• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika XI (4)

        Turnaj šampionů: Garces vs. Forgione. V prvním kole turnaje šampiónů Iron Chef America se v aréně kuchyně utkají Jose Garces a Marc Forgione. Vítěz této bitvy se v dalším kole setká s Masaharu Morimotoem.

      • Sledování restaurací III (12)

        Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.

      • Strávníci v utajení XI (9)

        Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.

      • Malá bistra u silnic XIII (7)

        Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Sekáček XVII (1)

        Prázdninový večírek celebrit. Teri Hatcher, Anthony Anderson, Dawn Wells a Antonio Sabato, jr., soutěží v kuchyni Sekáčku. Večírek začíná šumivým ciderem a koblížky v prvním koši. Jako hlavní chod se servírují steaky wagyu.

      • Sledování restaurací III (12)

        Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.

      • Strávníci v utajení XI (9)

        Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Sekáček XVIII (3)

        Mladý talent. Čtyři talentovaní dospívající kuchaři přinesou svoji energii a ambice od kuchyně Sekáčku! Půjde jim o stipendium ve výši 40 000 dolarů. Otevřou první koš a najdou v něm limonádu a ovocný džus.

      • Guyovy hry s potravinami V (7)

        Fieriho Den otců! Čtyři otcové vyzkoušejí v kuchyni, zda jsou nejlepší tátové na světě. Nejprve kuchaři musejí využít expresní linku při přípravě rodinné večeře. A potom jsou tátové požádáni, aby udělali nějaké provinilé potěšení.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)

        Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)

        Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (22)

        Večeře z opravdové sklizně. Uprostřed sklizně je místem k vidění vinice Ravine Winery a Anna pro vinaře připraví večeři: focacciu s hrozny concord, celé pečené kuře plněné sladkými šťouchanými bramborami, podzimní salát s celerem a bramborami a nebo jablečný dort, jednoduchý na přípravu.

      • Kuchyně III (5)

        Vaření s dětmi. Hosté nabízejí nové způsoby zábavy a vaření s dětmi. Skupina nabídne sladké zákusky ze zdravých přísad, jež budou děti milovat. Potom hosté vyzkoušejí své kulinářské světové znalosti.

      • Osadnice IX (3)

        Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.

      • Osadnice IX (4)

        Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Anna Olson: Pečení (11)

        Ovocné koláče. Anna začne běžným koláčem s dvojitou posypkou a vytvoří klasický jablečný koláč blue ribbon. Pak upeče koláč z mletého masa ve starém stylu se směsí čerstvého i sušeného ovoce s kořením a sirupem.

      • Anna Olson: Pečení (12)

        Podlouhlé piškoty. Anna nám ukáže, jak vytvořit tyto lehké a porézní sušenky a namočit je do čokolády, aby se vytvořily podlouhlé piškoty. Pak tyto chutné piškoty použije jako hlavní ingredienci v oblíbeném italském dezertu, tiramisu.

      • Kuchyně VIII (8)

        S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.

      • Opravdové vaření II (5)

        Slunce svítí a vše je v pohodě. Smažená kuřata jsou pro Sunny největším potěšením, a ještě víc jí chutná, když se podělí s přáteli. Křupavá kůrčička a šťavnaté, chutné masíčko jsou nejlepší z venkovního grilování, protože venku je ten správný kuchyňský kout.

      • Osadnice IX (5)

        Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XIV (3)

        Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.

      • Kuchyně V (7)

        Jídla z mrazáku a zbytky ze spíže. Rozmrazte své krevety, aby Sunny mohl připravit nejnovější jídlo z mrazáku: krevety s krupicí. Naučte se neobvyklým způsobům, jak využít svých zbytků z vaření, a také co vyhodit a co ne z ledničky.

      • Anna Olson: Pečení (13)

        Koláčky z lineckého těsta. Anna začne s přípravou základních vanilkových stříkaných koláčků z lineckého těsta, kdy se těsto tlačí přes lis, což je skvělá technika, jak dát koláčkům tvar. Pak nachystá tradiční skotský koláč z pečicí mísy.

      • Anna Olson: Pečení (14)

        Ovocný koláč. Ovocný koláč je částečně pečivo a částečně dort, tradičně podávaný elegantně rozpůlený a pokrytý nahoře čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna začne se severoamerickým letním dezertem, klasickým jahodovým koláčem.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Iron Chef Amerika XI (5)

        Flay vs. Thaimee. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Hong Thaimee. Hong je výkonnou šéfkuchařkou ve Ngam, thajské restauraci v New York City. Porotci této bitvy jsou Troy Johnson, Ree Drummond a Josh Ozersky.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Sekáček XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři kuchaři, kteří mají zkušenosti se vzkvétajícím obchodem pojízdných bister, soutěží v kuchyni Sekáčku. První koš nabídne výrazně ochucená masa pro předkrm.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIII (5)

        Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.

      • Malá bistra u silnic XIII (6)

        Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!