• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika XI (6)

        Turnaj šampionů: Zakarian vs. Guarnaschelli. V tomto prvním kole turnaje šampiónů Iron Chef America se Geoffrey Zakarian postaví Alexi Guarnaschellimu. Vítěz tohoto jediného vyřazovacího kola je ve druhém kole utká s Michaelem Symonem.

      • Sekáček XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (4)

        Kukuřičná utopie. Pekaři musejí z rohu hojnosti využít kukuřičné ingredience pro své jablečné koláče. Lorraine Pascale, Alex Guarnaschelli a Daphne Oz odpočítávají druhé kolo, kde je nutné podávat nápoje k večeři v pečených dobrotách.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Sekáček XVII (3)

        Zbytky! V této soutěži jsou koše plné obvykle vyhazovaných zbytků jídla. V prvním kole si musejí kuchaři poradit se stonky od bylinek a zbytky z vyfiletované ryby. Pak soutěžící otevřou koše, aby našli očka od brambor, jak na ně zírají.

      • Sekáček XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Bývalí vítězové a druzí v pořadí z pořadu Nejhorší kuchaři Ameriky soutěží se žabími stehýnka na předkrm a steaky pro hlavní chod. Jako dezert předpřipravené těsto s kakaovým práškem a hruškami.

      • Profesionální pekaři proti amatérům II (4)

        Kukuřičná utopie. Pekaři musejí z rohu hojnosti využít kukuřičné ingredience pro své jablečné koláče. Lorraine Pascale, Alex Guarnaschelli a Daphne Oz odpočítávají druhé kolo, kde je nutné podávat nápoje k večeři v pečených dobrotách.

      • Malá bistra u silnic XIII (7)

        Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Guyovy hry s potravinami V (9)

        Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.

      • Bosá komtesa VI (1)

        Díkůvzdání. Ina zkouší dokonalou večeři pro na Díkůvzdání podle článku v časopise. V menu jsou chutné sloní uši, zlaté cornwallské slepice plněné nádivkou z kukuřičného chleba, šťouchaný tuřín s delikátní a křupavou šalotkou a restovaná brokolice.

      • Bosá komtesa VI (2)

        Sváteční překvapení. Co dát lidem, kteří mají všechno? Ina má odpověď v podobě svátečního překvapení, kdy podává muffiny s čerstvými brusinkami, v ústech se rozplývající čokoládové lanýže s ořechy a kouřící termosku plnou horké bílé čokolády s pomerančovým likérem.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience II (24)

        Festival Chilli Fest. Na festivalu Chilli Fest je horko a ostro a Anna Olson má rozhodnout, kdo v této soutěži vyhraje.

      • Kuchyně III (7)

        Grilování. Vše v Kuchyni dnes bude o grilování, počínaje neuvěřitelnými žebírky dino a velkými porcemi vepřového na gril. Poté se objeví nové příchutě u příloh a zastaví se i Kitchen Cousins z HGTV.

      • Osadnice IX (7)

        Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.

      • Osadnice IX (8)

        Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení (15)

        Řezy. Anna začne s bohatou klasikou: karamelovými sušenkami. Pak se vrhne na dvouvrstvé řezy vyžadující o trochu víc dovedností: dýňový sýrový koláč. Pak divákům ukáže, jak připravit jemné citrónové sněhové řezy.

      • Anna Olson: Pečení (16)

        Dort naruby. Dort naruby je vlastně jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem na dně. Pak se otočí a podává s delikátním ovocem nahoře. Anna začne s klasickým a oblíbeným ananasovým dortem naruby.

      • Kuchyně VIII (10)

        Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.

      • Opravdové vaření II (7)

        Ústřice a krevety. Občas jídlo chutná více, když je jíte rukama: ústřicový sendvič po’boy od Sunny a krevety jsou vynikající, a pomerančovo-citrónový dortík je tak dobrý, že vás na tento dezert ani nenapadne vzít si vidličku.

      • Osadnice IX (9)

        Hromady kuřat. Ree Drummond se vydává na velký nákup a nakoupí hromadu kuřecích prsou, z nichž udělá fantastický salát Cobb, kuřecí lasagne, křupavé thajské závitky s locikou a rýžovou kuřecí polévku.

      • Osadnice IX (10)

        Fotbal, fotbal, fotbal. Ree Drummond připravuje pro rodinu kuřecí nachos dvěma způsoby, aby měli co jíst, až se vrátí domů. A pak se vypraví se svými chlapy na fotbal, vyzbrojena velkými porcemi čokoládových koláčků.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Sekáček XXV (13)

        Oktoberfest! Nasaďte si kožené kalhoty a pozdvihněte korbele vysoko, protože v kuchyni Sekáčku je Oktoberfest. Kuchaři ve svých koších najdou pořádné jídlo na německý večírek, včetně preclíků, řízků, čokolády, klobás a samozřejmě piva.

      • Kuchyně V (9)

        Oblíbená dubnová jídla. Katie Lee nám ukáže pár inovativních receptů ze zbytků šunky ze svátků. Tým oslaví pesach smaženým mazo brie a předvede, jak udělat delikátní sváteční recepty, u nichž se nemusíte bát kalorií.

      • Anna Olson: Pečení (17)

        Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.

      • Anna Olson: Pečení (18)

        Čokoládový pařížský krém. Ganache neboli pařížský krém je základem pro pralinky či jako náplň do dortů, sušenek a koláčků. Anna připraví jednoduché ganache na vlastní dorty. Pak nachystá čokoládové sušenky s tekutým středem. Zakončí pralinkami s čokoládovým krémem.

      • Sekáček XVIII (6)

        Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.

      • Iron Chef Amerika XI (7)

        Turnaj šampionů: Garces vs. Morimoto. Poté, co v prvním kole porazil Marca Forgioneho, čelí Jose Garces ve druhém kole turnaje šampionů Sekáčku Masaharu Morimotoovi. Porotci tohoto vzrušujícího kola jsou G. Garvin, Candice Kumai a Jeffrey Steingarten.

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (19)

        Dobré a kořeněné: Maroko. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření Maroka. V menu jehněčí tagine, kapské hruje s marinádou charmoule, směs krevet a jasný, veselý zeleninový kuskus.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (20)

        Dobré a kořeněné: Mozambik. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření Mozambiku. V menu kuře piri piri, rýže s citrónem a chili a banánový dort v mozambickém stylu.

      • Malá bistra u silnic XIII (13)

        Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Sekáček XVII (4)

        Kuchaři hrdinové. Tito čtyři neobvyklí kuchaři slouží ve svých komunitách a nabízejí svůj kulinářský talent. V prvním kole musejí zkombinovat slepičí polévku a omáčku na grilování. Ve druhém kole pak vytvořit jídlo z mušlí a dvou neobvyklých ingrediencí.

      • Se Sibou u stolu III (9)

        Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..

      • Se Sibou u stolu III (10)

        Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (19)

        Dobré a kořeněné: Maroko. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření Maroka. V menu jehněčí tagine, kapské hruje s marinádou charmoule, směs krevet a jasný, veselý zeleninový kuskus.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (20)

        Dobré a kořeněné: Mozambik. Dnes se v báječné akademii Jenny a Rezy bude slavit koření Mozambiku. V menu kuře piri piri, rýže s citrónem a chili a banánový dort v mozambickém stylu.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.