• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika XI (5)

        Flay vs. Thaimee. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Hong Thaimee. Hong je výkonnou šéfkuchařkou ve Ngam, thajské restauraci v New York City. Porotci této bitvy jsou Troy Johnson, Ree Drummond a Josh Ozersky.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Sekáček XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři kuchaři, kteří mají zkušenosti se vzkvétajícím obchodem pojízdných bister, soutěží v kuchyni Sekáčku. První koš nabídne výrazně ochucená masa pro předkrm.

      • Malá bistra u silnic XXII (1)

        Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.

      • Malá bistra u silnic XXII (2)

        Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Malá bistra u silnic XIII (5)

        Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.

      • Malá bistra u silnic XIII (6)

        Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Guyovy hry s potravinami V (8)

        Napínavé grilování. Zkušení kuchaři z celé země jsou celí žhaví rozpálit gril a předvést svá nejlepší jídla, ale Guy Fieri je informuje, že mohou použít pouze ingredience začínající písmeny A, B nebo G pro A bude grilování.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (23)

        Zdravé slané zákusky. Anna Olson pořádá dívčí noc a k jídlu budou malé slané zákusky: knedlíky s vepřovým gyoza, kapsy z rizota s divokou rýží a s papričkami a dýňovými semínky, a také kousky opečeného jablka s javorovým sirupem.

      • Kuchyně III (6)

        Čas na rajčata. Geoffrey svou lásku k rajčatům promítne do sendviče s hovězím, salátem a rajčetem, s opečenou slaninou a avokádem. Jeff uvaří zelená rajčata do sendviče s parmezánem na oběd. A také farmář Lee Jones se podělí o své odborné tipy s rajčaty.

      • Osadnice IX (5)

        Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení (13)

        Koláčky z lineckého těsta. Anna začne s přípravou základních vanilkových stříkaných koláčků z lineckého těsta, kdy se těsto tlačí přes lis, což je skvělá technika, jak dát koláčkům tvar. Pak nachystá tradiční skotský koláč z pečicí mísy.

      • Anna Olson: Pečení (14)

        Ovocný koláč. Ovocný koláč je částečně pečivo a částečně dort, tradičně podávaný elegantně rozpůlený a pokrytý nahoře čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna začne se severoamerickým letním dezertem, klasickým jahodovým koláčem.

      • Kuchyně VIII (9)

        Oslava amerického fotbalu. Oslava této skvělé hry s hrdiny na tři způsoby: Seattle Dog od Sunny Anderson, lilkový hrdina Jeffa Mauro a sendvič Buffalo Chicken Hoagie od Katie Lee. A poté scénář naplánování večírku, jenž nezklame, a jak vytvořit jednoduché občerstvení do ruky.

      • Opravdové vaření II (6)

        Mistrovské burgery. Sunny přetváří americké burgery s hranolky. Její kořeněný kečup dá vepřovým burgerům a domácím hranolkům z kořenové zeleniny novou chuť. Dokonce rozšíří svou kreativitu na svůj dezert s broskvemi a krémem… v podobě sušenek!

      • Osadnice IX (7)

        Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.

      • Osadnice IX (8)

        Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Sekáček XXV (12)

        Bizarní bitva. Kuchaři jsou šokováni, když ve všech koších najdou bizarní jídla. Jako ingredience jsou zde podivná část ptáka, zapáchající ovoce, ošklivé vnitřnosti a cosi kvašeného.

      • Kuchyně V (8)

        Veselé Velikonoce! Kuchyně oslavuje Velikonoce dvěma klasickými svátečními jídly a nově připraveným mrkvovým koláčem. K tomu zábava a chutná jídla na svátečním stole, včetně nápadů, jak využít zbytky z velikonočních vajíček.

      • Anna Olson: Pečení (15)

        Řezy. Anna začne s bohatou klasikou: karamelovými sušenkami. Pak se vrhne na dvouvrstvé řezy vyžadující o trochu víc dovedností: dýňový sýrový koláč. Pak divákům ukáže, jak připravit jemné citrónové sněhové řezy.

      • Anna Olson: Pečení (16)

        Dort naruby. Dort naruby je vlastně jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem na dně. Pak se otočí a podává s delikátním ovocem nahoře. Anna začne s klasickým a oblíbeným ananasovým dortem naruby.

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Iron Chef Amerika XI (6)

        Turnaj šampionů: Zakarian vs. Guarnaschelli. V tomto prvním kole turnaje šampiónů Iron Chef America se Geoffrey Zakarian postaví Alexi Guarnaschellimu. Vítěz tohoto jediného vyřazovacího kola je ve druhém kole utká s Michaelem Symonem.

      • Sekáček XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (4)

        Kukuřičná utopie. Pekaři musejí z rohu hojnosti využít kukuřičné ingredience pro své jablečné koláče. Lorraine Pascale, Alex Guarnaschelli a Daphne Oz odpočítávají druhé kolo, kde je nutné podávat nápoje k večeři v pečených dobrotách.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Sekáček XVII (3)

        Zbytky! V této soutěži jsou koše plné obvykle vyhazovaných zbytků jídla. V prvním kole si musejí kuchaři poradit se stonky od bylinek a zbytky z vyfiletované ryby. Pak soutěžící otevřou koše, aby našli očka od brambor, jak na ně zírají.

      • Sekáček XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (4)

        Kukuřičná utopie. Pekaři musejí z rohu hojnosti využít kukuřičné ingredience pro své jablečné koláče. Lorraine Pascale, Alex Guarnaschelli a Daphne Oz odpočítávají druhé kolo, kde je nutné podávat nápoje k večeři v pečených dobrotách.

      • Malá bistra u silnic XIII (7)

        Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.