové kokosovo-limetkové omáčce, podávaná s jemným květákem v krémové kari omáčce a se šafránovou basmati rýží.
Kuchyně VIII (2)
Večírek se svátečními sušenkami! Na tomto večírku se svátečními sušenkami se zastaví i Santa a jeho sob! Podívejte se na čokoládové dortíky Katie Lee s mátou, cukrové mini dortíky Sunny Anderson a pralinkové sušenky Jeffa Mauro.
Anna Olson: Pečení (3)
Sněhový dezert. Vzdušné a lehké sněhové dezerty kombinují bohatost máslových dortů s lehkostí piškotové buchty. Anna začne základním sněhovým dezertem, poté přidá čerstvý citrón a připraví i miniaturní sněhové dezerty.
Anna Olson: Pečení (4)
Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.
Osadnice VIII (6)
Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.
Osadnice VIII (7)
Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
Kuchyně V (1)
Sladkosti pro miláčky. Slaví se Valentýn a hosté připravují romantická jídla jako Geoffreyho mousse z tmavé čokolády, jemný filet mignon s houbami a omáčkou z červeného vína od Katie nebo od Marcely dvojité chutné přílohy.
Anna Olson: Pečení (1)
Briošky. Anna začne s klasickými francouzskými brioškami, jemně sladkými, máslovými a podobnými chlebu. A jako dekadentní vynikající dezert brioškový dort s čokoládou a lískovými oříšky.
Anna Olson: Pečení (2)
Kandovaná pomerančová kůra. Kandovaná pomerančová kůra je delikátní a všestranně použitelná, a Anna ji připraví s čokoládovou polevou. Pak ji použije na klasický ovocný dort a také na dort Southern Lane.
Sekáček XVII (11)
Italská soutěž. Kuchaře potěší delikátní výběr italských ingrediencí pro předkrm, včetně těstovin, ale málo času vede k velkým problémům. Chutný trend pokračuje v kole pro hlavní chod včetně telecích kotlet a sušeného kaviáru bottarga, jen jeden kuchař udělá chybu. Dezerty budou s fíky a poslední dvě jídla rozhodnou u poroty.
Halloweenský šampionát v pečení II (4)
Duchové přicházejí. Čtyři pekaři jsou vystrašeni, když pečou dezert v podobě hrobky, a poté se účastní výzvy inspirované úchvatným uměním mexického Dne mrtvých.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Strávníci v utajení XI (7)
Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.
Strávníci v utajení XI (8)
V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Sekáček XVI (9)
Rodinná msta Sekáčku. Nejprve v Sekáčku dva páry bratrů soutěží, který rodinný šéfkuchař zvítězí. Rodinnou hrdost a právo na vychloubání se ohrozí dvěma zbývajícím kuchařům nutnost připravit dezert řeckého pudinku a japonského cukroví.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Strávníci v utajení XI (7)
Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.
Strávníci v utajení XI (8)
V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
