• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XIV (9)

        Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.

      • Sledování restaurací II (6)

        Jednej jako šéf. Po 14 letech podnikání bojuje Dawnova restaurace Liberty Bar and Grill o přežití. Willie brzy zjistí, že Dawnův styl managementu vytváří vážné problémy mezi zaměstnanci, jež srážejí jeho podnik na kolena.

      • Strávníci v utajení IX (5)

        Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.

      • Strávníci v utajení IX (6)

        Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.

      • Malá bistra u silnic XXI (8)

        Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (9)

        Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Sledování restaurací II (6)

        Jednej jako šéf. Po 14 letech podnikání bojuje Dawnova restaurace Liberty Bar and Grill o přežití. Willie brzy zjistí, že Dawnův styl managementu vytváří vážné problémy mezi zaměstnanci, jež srážejí jeho podnik na kolena.

      • Strávníci v utajení IX (5)

        Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.

      • Strávníci v utajení IX (6)

        Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.

      • Malá bistra u silnic XXI (8)

        Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.

      • Malá bistra u silnic XXI (9)

        Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Guyovy hry s potravinami (11)

        Ano, šéfkuchař může. V Guyově první hře jsou čtyři šéfkuchaři vyzváni vytvořit italské jídlo za použití pouze konzerv. Ve hře Čas do konce bojují kuchaři s postupně se zhasínajícími světly, aby včas stihli dokonalé hot dogy.

      • Na cestách s G. Garvinem II (11)

        Filadelfie. G. Garvin míří do Filadelfie, co město bratrství nabízí. Začne v Supper, kde šéfkuchař Mitch Prensky přidává jídlům jižanský styl, a dá si svou snídaňovou specialitu, vafle Rudý samet.

      • Na cestách s G. Garvinem II (12)

        Washington, D.C. G. navštíví hlavní město a začne své kulinářské dobrodružství v Sixth Engine, požární stanici předělané na restauraci, kde se mísí chutě severu i jihu v grilovaných krevetách s černými fazolemi, jimiž nakrmí místní hladové hasiče.

      • Sekáček XXIII (6)

        Nejprve dvojité potíže. Osm kuchařů bylo pozváno do kuchyně Sekáčku, aby soutěžili ve dvojicích. V prvním kole se učí používat společný prostor při tvorbě předkrmu z prošlého octa a hrášku s chili a sýrem.

      • Bosá komtesa X (5)

        Výročí. Ina tvoří výroční večeři pro Jeffreyho, se všemi jeho oblíbenými jídly, včetně coq au vin, šťouchaných brambor s česnekem nebo svatebního dortu s čokoládovým máslovým krémem.

      • Bosá komtesa X (6)

        Sprcha pro děti. Ina chystá delikátní jídla pro dekadentní sprchování dětí. V menu najdeme řecké gazpacho, pečeného lososa niçoise a jako dezert linecké těsto s pekanovými ořechy.

      • Osadnice IX (4)

        Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.

      • Osadnice IX (5)

        Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Anna Olson: Pečení (23)

        Lepené sušenky. Ana upeče různé druhy lepených sušenek a podělí se o pár tajemství. Začne sušenkami lepenými čokoládou, pak připraví linecké sušenky lepené mandlovým krémem, a nakonec francouzské makarónky.

      • Anna Olson: Pečení (24)

        Placičky a biskvity. Zčásti chleba a zčásti sladké pečivo, placičky a biskvity jsou ale vždy chutné. Anna začne s receptem na sušenky z podmáslí. Pak upeče citrónové a brusinkové placičky. A posléze prohodí sladké chutě, když upeče lahodné spirálové sušenky.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Sekáček XXV (10)

        Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Čtyři ambiciózní dospívající bojují o poslední zbývající místo ve Velkém finále Mládežnického turnaje.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (4)

        Výročí svatby. Ina a Jeffrey slaví výročí svatby, a Ina servíruje kuřata s křupavou hořčičnou kůrkou, krémovou čedarovou kaši, opečenou křupavou kapustu a kousky sýra s čokoládou a arašídovým máslem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (5)

        Narozeninový večírek na lodi. Ina se plaví po řece Hudson, aby oslavila kamarádčiny narozeniny. Přinese s sebou fantastická jídla jako uzeného lososa, čerstvou koprovou omáčku a mrkvový koláč s polevou ze zázvorového mascarpone.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Anna Olson: Pečení II (2)

        Plundra. Anna nám předvede techniku přípravy speciálních, tzv. dánských šátečků, jež známe jako plundra, a jak docílit vyváženosti bohatého těsta s náznakem lístkovosti, aby vznikla klasická „dánská“ plundra.

      • Anna Olson: Pečení II (3)

        Dort bez mouky. V této epizodě se představí klasické i moderní dorty připravené z jiných přísad než z mouky, a to včetně dortu se sirupem z krvavého pomeranče, francouzského čokoládového dortu a vanilkových košíčků.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Malá bistra u silnic XIV (10)

        Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Soukromý šéfkuchař II (5)

        Světla, kamera, akce. Divadelní herečka a Neillova kamarádka Yvonne Pedretti potřebuje jeho kulinářské dovednosti při přípravě jídla pro rodinu a přátele v krásném domě v newyorském stylu uprostřed Kapského Města.

      • Soukromý šéfkuchař II (6)

        Narozeniny u moře. Modelka, tanečnice a herečka z Durbanu, Carishma le Martin, pozve Neilla do krásného pobřežního města Hout Bay. Jeho dovednosti jsou potřeba pro přípravu speciálního vegetariánského jídla na oslavu 65. narozenin Carishmina otce.

      • Večírky Patricie Heaton (5)

        Rodinný cirkus. Patricia si užívá zábavu se svou rodinou v záři slunce, a tak zabalila pár oblíbených jídel pro své kluky, například pastýřský koláč, vaječné rolky s hovězím a křenem, piškotový moučník s jahodami a čerstvou, ovocnou sangrii.

      • Večírky Patricie Heaton (6)

        Oblíbená a chutná jídla. Občas je večírek o sdílení dobrého jídla s dobrými lidmi. Patricia pořádá večeři pro přátele a nabízí kousky kukuřičného chleba s brusinkami, teplý pórkový dip, hrušky zabalené do prosciutta, horký svařený cider a zmrzlinu s drobenou z třešní.

      • Sekáček XXVI (6)

        Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.

      • Hvězdy Food Network XI (5)

        Dokonalá shoda. V mentorské výzvě musí každý finalista své oblíbené ingredience zaměnit s těmi jiného finalisty a využít je k přípravě jídla pro Bobbyho Flaye a Giadu De Laurentiis.

      • Soukromý šéfkuchař II (5)

        Světla, kamera, akce. Divadelní herečka a Neillova kamarádka Yvonne Pedretti potřebuje jeho kulinářské dovednosti při přípravě jídla pro rodinu a přátele v krásném domě v newyorském stylu uprostřed Kapského Města.

      • Soukromý šéfkuchař II (6)

        Narozeniny u moře. Modelka, tanečnice a herečka z Durbanu, Carishma le Martin, pozve Neilla do krásného pobřežního města Hout Bay. Jeho dovednosti jsou potřeba pro přípravu speciálního vegetariánského jídla na oslavu 65. narozenin Carishmina otce.

      • Večírky Patricie Heaton (5)

        Rodinný cirkus. Patricia si užívá zábavu se svou rodinou v záři slunce, a tak zabalila pár oblíbených jídel pro své kluky, například pastýřský koláč, vaječné rolky s hovězím a křenem, piškotový moučník s jahodami a čerstvou, ovocnou sangrii.

      • Večírky Patricie Heaton (6)

        Oblíbená a chutná jídla. Občas je večírek o sdílení dobrého jídla s dobrými lidmi. Patricia pořádá večeři pro přátele a nabízí kousky kukuřičného chleba s brusinkami, teplý pórkový dip, hrušky zabalené do prosciutta, horký svařený cider a zmrzlinu s drobenou z třešní.

      • Sekáček XXVI (6)

        Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.

      • Hvězdy Food Network XI (5)

        Dokonalá shoda. V mentorské výzvě musí každý finalista své oblíbené ingredience zaměnit s těmi jiného finalisty a využít je k přípravě jídla pro Bobbyho Flaye a Giadu De Laurentiis.