• Food Network

    • Food Network od do

      • Malá bistra u silnic XV (6)

        Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.

      • Soukromý šéfkuchař II (9)

        Safari Ekland. Neill je pozván svým pravidelným zákazníkem do úchvatného hotelu v safari Ekland. Tentokrát využije svého kulinářského génia při přípravě rychlých jídel pro místní farmáře na oslavu jejich daru z jejich vysoce kvalitní produkce.

      • Soukromý šéfkuchař II (10)

        Američané v Kapském Městě. Neill začíná připravovat hostinu pro své americké klienty ve stylu Jižní Afrika se setkává s USA. V tomto menu nabídne Neill nejčerstvější možné ryby a bude vařit venku v Kapském Městě, s legendární horou Lví hlava v pozadí.

      • Večírky Patricie Heaton II (3)

        Noc filmových vzpomínek. Patricia Heaton se podělí o své filmové vzpomínky a oblíbené filmy se zvláštními hosty: komičkou Kathleen Madigan, hercem Jackem McBrayerem a herečkou Suzy Nakamura.

      • Večírky Patricie Heaton II (4)

        Americké grilování. Patricia Heaton začíná léto tradičním americkým grilováním na zadním dvorku. V menu jsou dvojitě plněné cheesburgery, sladké a ostré pečené fazole, a také jako dezert brownies s arašídovým máslem a želé.

      • Sekáček XXVI (8)

        Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.

      • Hvězdy Food Network XI (7)

        Prezentace pojízdných bufetů. Finalisté vytvářejí a představují přenosnou verzi svých oblíbených jídel k pozdní snídani. Hostující porotce Richard Blais spáruje finalisty do týmů, jež připraví reklamní video prezentaci svých vlastních pojízdných bufetů.

      • Soukromý šéfkuchař II (9)

        Safari Ekland. Neill je pozván svým pravidelným zákazníkem do úchvatného hotelu v safari Ekland. Tentokrát využije svého kulinářského génia při přípravě rychlých jídel pro místní farmáře na oslavu jejich daru z jejich vysoce kvalitní produkce.

      • Soukromý šéfkuchař II (10)

        Američané v Kapském Městě. Neill začíná připravovat hostinu pro své americké klienty ve stylu Jižní Afrika se setkává s USA. V tomto menu nabídne Neill nejčerstvější možné ryby a bude vařit venku v Kapském Městě, s legendární horou Lví hlava v pozadí.

      • Večírky Patricie Heaton II (3)

        Noc filmových vzpomínek. Patricia Heaton se podělí o své filmové vzpomínky a oblíbené filmy se zvláštními hosty: komičkou Kathleen Madigan, hercem Jackem McBrayerem a herečkou Suzy Nakamura.

      • Večírky Patricie Heaton II (4)

        Americké grilování. Patricia Heaton začíná léto tradičním americkým grilováním na zadním dvorku. V menu jsou dvojitě plněné cheesburgery, sladké a ostré pečené fazole, a také jako dezert brownies s arašídovým máslem a želé.

      • Sekáček XXVI (8)

        Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.

      • Hvězdy Food Network XI (7)

        Prezentace pojízdných bufetů. Finalisté vytvářejí a představují přenosnou verzi svých oblíbených jídel k pozdní snídani. Hostující porotce Richard Blais spáruje finalisty do týmů, jež připraví reklamní video prezentaci svých vlastních pojízdných bufetů.

      • Guyovy hry s potravinami II (4)

        Nechte je jíst toasty. Čtyři šéfkuchaři musejí v dolní uličce sehnat věci na francouzský toast, ale dá se to, bez klíčových komponent? Následuje hrůzostrašná soutěž Pozor, plechovka!, kde je nutno vytvořit jídlo pouze za použití konzerv.

      • Na cestách s G. Garvinem III (8)

        Oahu. Na Havaji se G. setká s majitelem jídelního vozu Dat Cajun Guy, který připravuje jambalayu v neworleanském stylu. Pak zamíří dom Monkey Pod na šťavnatý sendvič s vepřovým masem a domácí kapustový salát, a navrch si dá jahodový koláč.

      • Na cestách s G. Garvinem III (9)

        Indiana. V Indianapolis navštíví G. Wildflour, pekařství, kde dělají vanilkový pudink, na nějž by byla každá jižanská kuchařka hrdá. V Jay’s Table se staví na nějakou tu klasiku z Lowcountry, např. grilovaného lososa s pečeným kolenem.

      • Kuchyně VI (8)

        Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.

      • Osadnice X (4)

        Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Ree Drummond se zpovídá o svém životě v kuchyni, od úchvatného retro hovězího stroganov, které milovala jako dítě v 70. letech, po těstoviny ai quattro formaggi, jež byly průvodcem jejího studentského života v Los Angeles.

      • Osadnice X (5)

        Snídaně na večeři. Ree ke svým večeřím přidá něco málo ze snídaní, když začne senzačními klobáskami kale strata, skutečným zázrakem. Palačinky s divokou rýží na večeři s holkami, zatímco pánové si užijí snídaňové quesadillas.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Anna Olson: Pečení (39)

        Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.

      • Anna Olson: Pečení (40)

        Pâte Sablée. Anna začne jednoduchým receptem a upeče lepené sušenky. Pak použije těsto sablée jako základ svých dýňových dortíků cr?me br?lée. Později Anna upeče klasický ovocný dort s broskvovým a malinovým přelivem.

      • Kuchyně II (12)

        Letní večírek. Zvláštní host, Daniel Radcliffe, se zastaví v Kuchyni na náš letní večírek a zahraje si hru „postav burger“. Tým přidá další tipy a recepty na podobné letní večírky.

      • Osadnice X (6)

        Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.

      • Osadnice X (7)

        Jen já a děvčata. Chlapi jsou pryč, a tak mají Ree a děvčata 24 hodin pro sebe. Uvaří borůvkový koláč s drobenkou na snídani, a na večeři malé filety s krémem cilantro wasabi, makaróny se sýrem a humry a citrónové broccolini.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Sekáček XXIII (2)

        Den fritování. Je den fritování a porota očekává hluboce smažené pochoutky na každém talíři. V prvním kole soutěžící pracují s hot dogy a kořeny rostliny taro. Během předkrmu porotci diskutují, zda opakované chyby povedou k vyřazení.

      • Kuchyně VI (9)

        Oslava léta. Parta z Kuchyně chystá letní večírek a začne grilovaným motýlím kuřetem s makarónovým salátem. Pak se zastaví Bobby a Jamie Deenovi a pro večírek nabídnou grilovaný letní salát Londýn s melasou.

      • Anna Olson: Pečení II (1)

        Ovocný koláč a křížaly. Ovocné koláče a křížaly jsou velmi oblíbená jídla! V této epizodě se dozvíme základy přípravy těchto dvou dezertů a Anna nám ukáže, jak upéct jablečné křížaly a koláč ze směsi malin a ostružin.

      • Anna Olson: Pečení II (2)

        Plundra. Anna nám předvede techniku přípravy speciálních, tzv. dánských šátečků, jež známe jako plundra, a jak docílit vyváženosti bohatého těsta s náznakem lístkovosti, aby vznikla klasická „dánská“ plundra.

      • Sekáček XXV (2)

        Koše od diváků. Fanoušci vybrali v této speciální divácké soutěži ingredience do košů. Kuchaři opatrně ochutnávají podivné produkty v konzervách a musí vytvořit předkrm z cukrového a slizkého překvapení nebo využít neobvyklé koření na dezert.

      • Guyovy hry s potravinami VI (4)

        Sváteční pozdravy. Během svátků jsou sázky pro čtyři kuchaře vysoké, protože se pokoušejí připravit nejlepší sváteční předkrm s využitím potravin každý z jiné uličky obchodu.

      • Sledování restaurací II (8)

        V posledním tažení. Willie je volán na pomoc do Haven Grill v Port Washington ve státu New York. Těžké ekonomické období nedávno donutilo tento rodinný podnik přejít z italského na americké menu se širší nabídkou. Ale podnikání stále upadá.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Převzetí restaurace (1)

        Brownstone Bistro. Brownstone Bistro potřebuje velké změny. Naneštěstí majitelé, otec a syn, mají na věci rozdílné názory. Kuchař Derek Minkensky a designérka Paula Velez se pokusí o poslední záchranu rodinného podniku.

      • Iron Chef Amerika XII (2)

        Mistři grilování: USA vs. Austrálie. Tým USA (Iron Chefové Bobby Flay, Marc Forgione a Alex Guarnaschelli) soupeří s Týmem Austrálie (kuchaři Adrian Richardson, Darren Robertson a Tobie Puttock) v soutěži o mistra grilování.

      • Sledování restaurací II (8)

        V posledním tažení. Willie je volán na pomoc do Haven Grill v Port Washington ve státu New York. Těžké ekonomické období nedávno donutilo tento rodinný podnik přejít z italského na americké menu se širší nabídkou. Ale podnikání stále upadá.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Malá bistra u silnic XV (5)

        Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.

      • Malá bistra u silnic XV (6)

        Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.

      • Sekáček XXV (2)

        Koše od diváků. Fanoušci vybrali v této speciální divácké soutěži ingredience do košů. Kuchaři opatrně ochutnávají podivné produkty v konzervách a musí vytvořit předkrm z cukrového a slizkého překvapení nebo využít neobvyklé koření na dezert.