
Food Network
Food Network od do
Soukromý šéfkuchař II (10)
Američané v Kapském Městě. Neill začíná připravovat hostinu pro své americké klienty ve stylu Jižní Afrika se setkává s USA. V tomto menu nabídne Neill nejčerstvější možné ryby a bude vařit venku v Kapském Městě, s legendární horou Lví hlava v pozadí.
Večírky Patricie Heaton II (3)
Noc filmových vzpomínek. Patricia Heaton se podělí o své filmové vzpomínky a oblíbené filmy se zvláštními hosty: komičkou Kathleen Madigan, hercem Jackem McBrayerem a herečkou Suzy Nakamura.
Večírky Patricie Heaton II (4)
Americké grilování. Patricia Heaton začíná léto tradičním americkým grilováním na zadním dvorku. V menu jsou dvojitě plněné cheesburgery, sladké a ostré pečené fazole, a také jako dezert brownies s arašídovým máslem a želé.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)
Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)
Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.
Iron Chef Amerika XI (19)
Garces vs. Bissonnette. Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Jamieho Bissonnettea. Jamie, bývalý vítěz Sekáčku, je šéfkuchařem a majitelem restaurací Coppa a Toro v Bostonu. Ale právě nyní vstupuje do kuchařské arény k bitvě.
Soukromý šéfkuchař II (9)
Safari Ekland. Neill je pozván svým pravidelným zákazníkem do úchvatného hotelu v safari Ekland. Tentokrát využije svého kulinářského génia při přípravě rychlých jídel pro místní farmáře na oslavu jejich daru z jejich vysoce kvalitní produkce.
Soukromý šéfkuchař II (10)
Američané v Kapském Městě. Neill začíná připravovat hostinu pro své americké klienty ve stylu Jižní Afrika se setkává s USA. V tomto menu nabídne Neill nejčerstvější možné ryby a bude vařit venku v Kapském Městě, s legendární horou Lví hlava v pozadí.
Večírky Patricie Heaton II (3)
Noc filmových vzpomínek. Patricia Heaton se podělí o své filmové vzpomínky a oblíbené filmy se zvláštními hosty: komičkou Kathleen Madigan, hercem Jackem McBrayerem a herečkou Suzy Nakamura.
Večírky Patricie Heaton II (4)
Americké grilování. Patricia Heaton začíná léto tradičním americkým grilováním na zadním dvorku. V menu jsou dvojitě plněné cheesburgery, sladké a ostré pečené fazole, a také jako dezert brownies s arašídovým máslem a želé.
Malá bistra u silnic XV (1)
Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.
Malá bistra u silnic XV (2)
Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Sekáček XXIV (13)
Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.
Guyovy hry s potravinami III (3)
Food Network přebírá město chutí. Čtyři hvězdní šéfkuchaři Food Network se vydají do uliček, aby soutěžili v zastoupení své oblíbené charity. Nejprve je Guy požádá, aby připravili oběd za použití pěti a méně ingrediencí.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (9)
Pizza večírek. Zpět k základům s recepty pro děti, a také pro dospělé. Je zábava je připravit a delikátní jíst.
Bosá komtesa – zpátky k základům II (10)
Den díkůvzdání 2.0. Bosá komtesa se vrací k základům a staré recepty nabízí s novými variacemi pro Den díkůvzdání. Se Sarah Chase upeče krocana s lanýžovým máslem. Jsou zde tři stoly s rozličnou nabídkou, a na té s předkrmy jsou úchvatné krůtí placičky hash browns. Následují odpovědi na příslušné otázky v nové sekci Zeptejte se Iny.
Kuchyně VI (7)
Oslava Dne otců. Den otců oslavíme uzenou italskou klobáskou a flank steakem fajita s chimichurri a paprikami. Dojde i na nápady, jak využít jinak preclíky a čipsy nebo jak připravit zmrzlinový dort s kousky banánů.
Osadnice X (2)
Velikonoční víkend. Na ranči probíhají tři velikonoční dny a na Velký pátek se doručují přátelům králíčci. V sobotu Ree připraví tortellini primavera a „křupavá“ vajíčka s košíkem crudités a špenátovým dipem.
Osadnice X (3)
Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení (37)
Koláče a dortíky bez mouky. Anna začne delikátním malinovým koláčem clafoutis, klasickým francouzským dezertem, využívajícím jako základ pražené mandle místo tradičního dortového těsta. Poté připraví hruškový a brusinkový koláč bez mouky, dokonalý zimní dezert.
Anna Olson: Pečení (38)
Focaccia. Anna začne klasickým těstem na focacciu a připraví aromatickou focacciu s rozmarýnem a cibulí. Použije to samé těsto, ale přemění slané za sladké s focacciou s čokoládou a brusinkami. Pro uměleckou verzi Anna upeče focacciu s bramborami a parmezánem.
Kuchyně II (11)
Hamburgerová show. Geoffrey připraví dokonalý hovězí hamburger s názvem, jenž hned tak nezapomenete. Hosté se rozhodnou, že obyčejné hranolky se k hořčici nehodí, a tak uvaří přílohy z jiného světa.
Osadnice X (4)
Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Ree Drummond se zpovídá o svém životě v kuchyni, od úchvatného retro hovězího stroganov, které milovala jako dítě v 70. letech, po těstoviny ai quattro formaggi, jež byly průvodcem jejího studentského života v Los Angeles.
Osadnice X (5)
Snídaně na večeři. Ree ke svým večeřím přidá něco málo ze snídaní, když začne senzačními klobáskami kale strata, skutečným zázrakem. Palačinky s divokou rýží na večeři s holkami, zatímco pánové si užijí snídaňové quesadillas.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Malá bistra u silnic XVIII (13)
Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.
Malá bistra u silnic XIX (2)
New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.
Sekáček XXIII (1)
Pojďme udělat oběd. V této soutěži musí ranní jídla zahrnovat malá vejce a fantastickou kávu. Podivný zvrat okolností u kola s večeří donutí jednoho soutěžícího hledat ingredienci, která zmizela z dohledu.
Kuchyně VI (8)
Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.
Anna Olson: Pečení (39)
Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.
Anna Olson: Pečení (40)
Pâte Sablée. Anna začne jednoduchým receptem a upeče lepené sušenky. Pak použije těsto sablée jako základ svých dýňových dortíků cr?me br?lée. Později Anna upeče klasický ovocný dort s broskvovým a malinovým přelivem.
Sekáček XXV (1)
Mámy ze sitcomů. Čtyři herečky známé ze svých rolí matek v televizi se ujmou rolí soutěžících v Sekáčku. Herečky musejí přijít s nápady na televizní večeři, poradit si s minutkovým steakem a být kreativní s tiramisu a jahodovou polevou.
Guyovy hry s potravinami VI (3)
Sezóna nákupů. Na trhu Flavourtown jsou svátky. Guy Fieri dá každému kuchaři dárkový koš plný různých položek, jež musejí připravit na sváteční večírek.
Spojené království Luka Nguyena (1)
Londýn. Luke si bere taxi po Londýně, aby objevil širokou škálu variací jídla a chutí v hlavním městě.
Spojené království Luka Nguyena (2)
Wiltshire. Luke míří na jihozápad do historického hrabství Wiltshire, aby navštívil pár nejúchvatnějších anglických míst.
S Donalem… do Vietnamu (3)
Hanojská kuchyně. V Hanoji je Donal svědkem sklizně a přípravy nejslavnější mladé, zelené rýže v kraji, a pak sám uvaří vlastní dušenou rýži s karamelizovaným lososem.
S Donalem… do Vietnamu (4)
Kuchyně Sapa. V Sapa Donal pojí s domorodou rodinou – 12 chodů a všechny z vepřového, včetně želé z prasečí krve.
Svět dívčích jídel (7)
Berlin. Kamini jede do Berlína v Německu. Kdysi bylo rozděleno, ale nyní si město užívá reputaci jednoho z nejživějších evropských měst a kulinářského ráje.
Svět dívčích jídel (8)
Filadelfie. Ve Filadelfii Kamini prozkoumá rodící se renesanci jídla, znovu obnovující americký sen. Kamini vyzkouší sendviče s vepřovou pečení v Reading Food Market.
Iron Chef Amerika XI (20)
Zakarian vs. Chiarello. Michael Chiarello se chce pomstít v nenávistné bitvě proti Geoffreymu Zakarianovi. Michael prohrál s Geoffreym v soutěži The Next Iron Chef: All-Stars. Tentokrát jsou portoci Neil Patrick Harris, Donatella Arpaia a David Burtka.
Spojené království Luka Nguyena (1)
Londýn. Luke si bere taxi po Londýně, aby objevil širokou škálu variací jídla a chutí v hlavním městě.
Spojené království Luka Nguyena (2)
Wiltshire. Luke míří na jihozápad do historického hrabství Wiltshire, aby navštívil pár nejúchvatnějších anglických míst.
S Donalem… do Vietnamu (3)
Hanojská kuchyně. V Hanoji je Donal svědkem sklizně a přípravy nejslavnější mladé, zelené rýže v kraji, a pak sám uvaří vlastní dušenou rýži s karamelizovaným lososem.
S Donalem… do Vietnamu (4)
Kuchyně Sapa. V Sapa Donal pojí s domorodou rodinou – 12 chodů a všechny z vepřového, včetně želé z prasečí krve.
Malá bistra u silnic XV (3)
Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
Sekáček XXV (1)
Mámy ze sitcomů. Čtyři herečky známé ze svých rolí matek v televizi se ujmou rolí soutěžících v Sekáčku. Herečky musejí přijít s nápady na televizní večeři, poradit si s minutkovým steakem a být kreativní s tiramisu a jahodovou polevou.
