
Food Network
Food Network od do
Soukromý šéfkuchař II (8)
Půvabná Carol Bouwer. Slavná televizní moderátorka a producentka Carol Bouwer patří mezi celebrity, jež jsou Neillovými klienty. Chce luxusní dámskou večeři v nejlepší kulinářské oblasti Kapského Města, v Seapoint. Neill Anthony připraví dokonalá jídla pro velmi zaměstnané ženy.
Večírky Patricie Heaton II (1)
Návrat do sedmdesátek. Patricia Heaton pozve kamarádku z dětství Sally Block a komika Andyho Kindlera na noc plnou oblíbených filmů ze 70. let. Také jídla jsou zcela retro, třeba sýrové rolky nebo rumaki na dva způsoby.
Večírky Patricie Heaton II (2)
Pochoutky ze steakhousu. Kamarádky Patricie Heaton ze seriálu Raymonda má každý rád, Anna Romano a Monica Horan Rosenthal, přijdou na pochoutky inspirované steakhousem a pojíst se svými televizními i skutečnými manžely.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (5)
Pondělí jako neděle. Rev si přeje, aby každý den byl naplněn rodinou a jídlem, jako tomu bývá v neděli. A tak Justine překvapí Reva pondělním večerním menu, které bude trvat celý týden.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (6)
Pryč od mého grilu. Rev si bere pauzu, když si pozve dlouholetého přítele a manažera Michaela Lehmana na večeři. Rev chce vyzkoušet dvakrát pečené grilované brambory a kebab steaky na svém novém grilu, a Michael má vlastní, zábavné recepty.
Iron Chef Amerika XI (14)
Forgione vs. Kittichai. V této mezinárodní soutěži Iron Chef Marc Forgione čelí výzvě Iana Kittichaie. Když byl Ian naposledy v kuchyňské aréně, prohrál s Ironem Chefem Batalim v „čočkové bitvě“. Porotci jsou Judy Joo, Martin Yan a Eden Grinshpan.
Soukromý šéfkuchař II (7)
To je wrap! Po úspěšném dokončení mezinárodní televizní reklamy věnují Dale Kushner a jeho američtí klienti den oslavě. K ochutnání bude v Daleově úchvatném domě v legendárním Camps Bay Neillova vybraná kuchyně.
Soukromý šéfkuchař II (8)
Půvabná Carol Bouwer. Slavná televizní moderátorka a producentka Carol Bouwer patří mezi celebrity, jež jsou Neillovými klienty. Chce luxusní dámskou večeři v nejlepší kulinářské oblasti Kapského Města, v Seapoint. Neill Anthony připraví dokonalá jídla pro velmi zaměstnané ženy.
Večírky Patricie Heaton II (1)
Návrat do sedmdesátek. Patricia Heaton pozve kamarádku z dětství Sally Block a komika Andyho Kindlera na noc plnou oblíbených filmů ze 70. let. Také jídla jsou zcela retro, třeba sýrové rolky nebo rumaki na dva způsoby.
Večírky Patricie Heaton II (2)
Pochoutky ze steakhousu. Kamarádky Patricie Heaton ze seriálu Raymonda má každý rád, Anna Romano a Monica Horan Rosenthal, přijdou na pochoutky inspirované steakhousem a pojíst se svými televizními i skutečnými manžely.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Jídla na otevřeném ohni II (5)
Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.
Jídla na otevřeném ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.
Sekáček XXIV (8)
Univerzitní výzva. Čtyři univerzitní studenti si dají přestávku od studií, aby si zasoutěžili v kulinářské soutěži. V prvním kole pracují mladí kuchaři se sáčkem mražené zeleniny. Poté univerzitní studenti hledají způsoby, jak využít lehké jídlo, jež se připravuje v mikrovlnce.
Guyovy hry s potravinami II (11)
Zvaž si to! Kdo si dostatečně utáhne opasek při tvorbě nejlepších burgerů soutěže Hlídej si svou váhu? Další úkol, udělat jídlo se dvěma přílohami, zní snadně, dokud kuchaři nezjistí, že musí použít zmrazená jídla.
Bosá komtesa – zpátky k základům (25)
Grilování na pláži. Ina má na pláži sraz se svými kamarády Michaelem a Jimem. Rozpálí gril a připraví scénu, a také přinese jídlo – grilované škeble s bazalkou ve strouhance, burgery z ranče Niman, karamelizované cibulky a čokoládové s’mores.
Bosá komtesa – zpátky k základům (26)
Řekni to jídlem. Vracíme se zpět k základům při péči o druhé, když to říkáme jídlem. Ina připraví jako poděkování snídaňový košík pro přátele plný kořeněného datlového chleba, pomerančové marmelády a domácího müsli s malinami.
Kuchyně VI (2)
Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.
Osadnice IX (5)
Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.
Osadnice IX (6)
Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Anna Olson: Pečení (27)
Cr?me Br?lée. Cr?me br?lée je klasické jídlo bister s jemným vaječným krémem a nahoře s karamelizovaným cukrem. Anna přichystá tradiční vanilkové cr?me br?lée. Pak recept rozšíří a připraví cr?me br?lée s čerstvými plody.
Anna Olson: Pečení (28)
Těsto na croissant. Anna začne se základním receptem na těsto na croissant a pak připraví klasické plněné croissanty: mandlové, sýrové a neodolatelné pain au chocolat. Anna těsto přetvoří do dekadentního dezertu: čokoládového croissantu s chlebovým pudinkem.
Kuchyně II (6)
Jednoduchá jídla víkendové noci. Hosté Kuchyně se podělí o rychlá jídla pro snadné víkendové večeře. Jeff přetvoří výstavní kousek rostbífu na luxusní grilované maso s nachos.
Osadnice IX (7)
Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.
Osadnice IX (8)
Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Sekáček XXII (9)
Ohnivé ingredience. Budou si kuchaři myslet, že koše plné chili jsou v této zvláštní soutěži příliš ostré na práci? V prvním kole bude horko díky ohnivým papričkám habanero.
Kuchyně VI (3)
Flám na Den obětí války. Pro naše první letní grilování je zde zcela nový recept na zabijácký burger a na grilovaná žebírka. Objevte unikátní smažená jídla se sladkými a chutnými dipy. Herec David Burtka se také podělí o tajemství doma dělaných sendvičů se zmrzlinou.
Anna Olson: Pečení (29)
Košíčky. Anna začne se základními vanilkovými košíčky a ukáže nám, jak klasické košíčky zdokonalit chuťově i vzhledem, aby každého upoutaly a potěšily. Díky vylepšené technice pak vytvoří složitější verzi: kořeněné čokoládové košíčky.
Anna Olson: Pečení (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Sekáček XXIV (9)
Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.
Guyovy hry s potravinami VI (10)
Kulinářství mi zachránilo život. Čtyři kuchaři překonali nepřízeň osudu, když šli za svým kulinářským snem a nyní soutěží, aby se stali vítězi soutěže nazývané Trojité G.
Muž hledá jídlo (14)
Rychlý NYC steak. Adam je ve svém rodném městě a objevuje různá úchvatná jídla, která nejsou běžně v menu. Nejprve pátrá po skrytých steakhousech, servírujících vynikající speciality z telecích kotlet.
Muž hledá jídlo (1)
Za knihovnou. Adam cestuje do Austinu v Texasu, aby odkryl život hlavního města hudby a nejvyhledávanější i nejutajovanější restaurace a jídla na světě.
S Donalem… do Vietnamu (1)
Hanoj. Donal prozkoumá dynamické hlavní město Vietnamu, Hanoj. Nasaje atmosféru, jezdí na kole a užije si tradiční ranní kávu s vejci.
S Donalem… do Vietnamu (2)
Sapa. Donal míří na severozápad, aby se setkal s etnickou menšinou rudých Jaů, jedním z horských kmenů Sapa. Více kmenů se zde shromažďuje, aby obchodovali se zvířaty, ovocem, zeleninou a rýžovým vínem.
Svět dívčích jídel (5)
Johannesburg. V Johannesburgu Kamini objeví, že se město regeneruje a znovu probouzí do svého potenciálu, a to vše díky jídlu.
Svět dívčích jídel (6)
Kodaň. Vítězka MasterChef Jižní Afrika, Kamini Pather, navštíví deset mezinárodních kulinářských destinací, kde se setká s lidmi, jež je znají nejlépe: místními jídelními bloggery.
Iron Chef Amerika XI (15)
Zakarian vs. Talde. Iron Chef Geoffrey Zakarian čelí výzvě Dalea Taldeho, výkonného šéfkuchaře v Talde, asijsko-americké restaurace v Brooklynu. Porotci této bitvy jsou Anya Fernald, Martin Yan a Judy Joo.
Muž hledá jídlo (14)
Rychlý NYC steak. Adam je ve svém rodném městě a objevuje různá úchvatná jídla, která nejsou běžně v menu. Nejprve pátrá po skrytých steakhousech, servírujících vynikající speciality z telecích kotlet.
Muž hledá jídlo (1)
Za knihovnou. Adam cestuje do Austinu v Texasu, aby odkryl život hlavního města hudby a nejvyhledávanější i nejutajovanější restaurace a jídla na světě.
S Donalem… do Vietnamu (1)
Hanoj. Donal prozkoumá dynamické hlavní město Vietnamu, Hanoj. Nasaje atmosféru, jezdí na kole a užije si tradiční ranní kávu s vejci.
S Donalem… do Vietnamu (2)
Sapa. Donal míří na severozápad, aby se setkal s etnickou menšinou rudých Jaů, jedním z horských kmenů Sapa. Více kmenů se zde shromažďuje, aby obchodovali se zvířaty, ovocem, zeleninou a rýžovým vínem.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Jídla na otevřeném ohni II (7)
Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
Sekáček XXIV (9)
Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.
