• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (9)

        Úžasné Středomoří: Turecko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby prozkoumali chutě Turecka ve třídě věnované středomořskému vaření. V menu krémové kuře Circassian, kiymali pide a oživující cikánský salát s granátovými jablky a okurkou.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (10)

        Úžasné Středomoří: Francie. V báječné akademii výživy Jenny a Rezy je vše o skvělých francouzských jídlech. Šest kuchařů akademie se připojí k našim dvěma šéfkuchařům ve třídě pro začátečníky. V menu pstruh veronique a jablečný koláč tarte tartin podávaný s citrónovým pudinkem.

      • Sekáček XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.

      • Sekáček v Jižní Africe (2)

        V tomto speciálu z Kapského Města bude stát jedna žena proti třem mužům při vaření jihoafrických pouličních jídel, jež mají pozvednout na kulinářskou úroveň. Chopí se příležitosti díky záhadným položkám v koši, obsahujícím kuřecí nohy pro předkrm nebo sušené mořské řasy pro dezert?

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (9)

        Úžasné Středomoří: Turecko. Šest kuchařů akademie se připojí k Jenny a Rezovi, aby prozkoumali chutě Turecka ve třídě věnované středomořskému vaření. V menu krémové kuře Circassian, kiymali pide a oživující cikánský salát s granátovými jablky a okurkou.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (10)

        Úžasné Středomoří: Francie. V báječné akademii výživy Jenny a Rezy je vše o skvělých francouzských jídlech. Šest kuchařů akademie se připojí k našim dvěma šéfkuchařům ve třídě pro začátečníky. V menu pstruh veronique a jablečný koláč tarte tartin podávaný s citrónovým pudinkem.

      • Sekáček XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.

      • Sekáček v Jižní Africe (2)

        V tomto speciálu z Kapského Města bude stát jedna žena proti třem mužům při vaření jihoafrických pouličních jídel, jež mají pozvednout na kulinářskou úroveň. Chopí se příležitosti díky záhadným položkám v koši, obsahujícím kuřecí nohy pro předkrm nebo sušené mořské řasy pro dezert?

      • Guyovy hry s potravinami VII (2)

        Babičky a hry s potravinami. Čtyři ostřílené a kurážné babičky předvedou Guyi Fierimu, jak využít vzorky pro jejich verzi oblíbených jídel vnoučat, ukážou své dovednosti šetřit a nakoupit ve slevě, a zjistí, který rodinný recept je nejlepší.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)

        Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)

        Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (1)

        Oslava promoce. Anna Olson promlouvá ke studentům kulinářství a mediálního vysílání během oslavy promoce, kde dostane čestný titul vysoké školy Niagara College.

      • Kuchyně XI (9)

        Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.

      • Osadnice V (10)

        Úklid velkého domu. Ree připravuje k večeři pod širým nebem křupavé smažené kuře, vynikající bramborový salát, pestrý zelný salát a citrónové koláčky k zakousnutí u ohně.

      • Osadnice V (11)

        Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Opravdové vaření IX (3)

        S krevetami nešetřete. Sunny nabídne čerstvou chuť krevetího masa, která vás postaví na nohy. Rychle restované krevety v rajské omáčce s česnekem jsou lehké, ale vydatné, a k tomu se hodí dušené artyčoky. Vše skvěle doplní sklenice vína Chardonnay.

      • Opravdové vaření IX (4)

        Mnoho povyku kolem náplní a vepřového. Sunny dnes chystá vepřovou panenku s kořením z dýně a banánovou náplní, chutné a přitom snadné jídlo na všední večery. Octová zálivka s restovanými rajčaty a koriandrem dodá trochu kyselosti, stejně jako sklenice Pinot Noir.

      • Kuchyně VI (13)

        Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.

      • Anna Olson: Pečení II (13)

        Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.

      • Osadnice V (12)

        Milá osadnice. Není čas? Žádný problém. Ree dělá jídla, která lze připravit ve spěchu a nabídne recepty na snadný jablečný koláč nebo rychlé fritované krevety.

      • Osadnice V (13)

        Stavba chlívků. Ree připravuje příhraniční kovbojské jídlo pro svou rodinu, která těžce dělá na stavbě nových chlívků na ranči. Podává grilované pollo asado s citrusem a sýrové fazole.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Sekáček XXIV (3)

        Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.

      • Kuchyně III (11)

        Oktoberfest. Oslava Oktoberfestu začíná ultimátním sendvičem Jeffa Mauro s bílými klobáskami. Sunny Anderson uvaří jako přílohu kyselé červené zelí a Katie schwarzwaldský dort. Geoffrey pak přinese ovocné pivo radler.

      • Opravdové vaření IX (5)

        Uspokojující klasiky. Sunny Anderson dnes nabídne sekanou ze dvou druhů masa zalité tlustou vrstvou ostrého kečupu. Jako příloha opečená fialová kaše a snadné fazolky s cibulí se dají kolem masa. K pití pak ovocné víno Zinfandel.

      • Opravdové vaření IX (6)

        Treska je král. V menu je treska a Sunny Anderson má recept, jenž se nedá odmítnout: kokosová treska pečená v sametové kokosovo-limetkové omáčce, podávaná s jemným květákem v krémové kari omáčce a se šafránovou basmati rýží.

      • Sekáček XVI (8)

        Sladká překvapení. Kuchaři jsou překvapeni, když objeví dekadentní sladké výtvory v každém koši. Ve druhém kole je přivedou velmi barevné ingredience na dezert do stresu.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Osm kuchařů, kteří se nikdy nesetkali, jsou spárováni, aby spolupracovali na trhu.Nejprve týmy musejí připravit klasická dvě jídla za 15 dolarů. Poté u hry Grocery Golf určují směr dynamické dvojice dekadentních večeří.

      • Sledování restaurací III (8)

        Váš Smokehouse je k smíchu. Willie přichází pomoci Seanovi, mladému majiteli grilu Smokehouse v Somervillu. Willie zjistí, že neprofesionální personál nijak Seanovu přežití v podnikání nepomáhá.

      • Strávníci v utajení XI (1)

        Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.

      • Strávníci v utajení XI (2)

        Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Sekáček XIV (7)

        Vše z platýse. Šéfkuchaři doufají, že ingredience z koše je osloví a inspirují k delikátnímu předkrmu z uzeného hovězího jazyka a fazolí garbanzo. Potom soutěžící mají minimum času na přípravu platýse s akvavitem pro hlavní jídlo.

      • Sledování restaurací III (8)

        Váš Smokehouse je k smíchu. Willie přichází pomoci Seanovi, mladému majiteli grilu Smokehouse v Somervillu. Willie zjistí, že neprofesionální personál nijak Seanovu přežití v podnikání nepomáhá.

      • Strávníci v utajení XI (1)

        Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.

      • Strávníci v utajení XI (2)

        Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.