
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika XI (9)
Flay vs. Voltaggio. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Michaela Voltaggioa. Michael je výkonným šéfkuchařem v Ink v Los Angeles. Mario Rizzotti, Karine Bakhoum a Hal Rubenstein jsou porotci této ohnivé bitvy.
Sledování restaurací III (13)
Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.
Strávníci v utajení XI (11)
Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.
Strávníci v utajení XI (12)
Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XV (3)
Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Sekáček XVII (6)
Spočítejte si kuřata. Kuchaři najdou v prvním koši dvě kuřecí překvapení: kuřecí játra a kuřecí prsty. Trend pokračuje i ve druhém kole, kde kuchaři musejí vytvořit delikátní hlavní chod z kuřecích stehen a krekrů s kuřecí příchutí.
Sledování restaurací III (13)
Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.
Strávníci v utajení XI (11)
Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.
Strávníci v utajení XI (12)
Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XIII (13)
Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.
Malá bistra u silnic XIII (1)
Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Sekáček XVIII (8)
Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.
Guyovy hry s potravinami V (12)
Odvážné kuchařské dvojice. Kuchaři, kteří jsou partnery v kuchyni i mimo ni, spojí síly, aby vytvořili vylepšenou klasiku za použití obávané dvojice zmraženého a konzervovaného jídla.
Bosá komtesa VI (7)
Večeře na zkoušku. Catering je o naplánování chytrého menu – Ina pomáhá dceři kamarádky, která se bude vdávat, vybrat delikátní dezerty na zkušební večeři. Bude to Baba au Rhum, nebo Ile Flottante?
Bosá komtesa VI (8)
Večeře na poděkování. Vést obchod není snadné, což Ina ví – dvacet let nabízí delikatesy. Jako poděkování personálu navrhne Francií inspirované menu s provensálskou polévkou, mořskými plody a kokosovými madlenkami.
Anna Olson: Čerstvé ingredience III (1)
Vzít si trochu volna. Anna si ráda bere volno díky pomalu vařeným jídlům, a tak neopomene příležitost vyzkoušet si snadné vaření jednoho kuchařského dne ve svém krásném domě.
Kuchyně III (10)
Čerstvý podzim. V této epizodě Kuchyně oslavíme podzim čerstvými nápady a recepty za využití nejlepších ingrediencí sezóny.
Osadnice IX (13)
Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.
Osadnice IX (1)
Chutné cukroví. Ree Drummond vaří svá čtyři oblíbená a chutná sladká jídla a podělí se s těmi, kteří je milují. Jsou zde dýňové rolky se skořicí, lepkavá, sladká baklava, koláčky z lineckého těsta s bílou čokoládou a jahody s čokoládovým přelivem.
Se Sibou u stolu III (3)
Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.
Se Sibou u stolu III (4)
Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.
Anna Olson: Pečení (21)
Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.
Anna Olson: Pečení (22)
Šátečky a buchty. Anna začne základy: klasickými šátečky. Pak upeče sladkou verzi a největší výzvou budou trochu obtížnější buchty s mřížkou. Pak Anna naučí diváky jednoduchému způsobu přípravy domácího másla.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Opravdové vaření II (10)
Italský led, baby. V New Yorku znamená horké počasí pro Sunny jedinou věc: čas na italský led! Hluboce se zamilovala do mražených dobrot, a tak dnes doma připraví jako finále italské jídlo - s amore!
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Osadnice X (2)
Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Sekáček XXVI (3)
Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.
Kuchyně V (12)
Čerstvé vaření. Parta připraví rychlá a snadná masitá jídla na noci pracovních dní pouze za použití jedné pánve, a také se podělí o pár tipů na dokonalý kebab se dvěma omáčkami. Plus dva způsoby grilování sýra a citrusové koktejly.
Anna Olson: Pečení (23)
Lepené sušenky. Ana upeče různé druhy lepených sušenek a podělí se o pár tajemství. Začne sušenkami lepenými čokoládou, pak připraví linecké sušenky lepené mandlovým krémem, a nakonec francouzské makarónky.
Anna Olson: Pečení (24)
Placičky a biskvity. Zčásti chleba a zčásti sladké pečivo, placičky a biskvity jsou ale vždy chutné. Anna začne s receptem na sušenky z podmáslí. Pak upeče citrónové a brusinkové placičky. A posléze prohodí sladké chutě, když upeče lahodné spirálové sušenky.
Sekáček XVIII (9)
Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.
Iron Chef Amerika XI (10)
Finále turnaje šampionů: Garces vs. Symon. V tomto finálovém kole turnaje šampionů Iron Chef America soupeří v kuchyňském stadiónu Jose Garces a Michael Symon. Porotci Donatella Arpaia, Bobby Flay a Karine Bakhoum budou korunovat jednoho vítěze a šampiona.
Malá bistra u silnic XXII (3)
Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.
Malá bistra u silnic XXII (4)
To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
Jídla na otevřeném ohni (4)
Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.
Malá bistra u silnic XV (5)
Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.
Malá bistra u silnic XV (6)
Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.
Sekáček XVII (7)
Krabice na pozdní snídani. V této soutěži Sekáčku jsou koše plné ingrediencí, jež jinak najdete v menu sofistikované pozdní snídaně. Jak si kuchaři poradí v kole pro hlavní jídlo s extravagantní kombinací mořských plodů a palačinek?
Malá bistra u silnic XXII (3)
Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.
Malá bistra u silnic XXII (4)
To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
Jídla na otevřeném ohni (4)
Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
