• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika XI (9)

        Flay vs. Voltaggio. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Michaela Voltaggioa. Michael je výkonným šéfkuchařem v Ink v Los Angeles. Mario Rizzotti, Karine Bakhoum a Hal Rubenstein jsou porotci této ohnivé bitvy.

      • Sledování restaurací III (13)

        Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Malá bistra u silnic XV (4)

        Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.

      • Sekáček XVII (6)

        Spočítejte si kuřata. Kuchaři najdou v prvním koši dvě kuřecí překvapení: kuřecí játra a kuřecí prsty. Trend pokračuje i ve druhém kole, kde kuchaři musejí vytvořit delikátní hlavní chod z kuřecích stehen a krekrů s kuřecí příchutí.

      • Sledování restaurací III (13)

        Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XIII (13)

        Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Guyovy hry s potravinami V (12)

        Odvážné kuchařské dvojice. Kuchaři, kteří jsou partnery v kuchyni i mimo ni, spojí síly, aby vytvořili vylepšenou klasiku za použití obávané dvojice zmraženého a konzervovaného jídla.

      • Bosá komtesa VI (7)

        Večeře na zkoušku. Catering je o naplánování chytrého menu – Ina pomáhá dceři kamarádky, která se bude vdávat, vybrat delikátní dezerty na zkušební večeři. Bude to Baba au Rhum, nebo Ile Flottante?

      • Bosá komtesa VI (8)

        Večeře na poděkování. Vést obchod není snadné, což Ina ví – dvacet let nabízí delikatesy. Jako poděkování personálu navrhne Francií inspirované menu s provensálskou polévkou, mořskými plody a kokosovými madlenkami.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience III (1)

        Vzít si trochu volna. Anna si ráda bere volno díky pomalu vařeným jídlům, a tak neopomene příležitost vyzkoušet si snadné vaření jednoho kuchařského dne ve svém krásném domě.

      • Kuchyně III (10)

        Čerstvý podzim. V této epizodě Kuchyně oslavíme podzim čerstvými nápady a recepty za využití nejlepších ingrediencí sezóny.

      • Osadnice IX (13)

        Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.

      • Osadnice IX (1)

        Chutné cukroví. Ree Drummond vaří svá čtyři oblíbená a chutná sladká jídla a podělí se s těmi, kteří je milují. Jsou zde dýňové rolky se skořicí, lepkavá, sladká baklava, koláčky z lineckého těsta s bílou čokoládou a jahody s čokoládovým přelivem.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Anna Olson: Pečení (21)

        Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.

      • Anna Olson: Pečení (22)

        Šátečky a buchty. Anna začne základy: klasickými šátečky. Pak upeče sladkou verzi a největší výzvou budou trochu obtížnější buchty s mřížkou. Pak Anna naučí diváky jednoduchému způsobu přípravy domácího másla.

      • Kuchyně VIII (13)

        Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.

      • Opravdové vaření II (10)

        Italský led, baby. V New Yorku znamená horké počasí pro Sunny jedinou věc: čas na italský led! Hluboce se zamilovala do mražených dobrot, a tak dnes doma připraví jako finále italské jídlo - s amore!

      • Osadnice X (1)

        Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.

      • Osadnice X (2)

        Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.

      • Se Sibou u stolu III (5)

        Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.

      • Se Sibou u stolu III (6)

        Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.

      • Malá bistra u silnic XIV (13)

        Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.

      • Malá bistra u silnic XIV (1)

        Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.

      • Sekáček XXVI (3)

        Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.

      • Kuchyně V (12)

        Čerstvé vaření. Parta připraví rychlá a snadná masitá jídla na noci pracovních dní pouze za použití jedné pánve, a také se podělí o pár tipů na dokonalý kebab se dvěma omáčkami. Plus dva způsoby grilování sýra a citrusové koktejly.

      • Anna Olson: Pečení (23)

        Lepené sušenky. Ana upeče různé druhy lepených sušenek a podělí se o pár tajemství. Začne sušenkami lepenými čokoládou, pak připraví linecké sušenky lepené mandlovým krémem, a nakonec francouzské makarónky.

      • Anna Olson: Pečení (24)

        Placičky a biskvity. Zčásti chleba a zčásti sladké pečivo, placičky a biskvity jsou ale vždy chutné. Anna začne s receptem na sušenky z podmáslí. Pak upeče citrónové a brusinkové placičky. A posléze prohodí sladké chutě, když upeče lahodné spirálové sušenky.

      • Sekáček XVIII (9)

        Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.

      • Iron Chef Amerika XI (10)

        Finále turnaje šampionů: Garces vs. Symon. V tomto finálovém kole turnaje šampionů Iron Chef America soupeří v kuchyňském stadiónu Jose Garces a Michael Symon. Porotci Donatella Arpaia, Bobby Flay a Karine Bakhoum budou korunovat jednoho vítěze a šampiona.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Malá bistra u silnic XV (5)

        Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.

      • Malá bistra u silnic XV (6)

        Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.

      • Sekáček XVII (7)

        Krabice na pozdní snídani. V této soutěži Sekáčku jsou koše plné ingrediencí, jež jinak najdete v menu sofistikované pozdní snídaně. Jak si kuchaři poradí v kole pro hlavní jídlo s extravagantní kombinací mořských plodů a palačinek?

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Malá bistra u silnic XIV (1)

        Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.

      • Malá bistra u silnic XIV (2)

        Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.