• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyovy hry s potravinami VIII (6)

        Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Malá bistra u silnic XXII (10)

        Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.

      • Malá bistra u silnic XXII (11)

        Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.

      • Sekáček XIV (3)

        Šampióni Sekáčku: Část 3. Pouze dvě místa zbývají v turnaji o velké finále a 50 000 dolarů a čtyři navrátilci se pokusí tentokrát vyhrát. Čas běží v prvním kole a jeden kuchař se snaží na svůj talíř s předkrmem z uzeného úhoře dostat všechny složky. Zvládne to?

      • Malá bistra u silnic XXVI (9)

        Celosvětově. Na tomto výletu si dá Guy Fieri celosvětovou gangsterskou baštu v jamajském bistru v Houstonu a v nonstopu v Cancúnu v Mexiku.

      • Malá bistra u silnic XXVI (10)

        Úžasné ženy. Na tomto výletu Guy Fieri navštíví ženskou sestavu, která vede jídelnu v Houstonu a Orlandu na Floridě.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Sekáček XVI (4)

        Extrémní Halloween. Halloween znamená velmi děsivá překvapení v koších pro kuchaře. V prvním kole se setkají s problémovým krevním proteinem a konzervou chipsů, které zaujmou více než oko.

      • Guyovy hry s potravinami III (11)

        Fan-tastická jídla. Kuchaři musí prokázat to nejlepší, když mají připravit pětihvězdičkovou večeři s mořskými plody za použití pěti ingrediencí a méně. V dalším kole se hraje nová hra inspirovaná on-line fanouškem.

      • Bosá komtesa X (8)

        Zábava na hostině. Dnešní zábavná hostina s bosou komtesou proběhne formou večírku s luxusními mořskými plody jako gratinovanými humry v šafránové omáčce.

      • Bosá komtesa X (9)

        Domácí rychlovky. Ina vytváří snadná a chutná jídla včetně tvarohového koláče s citrónem a makaróny se zralým sýrem podávané se salátem s dresinkem.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience (24)

        Večeře s Pinguesovými. Anna připravuje klasická italská jídla, aby se o ně podělila se svými přáteli, Pinguesovými. Nabídne vynikající talíř s předkrmy, Osso Bucco s acini di pepe a salát s roketou a ananasem – všechno chutě Itálie přímo u ní doma.

      • Kuchyně XI (6)

        Halloweenské triky a dobroty. Tým oslavuje Halloween děsivou pizzou s bílou dýní, uspořádá taneční soutěž, kde výhrou je strašidelná dýně se záplatami, a připraví delikátní, ale i hrůzostrašné jednohubky na večírek.

      • Osadnice V (4)

        Stavba. Ree chystá krabici s obědem na kontrolní den s investorem a dodavatelem ve staré budově, kterou rodina renovuje. Všichni dostanou kolosální vícevrstvý sendvič a porci řeckého salátu.

      • Osadnice V (5)

        Pět dívek a nemluvně. Ree a její kamarádky slaví konec školního roku delikátním letním menu. Ree připraví pizzu s čerstvými bylinkami a nádherný letní kuřecí salát.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Opravdové vaření X (9)

        Hovězí s vepřovým. Sunny Anderson podává hovězí a vepřové na stůl mírumilovně - a delikátně! -, a to v troubě pečená žebra na medu podávaná s krémovými bramborami a salátem s prosciutto. Vše dotvoří rychlé sušenky s čedarem a slaninou.

      • Opravdové vaření X (10)

        Tradice v jiné úpravě. Sunny Anderson přivítá hosty úchvatným tuňákovým casserole obohaceným o houbové cremini, sladký hrášek a krémovou omáčku z čedaru. Jako dezert limetkový a liči parfait s želatinou, kterou sníte, ani se nenadějete.

      • Kuchyně VI (10)

        Letní základy. Marcela se vrací, aby uvařila v páře škeble se salámem chorizo a s agáve, poté dojde na staré kuchyňské nástroje, aby se použily novými, chytrými způsoby. A pak nám Damaris Philips ukáže, jak nejlépe připravit těstovinový kuřecí salát buffalo.

      • Anna Olson: Pečení II (7)

        Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.

      • Osadnice V (6)

        Prověřeno časem. Ree samu sebe vyzve, aby připravila rychlá a snadná jídla. Vytvoří sendviče s malými masovými kuličkami a delikátní kuřecí salát buffalo.

      • Osadnice V (7)

        Naplnit mrazák. Ree plní mrazák oblíbenými rodinnými jídly, která lze kdykoliv připravit. Pak uvaří chleba se smetanou a nudlemi a kuřecí koláč s delikátním tymiánovým pečivem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Sekáček XXIII (13)

        Řekni sýr! Sýr není jenom klíčovou ingrediencí pro spoustu rychlých klasik, ale také dnes také tématem soutěže. V prvním kole musejí kuchaři vytvořit něco kreativního z plísňového sýru a kozího sýru pro jejich talíř s předkrmem.

      • Kuchyně III (8)

        Zpátky do školy. Kuchyně se vrací do školy a Sunny Anderson má delikátní dobroty z mrazáku, jež připomenou každému jeho dobu strávenou ve škole.

      • Opravdové vaření X (11)

        Plnění rybami. Sunny Anderson naplní hrnec rybami a fenyklem a přidá filé z tresky vařené s rajčaty a bílým vínem jako polévku. Na dezert je zde rychlý a krémový ovocný salát od Sunny, chutné jídlo s mixovaným ovocem a krémovou zálivkou.

      • Opravdové vaření X (12)

        Oslava ke znovu sjednocení rodiny. Sunny Anderson ví, že nic tak spolehlivě nedá rodinu dohromady jako její grilované plátky vepřového podle babičky. Sunny je podává se salátem coleslaw s hrozinkami a jablky a opečenými fazolemi, které se vždy hodí.

      • Sekáček XVI (5)

        Velká ryba, malý koš. Soutěžící skočí do akce, aby připravili čtyři impresivní předkrmy. Dva finalisté pak připraví dezert, na nějž musejí použít sladké pečivo a vepřový výrobek, jež se budou na talíři skvěle vyjímat.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (7)

        Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.

      • Sekáček XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.

      • Sekáček v Jižní Africe (2)

        V tomto speciálu z Kapského Města bude stát jedna žena proti třem mužům při vaření jihoafrických pouličních jídel, jež mají pozvednout na kulinářskou úroveň. Chopí se příležitosti díky záhadným položkám v koši, obsahujícím kuřecí nohy pro předkrm nebo sušené mořské řasy pro dezert?

      • Malá bistra u silnic XXII (13)

        Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Sekáček XIV (4)

        Šampióni Sekáčku: Část 4. Čtyři navrátilci bojují o vítězných 50 000 dolarů ve velkém finále Šampiónů Sekáčku. V prvním kole musejí kuchaři zamíchat věcmi, aby připravili jablečné martini.

      • Sekáček XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.

      • Sekáček v Jižní Africe (2)

        V tomto speciálu z Kapského Města bude stát jedna žena proti třem mužům při vaření jihoafrických pouličních jídel, jež mají pozvednout na kulinářskou úroveň. Chopí se příležitosti díky záhadným položkám v koši, obsahujícím kuřecí nohy pro předkrm nebo sušené mořské řasy pro dezert?

      • Malá bistra u silnic XXII (9)

        Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.

      • Malá bistra u silnic XXII (10)

        Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.