
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic XV (2)
Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.
Soukromý šéfkuchař II (7)
To je wrap! Po úspěšném dokončení mezinárodní televizní reklamy věnují Dale Kushner a jeho američtí klienti den oslavě. K ochutnání bude v Daleově úchvatném domě v legendárním Camps Bay Neillova vybraná kuchyně.
Soukromý šéfkuchař II (8)
Půvabná Carol Bouwer. Slavná televizní moderátorka a producentka Carol Bouwer patří mezi celebrity, jež jsou Neillovými klienty. Chce luxusní dámskou večeři v nejlepší kulinářské oblasti Kapského Města, v Seapoint. Neill Anthony připraví dokonalá jídla pro velmi zaměstnané ženy.
Večírky Patricie Heaton II (1)
Návrat do sedmdesátek. Patricia Heaton pozve kamarádku z dětství Sally Block a komika Andyho Kindlera na noc plnou oblíbených filmů ze 70. let. Také jídla jsou zcela retro, třeba sýrové rolky nebo rumaki na dva způsoby.
Večírky Patricie Heaton II (2)
Pochoutky ze steakhousu. Kamarádky Patricie Heaton ze seriálu Raymonda má každý rád, Anna Romano a Monica Horan Rosenthal, přijdou na pochoutky inspirované steakhousem a pojíst se svými televizními i skutečnými manžely.
Sekáček XXVI (7)
Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.
Hvězdy Food Network XI (6)
Vylepšení. Finalisté mají za úkol vytvořit a prezentovat lákavou pizzu s „nakopnutou chutí“ pro Bobbyho Flaye, Giadu Di Laurentiis a hostující porotce – Duffa Goldmana a generálního ředitele CiCi’s Pizza, Darina Harrise.
Soukromý šéfkuchař II (7)
To je wrap! Po úspěšném dokončení mezinárodní televizní reklamy věnují Dale Kushner a jeho američtí klienti den oslavě. K ochutnání bude v Daleově úchvatném domě v legendárním Camps Bay Neillova vybraná kuchyně.
Soukromý šéfkuchař II (8)
Půvabná Carol Bouwer. Slavná televizní moderátorka a producentka Carol Bouwer patří mezi celebrity, jež jsou Neillovými klienty. Chce luxusní dámskou večeři v nejlepší kulinářské oblasti Kapského Města, v Seapoint. Neill Anthony připraví dokonalá jídla pro velmi zaměstnané ženy.
Večírky Patricie Heaton II (1)
Návrat do sedmdesátek. Patricia Heaton pozve kamarádku z dětství Sally Block a komika Andyho Kindlera na noc plnou oblíbených filmů ze 70. let. Také jídla jsou zcela retro, třeba sýrové rolky nebo rumaki na dva způsoby.
Večírky Patricie Heaton II (2)
Pochoutky ze steakhousu. Kamarádky Patricie Heaton ze seriálu Raymonda má každý rád, Anna Romano a Monica Horan Rosenthal, přijdou na pochoutky inspirované steakhousem a pojíst se svými televizními i skutečnými manžely.
Sekáček XXVI (7)
Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.
Hvězdy Food Network XI (6)
Vylepšení. Finalisté mají za úkol vytvořit a prezentovat lákavou pizzu s „nakopnutou chutí“ pro Bobbyho Flaye, Giadu Di Laurentiis a hostující porotce – Duffa Goldmana a generálního ředitele CiCi’s Pizza, Darina Harrise.
Guyovy hry s potravinami II (2)
Vzorky zdarma. V první hře nesmí nikdo pohrdnout vzorky zdarma, protože musí být zahrnuty do středomořských jídel. Dále zhasínají světla při úprku kuchařů kolem obchodu a při přípravě dezertů pro náročnou porotu, než vyprší čas.
Na cestách s G. Garvinem III (4)
Nejlepší z New Yorku. Na tomto výletu pátrá G. Garvin po tom nejlepším jídle inspirovaném jižanskými vlivy, v tzv. Empire State. Nejprve ochutná dekadentní dezerty v Evelyn’s Kitchen v Harlemu. Pak zamíří do Peaches v Brooklynu na kuře z černé pánve, tedy načerno.
Na cestách s G. Garvinem III (5)
Miami. G. Garvin je v Miami na Floridě a míří do Crackers na jemnou vepřovou kotletku s javorovou glazurou a s kaší ze sladkých brambor s máslem. Další zastávkou je Swine, kde ochutná jejich slavné jídlo, zajíce, a naučí se dělat koláč z citroníku limonového.
Kuchyně VI (3)
Flám na Den obětí války. Pro naše první letní grilování je zde zcela nový recept na zabijácký burger a na grilovaná žebírka. Objevte unikátní smažená jídla se sladkými a chutnými dipy. Herec David Burtka se také podělí o tajemství doma dělaných sendvičů se zmrzlinou.
Osadnice IX (7)
Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.
Osadnice IX (8)
Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Anna Olson: Pečení (29)
Košíčky. Anna začne se základními vanilkovými košíčky a ukáže nám, jak klasické košíčky zdokonalit chuťově i vzhledem, aby každého upoutaly a potěšily. Díky vylepšené technice pak vytvoří složitější verzi: kořeněné čokoládové košíčky.
Anna Olson: Pečení (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Kuchyně II (7)
Grilovací show. Tato epizoda je celá o grilování. Geoffrey předvede, jak ugrilovat kovbojský steak k dokonalosti a hosté se podělí o různé tipy. Katie pak griluje pizzu dvěma způsoby.
Osadnice IX (9)
Hromady kuřat. Ree Drummond se vydává na velký nákup a nakoupí hromadu kuřecích prsou, z nichž udělá fantastický salát Cobb, kuřecí lasagne, křupavé thajské závitky s locikou a rýžovou kuřecí polévku.
Osadnice IX (10)
Fotbal, fotbal, fotbal. Ree Drummond připravuje pro rodinu kuřecí nachos dvěma způsoby, aby měli co jíst, až se vrátí domů. A pak se vypraví se svými chlapy na fotbal, vyzbrojena velkými porcemi čokoládových koláčků.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XVIII (5)
Esa autenticity. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví bufety autentické až na kost. V Portlandu v Oregonu dělají nudle a podle matčiných receptů všechna autentická čínská jídla, jakou je třeba polévka ton.
Malá bistra u silnic XVIII (6)
Sendviče sammies a dušené maso. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná pár vynikajících sendvičů a dušené maso. V Santa Fe v Novém Mexiku je kavárna s původní keňskou kuchyní nabízející čerstvé ryby, kořeněné banánové listy mahi mahi a vražedně dobré dušené karibské kozí maso.
Sekáček XXII (10)
Pozdně noční kulinářská show. Festival jídla pro noční ptáky a kuchaři zjišťují, že budou vařit dekadentní jídla, která si člověk užije právě pozdě v noci. U prvního chodu musejí kuchaři pracovat s velmi sacharidovým kanadským zákuskem a s italskou klobáskou.
Kuchyně VI (4)
Venkovní vaření na zadním dvorku. Rozpalte gril na delikátní kuře Alabama s omáčkou, a pak se podíváme, jak upravit barbecue omáčku z obchodu. Geoffrey Zakarian předvede, jak grilovat humry, a Katie Lee nabídne barvitý merlíkový salát jako přílohu.
Anna Olson: Pečení (31)
Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.
Anna Olson: Pečení (32)
Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Guyovy hry s potravinami VI (11)
Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.
Sledování restaurací II (8)
Tohle místo je cirkus. Willie je volán na pomoc zoufalým majitelem Antonym, aby zachránil jeho italskou restauraci Serata v Oyster Bay ve státu New York. Neurvalí zaměstnanci vytvářejí atmosféru, jež je spíše cirkusová, než poklidná, a podnikání tím trpí.
Strávníci v utajení IX (9)
Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.
Strávníci v utajení IX (10)
Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.
Převzetí restaurace (16)
Augusto 33 (nyní Brookelynn’s Bistro). Tihle sourozenci spolu soupeří při tomto převzetí bistra. Je zde velký, nedostatečně využitý prostor bez nábytku a bez peněz na něj, jenže Eric a Nancy mají naprosto opačné názory, jak jejich restaurant oživit.
Iron Chef Amerika XI (16)
Guarnaschelli vs. Kalt. Iron Chef Alex Guarnaschelli čelí výzvě Stephena Kalta. Stephenova jihoitalská kuchyně se dá ochutnat ve Fornelleto, v hotelu Borgata v Atlantic City. Ale nyní je v kuchařské aréně, aby se zúčastnil intenzivní bitvy.
Sledování restaurací II (8)
Tohle místo je cirkus. Willie je volán na pomoc zoufalým majitelem Antonym, aby zachránil jeho italskou restauraci Serata v Oyster Bay ve státu New York. Neurvalí zaměstnanci vytvářejí atmosféru, jež je spíše cirkusová, než poklidná, a podnikání tím trpí.
Strávníci v utajení IX (9)
Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.
Strávníci v utajení IX (10)
Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Jídla na otevřeném ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
