
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Malá bistra u silnic XV (5)
Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Strávníci v utajení XI (7)
Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.
Strávníci v utajení XI (8)
V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.
Malá bistra u silnic XXVI (1)
Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Strávníci v utajení XI (7)
Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.
Strávníci v utajení XI (8)
V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Malá bistra u silnic XXVI (1)
Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.
Malá bistra u silnic XXVI (2)
Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.
Guyovy hry s potravinami VII (8)
Turnaj šampionů: 2. část. Čtyři vracející se šampioni zkoušejí potvrdit, že jejich první výhra nebyla náhodná. Připraví snídani ze zmražené kapusty a kumkvatu, poté zdravý sendvič s přílohou z nákupních uliček s lichým číslem, a nakonec spěchají v honu na olivy.
Na cestách s G. Garvinem (8)
Lafayette. Lafayette v Louisianě je podnikavé město s mladými nadšenci pro jídlo. Šéfkuchař Justin a jeho manželka Margaret ze The French Press se podělí s G. Garvinem o sladkou a šťavnatou pozdní snídani.
Na cestách s G. Garvinem (9)
Z farmy na talíř. G. zjistí, jak těžká a proměnlivá práce to je, než se burské oříšky sklidí a dostanou se do na trh. Farma Coon Rock zásobuje restaurace v Raleigh organickými produkty a G. je pozván manažerem Brockem na prohlídku.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Sekáček XVI (6)
Invaze mládí. Porotci mají hrůzu z toho, co dospívající kuchaři vytvoří z tuňáka a cereálií v prvním kole. Poslední dva teenageři musejí vytvořit dezert, jenž je kombinací malého zákusku a asijského koření.
Bosá komtesa VI (1)
Díkůvzdání. Ina zkouší dokonalou večeři pro na Díkůvzdání podle článku v časopise. V menu jsou chutné sloní uši, zlaté cornwallské slepice plněné nádivkou z kukuřičného chleba, šťouchaný tuřín s delikátní a křupavou šalotkou a restovaná brokolice.
Bosá komtesa VI (2)
Sváteční překvapení. Co dát lidem, kteří mají všechno? Ina má odpověď v podobě svátečního překvapení, kdy podává muffiny s čerstvými brusinkami, v ústech se rozplývající čokoládové lanýže s ořechy a kouřící termosku plnou horké bílé čokolády s pomerančovým likérem.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Osadnice X (2)
Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Anna Olson: Pečení III (15)
Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.
Sekáček XXII (10)
Pozdně noční kulinářská show. Festival jídla pro noční ptáky a kuchaři zjišťují, že budou vařit dekadentní jídla, která si člověk užije právě pozdě v noci. U prvního chodu musejí kuchaři pracovat s velmi sacharidovým kanadským zákuskem a s italskou klobáskou.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Malá bistra u silnic XXIV (13)
Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.
Sekáček XX (2)
Velcí pálkaři. Čtyři kuchaři z amerických baseballových stadiónů přijíždějí do kuchyně Sekáčku v naději, že budou ti nejlepší! V prvním koši najdou typická jídla herních dní, včetně italských klobás. Ve druhém kole je potěší krásný flank steak a porotci doufají, že dezerty budou chutné, navzdory poslední borůvce.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)
O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Osadnice VI (9)
Vánoční večeře pro tátu. Ree je doma sama a připravuje improvizovaný večírek pro svého otce. Nachystá jeho oblíbená jídla včetně steaku Oscar, filet s restovaným chřestem.
Osadnice VI (10)
Vánoční koktejlový večírek. Ree pozvala řadu svých kamarádů a rodinu do Drummondova ranče na oslavu svátků. Připraví vynikající jednohubky včetně sendvičů se svíčkovou.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Anna Olson: Pečení (3)
Sněhový dezert. Vzdušné a lehké sněhové dezerty kombinují bohatost máslových dortů s lehkostí piškotové buchty. Anna začne základním sněhovým dezertem, poté přidá čerstvý citrón a připraví i miniaturní sněhové dezerty.
Anna Olson: Pečení (4)
Koblihy. Koblihy se snadno připravují, a přitom není nic chutnějšího, než doma dělaná kobliha. Anna začne se základy, kdy v rozpáleném tuku osmaží k dokonalosti jablečné lívance se zakysanou smetanou. Následuje specialita z New Orleans, lanýžové vdolky.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Malá bistra u silnic XV (6)
Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.
Malá bistra u silnic XV (7)
Město směsice chutí. Na tomto výletě se Guy snaží najít všechny druhy fantastických chutí. V Memphisu je bar předělaný na bistro nabízející oblíbená levná jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo chlebový puding s whiskey Jack Daniels. A v Baltimoru znovu Guy navštíví rozpálené grily a dá si místní signifikantní a chutné sendviče s hovězím masem.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (17)
Dobré a kořeněné: Kapští Malajci. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření komunity Malajců z Kapského Města. V menu smoorsnoek se štiplavou meruňkovou omáčkou sambal a boeber – mléčný a kořeněný dezert.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (18)
Dobré a kořeněné: Indonésie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření Indonésie. V menu indonéská pečená kuřata se smaženými rybami v jakartském stylu jako přílohou, smaženým zázvorem a bazalkovou rýží.
Sekáček XXIX (5)
Vaření s chilli. Kuchaři soutěží ve tříkolové soutěži s tematikou chilli. V kole pro předkrm začnou čokoládou s klobáskami. Ostrost a kreativita jsou klíčem ke kolu s hlavním chodem, a u dezertů vzniknou chilli inspirované sladkosti.
Profesionální pekaři proti amatérům II (3)
Mango tango. Profesionální i amatérští pekaři zkoušejí příliš nedrobit při využití manga u dortů ke kávě. A poté použijí rajčata v různých formách pro své dezerty. Lorraine Pascale, Damaris Phillips a Aarti Sequeira rozhodnou, které jídlo je nejlepší.
Se Sibou u stolu III (7)
Světoběžník. Siba se s dnešní nabídkou jídel vydá kolem světa a nabídne své verze havajského rybího salátu a australského steaku wagyu s krémovou omáčkou chakalaka a mačkaným květákem.
Se Sibou u stolu III (8)
Rande u večeře. Siba pořádá večírek a doufá v květy lásky. V menu jsou úchvatné tři sýrové jednohubky, nevařený uzený losos s dipem, překvapivý koktejl s mraženým krémem na tyčince, asijská kachna se salátem z červeného merlíku a plátky pizzy s melounem.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (17)
Dobré a kořeněné: Kapští Malajci. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření komunity Malajců z Kapského Města. V menu smoorsnoek se štiplavou meruňkovou omáčkou sambal a boeber – mléčný a kořeněný dezert.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (18)
Dobré a kořeněné: Indonésie. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření Indonésie. V menu indonéská pečená kuřata se smaženými rybami v jakartském stylu jako přílohou, smaženým zázvorem a bazalkovou rýží.
Sekáček XXIX (5)
Vaření s chilli. Kuchaři soutěží ve tříkolové soutěži s tematikou chilli. V kole pro předkrm začnou čokoládou s klobáskami. Ostrost a kreativita jsou klíčem ke kolu s hlavním chodem, a u dezertů vzniknou chilli inspirované sladkosti.
