
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika XI (8)
Turnaj šampionů: Zakarian vs. Symon. V tomto druhém kole turnaje šampionů Geoffrey Zakarian soupeří s Michaelem Symonem ve vzrušující bitvě. Porotci této výbušné bitvy jsou Ree Drummond, Aaron Sanchez jsou Trisha Yearwood.
Extrémní dortové války (5)
LEGO. Pekaři skládají dohromady neuvěřitelné dorty s tematikou LEGO ve dvou neuvěřitelných soubojích. Vítěz bude mít svůj dort uprostřed ohromného večírku ústředního obchodního domu LEGO, a také získá cenu 10 000 dolarů.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)
Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.
Malá bistra u silnic XV (1)
Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.
Malá bistra u silnic XV (2)
Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.
Sekáček XVII (5)
Sportovní hvězdy. Danica Patrick, Tiki Barber, Chuck Zito a Natalie Coughlin jsou čtyřmi atlety, kteří se cítí díky domácímu vaření dostatečně silní na boj v soutěži pro charitu. Zkuste si představit, jak se dá olivový olej přetvořit v zákusek v kole pro dezert.
Extrémní dortové války (5)
LEGO. Pekaři skládají dohromady neuvěřitelné dorty s tematikou LEGO ve dvou neuvěřitelných soubojích. Vítěz bude mít svůj dort uprostřed ohromného večírku ústředního obchodního domu LEGO, a také získá cenu 10 000 dolarů.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (5)
Nikósie. Paul se vrací na Kypr, ostrov, kde bydlel šest let. Navštíví jeho hlavní město Nikósii, aby ukázal divákům pekařskou kulturu, kterou zná do všech detailů a vroucně miluje.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Malá bistra u silnic XIII (12)
Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Guyovy hry s potravinami V (11)
Souboj nadějných nováčků. Čtyři z nejlepších nadějných kuchařských nováčků by rádi postoupili výš. Nejprve musejí zkombinovat jídla dvou kuchyní, jež se obvykle nevídají pospolu.
Na cestách s G. Garvinem (10)
Virginie. V Jeffersonově hotelu v Richmondu ve Virginii se G. setká s šéfkuchařem Walterem a jeho smaženými zelenými rajčaty. Cenami ověnčený šéfkuchař Jason otevřel Comfort, aby využil místní ingredience ve svém vlastním stylu. Podělí se o techniky přípravy dušeného vepřového a příloh.
Na cestách s G. Garvinem II (1)
Atlanta. G. Garvin míří ke svým kořenům, do Atlanty, kde vyzkouší krevety a ovesnou kaši v Local Three, jejíž unikátní kuchyně dává pozdním snídaním nový smysl. Pak jede naplnit svou touhu po sladkém do Piece of Cake, kde si dá zákusek s názvem červený samet.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Sekáček XVI (7)
Mochi jako dezert. V prvním kole musejí soutěžící velmi rychle připravit jídla ze šneků escargot a těsta na sušenky. A budou moci porotci sníst dva dezerty z mochi a manga?
Bosá komtesa VI (3)
Oběd v krabici. Ina se rozhodne svému příteli připravit skvělý oběd do krabice. V menu jsou salátové rolky s humrovým salátem cobb, hnědá rýže, rajčata s bazalkou a mini bábovka s pomeranči a čokoládou.
Bosá komtesa VI (4)
Zpátky na víkend. T.R. má na víkend hosty a Ina mu pomáhá naplnit ledničku. Zatímco on nakupuje, ona uvaří kuřecí koláč, pšeničný salát, polévku z půleného hrášku a pro sebe rajčatový sendvič.
Osadnice X (3)
Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.
Osadnice X (4)
Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Ree Drummond se zpovídá o svém životě v kuchyni, od úchvatného retro hovězího stroganov, které milovala jako dítě v 70. letech, po těstoviny ai quattro formaggi, jež byly průvodcem jejího studentského života v Los Angeles.
Se Sibou u stolu III (9)
Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..
Se Sibou u stolu III (10)
Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.
Anna Olson: Pečení III (17)
Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.
Sekáček XXII (11)
Hvězdy reality show. Čtyři soutěžící se svými vlastními kuchařkami a vlastními pořady v televizi soutěží o výhru 10 000 dolarů pro svou oblíbenou charitu. V kole pro předkrm je výzvou těsto na vaření biskvitů, z něhož se má udělat soutěžní jídlo.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Sekáček XX (3)
G’den, šéfkuchaři! Každý koš má částečný australský nádech: Zvládnou soutěžící toto téma pro G’den v kuchyni? V prvním kole musejí kuchaři p svém upravit jehněčí žebírka a nutnost použít alkoholický nápoj přivede některé z kuchařů na nebezpečně ohnivé cesty. Poté v kole věnovaném hlavnímu jídlu budou nadšeni fanoušci pštrosů emu z toho, co bude uvnitř koše. A kole věnovaném dezertu vybere jednoho z finalistů správné nastavení stroje na zmrzlinu, zatímco porotci poposedávají na židlích a přemýšlejí, jestli může chyba být opravena včas.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)
Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.
Osadnice VI (11)
Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.
Osadnice VI (12)
Fotbalový tábor. Ladd je na fotbalovém táboře, zatímco Ree chystá oběd pro 120 hladových dětí a trenérů. Aby nakrmila dav, připraví piknikové sendviče s horkým pečeným hovězím, kořeněné bramborové lupínky a fotbalové ovoce.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Anna Olson: Pečení (5)
Perník. Perník je skvělou sladkostí, která se peče po staletí. Anna začne s perníkovými koláčky. Pak připraví nadýchaný a voňavý perníkový dort a upeče perníkový poschoďový dort s lesními plody a citrónovou polevou.
Anna Olson: Pečení (6)
Ořechové dorty. Anna ukáže divákům, jak připravit dezerty, kde jsou základem receptu ořechy. Anna začne s malými francouzskými čajovými sušenkami připravenými z mandlové mouky a přezdívané financiers. Pak se pustí do italského koláče s piniovými oříšky.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Malá bistra u silnic XV (8)
Burgery, nudle a škeble. Na tomto výletě Guy zajede na pár hvězdných míchanic. V St. Louis navštíví filipínskou kuchyní inspirovanou pojízdnou kantýnu nabízející pikantní nudle a na spláchnutí dva palce punče.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Sledování restaurací III (12)
Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.
Strávníci v utajení XI (9)
Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.
Strávníci v utajení XI (10)
Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.
Malá bistra u silnic XXII (1)
Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.
Malá bistra u silnic XXII (2)
Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Sledování restaurací III (12)
Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.
Strávníci v utajení XI (9)
Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.
Strávníci v utajení XI (10)
Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
