
Food Network
Food Network od do
Soukromý šéfkuchař II (6)
Narozeniny u moře. Modelka, tanečnice a herečka z Durbanu, Carishma le Martin, pozve Neilla do krásného pobřežního města Hout Bay. Jeho dovednosti jsou potřeba pro přípravu speciálního vegetariánského jídla na oslavu 65. narozenin Carishmina otce.
Večírky Patricie Heaton (5)
Rodinný cirkus. Patricia si užívá zábavu se svou rodinou v záři slunce, a tak zabalila pár oblíbených jídel pro své kluky, například pastýřský koláč, vaječné rolky s hovězím a křenem, piškotový moučník s jahodami a čerstvou, ovocnou sangrii.
Večírky Patricie Heaton (6)
Oblíbená a chutná jídla. Občas je večírek o sdílení dobrého jídla s dobrými lidmi. Patricia pořádá večeři pro přátele a nabízí kousky kukuřičného chleba s brusinkami, teplý pórkový dip, hrušky zabalené do prosciutta, horký svařený cider a zmrzlinu s drobenou z třešní.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (3)
Diggyho bolognese šílenství. Revův syn Diggy se rád vracívá domů, protože touží po svém oblíbeném jídle, kuřecích bolognese. A tak Justine pozve svou sestru, tetičku Chelle, aby jí pomohla připravit Diggyho oblíbený recept.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (4)
Neděle ze staré školy. Revova dcera Miley je plna mladického nadšení, zvláště když přijedou na nedělní večeři babička s dědou. To inspiruje Reva, aby uvařil pár oblíbených jídel z dětství.
Iron Chef Amerika XI (9)
Flay vs. Voltaggio. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Michaela Voltaggioa. Michael je výkonným šéfkuchařem v Ink v Los Angeles. Mario Rizzotti, Karine Bakhoum a Hal Rubenstein jsou porotci této ohnivé bitvy.
Soukromý šéfkuchař II (5)
Světla, kamera, akce. Divadelní herečka a Neillova kamarádka Yvonne Pedretti potřebuje jeho kulinářské dovednosti při přípravě jídla pro rodinu a přátele v krásném domě v newyorském stylu uprostřed Kapského Města.
Soukromý šéfkuchař II (6)
Narozeniny u moře. Modelka, tanečnice a herečka z Durbanu, Carishma le Martin, pozve Neilla do krásného pobřežního města Hout Bay. Jeho dovednosti jsou potřeba pro přípravu speciálního vegetariánského jídla na oslavu 65. narozenin Carishmina otce.
Večírky Patricie Heaton (5)
Rodinný cirkus. Patricia si užívá zábavu se svou rodinou v záři slunce, a tak zabalila pár oblíbených jídel pro své kluky, například pastýřský koláč, vaječné rolky s hovězím a křenem, piškotový moučník s jahodami a čerstvou, ovocnou sangrii.
Večírky Patricie Heaton (6)
Oblíbená a chutná jídla. Občas je večírek o sdílení dobrého jídla s dobrými lidmi. Patricia pořádá večeři pro přátele a nabízí kousky kukuřičného chleba s brusinkami, teplý pórkový dip, hrušky zabalené do prosciutta, horký svařený cider a zmrzlinu s drobenou z třešní.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Jídla na otevřeném ohni (5)
Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.
Jídla na otevřeném ohni (6)
Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.
Sekáček XXIV (3)
Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.
Guyovy hry s potravinami II (6)
Ulička a chyba. V soutěži Jídla zprostředku panuje boj čtyř šéfkuchařů o prostřední uličku. Následuje spousta matematiky a trocha důvtipu pro jídlo z mořských plodů za méně než devět dolarů.
Bosá komtesa – zpátky k základům (15)
Velké dobroty. Oblíbené jídlo každého s novou přísadou – lanýžové makaróny se sýrem. Jako dezert mousse z čerstvého citrónu s vyšlehaným krémem. A pak medové máslo se skořicí podávané na teplém toastu. Kdo by nechtěl domů na takové dobroty?
Bosá komtesa – zpátky k základům (16)
Řekni sýr. Ina zkouší nové nápady, o nichž již delší dobu přemýšlela u svých pěti každodenních sýrů. Zkusí recept na koláč s rajčaty a kozím sýrem, šťavnaté coeur a la créme, pečený sýr brie a pečené hrušky s modrým sýrem.
Kuchyně (10)
Rodinné tradice. Tento týden Kuchyně oslavuje rodinné tradice. Katie nově využije dědečkův recept, aby připravila dušené hovězí maso.
Osadnice VIII (8)
Venkovní i vnitřní vaření. Ree Drummond a její nejlepší kamarádka si s dívkami u bazénu užívají plavání. U Hyacinthy doma pak Ree připraví oblíbená venku vařená jídla, ale zde je vaří uvnitř.
Osadnice VIII (9)
Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalape?o a dva lité koláče.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Anna Olson: Pečení (17)
Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.
Anna Olson: Pečení (18)
Čokoládový pařížský krém. Ganache neboli pařížský krém je základem pro pralinky či jako náplň do dortů, sušenek a koláčků. Anna připraví jednoduché ganache na vlastní dorty. Pak nachystá čokoládové sušenky s tekutým středem. Zakončí pralinkami s čokoládovým krémem.
Kuchyně II (1)
Jarní show. Do Kuchyně vtrhlo sluníčko a na oslavu se připraví jarní „pánvičkové lasagne“ a Katie připraví s láskou a péčí vepřová žebírka. Hosté připraví chřest na pět různých způsobů.
Osadnice VIII (10)
Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.
Osadnice VIII (11)
Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Sekáček XXII (4)
Sváteční kuchyně. V Sekáčku se objeví hvězdy pořadu Kuchyně z Food Network. V prvním kole talentovaní hosté musejí připravit sváteční předkrm ze salátu s mořskými plody a z vánočky.
Kuchyně (11)
Návrat klasiky. Dnes dělá v Kuchyni Sunny bahamský hrášek s rýží a slaninou. Marcela připraví čerstvý dresink a Katie čerstvý guacamole.
Anna Olson: Pečení (19)
Těsto na koláč. Anna začne klasickým receptem na těsto na koláč, lístkovým a jemným – a zformuje je do sladkých a lepkavých dortíků s pekanovým máslem. Pak Anna upeče klasický dýňový koláč s lemovaným okrajem. A také upeče vlastní koláče s kokosovým krémem.
Anna Olson: Pečení (20)
Roláda. Anna začne klasickou malinovou roládou a pak předvede recept o trochu složitější – citrónovou dortovou roládu. Pro dokonalost v eleganci Anna připraví bohatou a delikátní schwarzwaldskou roládu bez mouky.
Sekáček XXIV (4)
Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.
Guyovy hry s potravinami VI (5)
Halloween z vnitřností. Strašidelné halloweenské vaření nabídne pro začátek našim kuchařům kuželky s dýní, jež určí hrůzostrašné ingredience pro jejich smělá jídla.
Muž hledá jídlo (12)
Konec průměrným jídlům. Adamovou první zastávkou v New Orleans je instituce zvaná Parkway Bakery and Tavern. Tento restaurant nabízí jídla mimo menu, jež chce Adam objevit.
Muž hledá jídlo (13)
Město bratrské bašty. Při cestě do Filadelfie pátrá Adam po jídlech, která nejsou běžně v menu, a po skrytých restauracích ve městě s bohatou americkou historií. První zastávkou je restaurace PYT.
Za Donalem… do Evropy II (9)
Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.
Za Donalem… do Evropy II (10)
San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!
Svět dívčích jídel (3)
Sydney. Sydney v Austrálii je město jídla, přetvořené z usedlého obrázku na mezinárodní kulinářskou destinaci. Kamini se podívá do města, aby zjistila, jak k tomu došlo.
Svět dívčích jídel (4)
Bangkok. Kamini jede do Bangkoku v Thajsku, města, kde je jídlo ústředním bodem. Kulinářská tradice Bangkoku sahá od dávných chrámů po posvátné vodní cesty, a dá se najít doslova na každém rohu.
Iron Chef Amerika XI (10)
Finále turnaje šampionů: Garces vs. Symon. V tomto finálovém kole turnaje šampionů Iron Chef America soupeří v kuchyňském stadiónu Jose Garces a Michael Symon. Porotci Donatella Arpaia, Bobby Flay a Karine Bakhoum budou korunovat jednoho vítěze a šampiona.
Muž hledá jídlo (12)
Konec průměrným jídlům. Adamovou první zastávkou v New Orleans je instituce zvaná Parkway Bakery and Tavern. Tento restaurant nabízí jídla mimo menu, jež chce Adam objevit.
Muž hledá jídlo (13)
Město bratrské bašty. Při cestě do Filadelfie pátrá Adam po jídlech, která nejsou běžně v menu, a po skrytých restauracích ve městě s bohatou americkou historií. První zastávkou je restaurace PYT.
Za Donalem… do Evropy II (9)
Krakov, Polsko. Donal zjišťuje, proč tradiční polské recepty stále mají svou sílu, a to od pouličního po venkovské jídlo. Donal připraví pirožky, oblíbené polské jídlo, a pak zamíří 125 metrů pod zem do solného dolu.
Za Donalem… do Evropy II (10)
San Sebastian, Španělsko. Baskicko je plné chutí. Donal začne svou cestu neobvykle, rybařením a ochutnávkou vilejšů. Poté nabídne fascinující vhled do baskické kuchyně její duchovní otec, šéfkuchař se třemi michelinskými hvězdami!
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Sekáček XXIV (4)
Turnaj hvězd: Část 2. Při soutěži o místo ve velkém finále druhá skupina hvězd otevře koš pro předkrm a najde trpké překvapení. Pak musejí připravit sýrové jídlo s vnitřnostmi a nakonec jako dezert vzdušné cukroví.
